in

Játék áttekintése Space Roguelike Adventure

Manapság a legtöbb megjelentetett 2D platformjáték a Roguelike műfajba tartozik, amely nagyon népszerű a játékosok körében, és ennek fejlődését és fejlődését az elmúlt években láthattuk. Mint ismeretes, magát a Roguelike műfajt az 1975-ben megjelent Dungeons & Dragons társasjáték ihlette, és az ilyen stílusú játékok legfontosabb jellemzői a körökre osztott küzdelem, a főszereplő végleges halála vagy a permadeath, ill. A színpadok tömlöc-szerűek és a padlótól a padlóig érnek el. Ezen túlmenően az ilyen műfajú játékokban néhány vagy több elem különböző szakaszokban kerül a játékos elé a folyamatos előrehaladás érdekében, és az ilyen játékoknak nincs mentési rendszerük, így ha meghalsz játék közben, akkor a teljes színpadot le kell játszani. Menjen először, és a korábban megvásárolt tárgyak közül csak néhány marad Önnél. A Space Roguelike Adventure egy független roguelike cím is, amely egy távoli galaxisba kalauzol el. Maradjon velünk, tekintse át ezt a játékot a GamesFold webhelyén.

A Space Roguelike Adventure egy kaland- és platformer játék retro és régi klasszikus játékok fordulataival, amely a Földtől távol eső galaxisok mélyére visz. A játék egy ismeretlen utazásra visz, ahol meg kell mentened a galaxist. A játék története egy párhuzamos, jövő- és fantáziatémájú világban játszódik, amely több galaxist és bolygót tartalmaz az általunk ismert világhoz képest. A játék eseményei a Rainbow nevű bolygó megjelenése után kezdődnek, amely minden különösebb ok nélkül jelent meg. Ez a bolygó olyan erős elektromágneses teret produkált, hogy elpusztította egy másik bolygó, az Abakaz börtönbolygó védőrétegét. Ez a bolygó börtön volt, és a történtek miatt mára elpusztult, és sok galaktikus bűnözőnek sikerült megszöknie, és számos elhagyatott földön telepedett le. A kellemetlen események végén a Föld bolygó fiatal vadászát áthelyezik az Abakaz bolygóra, hogy átvegye a helyzetet, és a játék ennek a vadásznak a szerepébe helyezi Önt. Meg kell találnod az összes bűnözőt, és vissza kell vinned őket a börtönbe.

A játék történetét öt különböző bolygón követik nyomon, amelyek mindegyike egyedi kihívásokkal és ellenségekkel rendelkezik, és minden bolygó végén főnökharc vár rátok. Mint mondtuk, ez egy gazemberszerű játék, ezért padlótól emeletig tartanak színpadok, rengeteg haláleset és különféle tárgyak gyűjtése. A játékmenet nagyon addiktív, és nagyon hasonlít a Star Wars csatáihoz. A játék szakaszai a Metroidvania játékok stílusában lettek megtervezve, ahol a halál után megtarthatod a frissítéseidet, és nem kell elölről kezdened.

A karaktered számos lézerkarddal van felszerelve, amelyek hasonlóak a Star Wars filmsorozatban látottakhoz. A játékmenet sebessége és izgalma viszonylag nagy, és minden szakasz véletlenszerűen jön létre a Roguelike műfaj elemeinek köszönhetően, vagyis minden halálod alkalmával új élményben lesz részed. Van egy érdekes űrpáncélod is, amelyet máshol láttál, és nagyon ismerős. A fegyverek változatossága a játékban jó, és bár különböző kialakításúak, elmondható, hogy fegyverjáték szempontjából mindegyik egyforma. Fegyverek és felszerelések vásárlásához egy sor zsetont kell összegyűjtened, amelyek szétszórva vannak a játékkörnyezetben, és ezekkel fejlesztheted képességeidet, és egyre újabb és újabb szinteket érhetsz el. Tételek vásárlásához és karaktered képességeinek fejlesztéséhez ugorj be a játékboltba, és erősítsd meg az alapvető vonásaidat. A játék frissítési mechanizmusa lineáris, de nincsenek fegyverek vagy tárgyak szinergiái vagy különböző konstrukciós rendszerek. A játék történetrészében két lehetséges befejezés lehetséges, attól függően, hogy milyen döntéseket hozol.

A Space Roguelike Adventure pixeles és művészi környezete a platformer műfaj régi és emlékezetes címeire fogja emlékeztetni, amelyek a történet befejezésének utolsó pillanatáig elfoglalnak. A szinkronszínészet és a filmzenék is kiválóan megvannak, de gyorsan feledésbe merülnek és nem túl emlékezetesek. A játék befejezéséhez szükséges idő körülbelül 4 óra, ami alkalmas egy kis önálló játékra. Készüljön fel egy szép és izgalmas kalandra az űr- és fantáziavilágban pixelgrafikával.

Overall
7.9/10
7.9/10
 • Grafika - 8.5/10
  8.5/10
 • Sztori - 7.5/10
  7.5/10
 • Zene - 7/10
  7/10
 • Játékmenet - 8.5/10
  8.5/10

Játék áttekintése Sea Horizon

Játék áttekintése The Knight Witch