in

Játék áttekintése Sea Horizon

Mint ismeretes, a Roguelike a szerepjáték műfaj egyik alága, amely az elmúlt években nagy népszerűségnek örvend a játékosok körében, ezért a legtöbb független játékgyártó erre a műfajra fordult. és a legtöbb játékukat fejlesztették.Aszerint építenek. A Rogue-szerű műfaji elemek a pakliépítő stílusú kártyajátékokban is használhatók, ahol minden játékosnak saját úgynevezett paklija van, és a játékmenet középpontjában az adott kártyák állnak. A nemrég megjelent Sea Horizon játék egy körökre osztott szerepjáték roguelite elemekkel, amely izgalmas játékmenetet kínál. Folytassa velünk a játék áttekintését.

A Sea Horizon sok tekintetben hasonlónak tekinthető a For the King-hez, amely sok hasonlóságot mutat a funkcionalitás, a művészeti stílus és a színpadkép tekintetében. Ha megnézed a játék képeit, azt gondolhatod magadban, hogy ez a játék is egy pakliépítő játék, amely ugyanazt a kártyarendszert használja, de meg kell mondanom, hogy ez nem igaz, mert a Sea Horizon játék főleg kockák dobása kártyák helyett. A véletlenszerűség elemét használja a csatáihoz, talán hasonlóságot mutat egy pakliépítő játékkal. Azonban, mint minden más roguelike játék, ez is az erőforrás-kezelésre és az optimalizálásra összpontosít a siker érdekében. A játék innovatív és új módon tárja fel gazember-szerű felépítését, és ezt kiválóan teszi, egy stratégiai gondolkodású játékost bevonva összetett játékmeneteibe.

A Sea Horizon körökre osztott taktikai harcot kínál, ahol a szerencsét és bosszút kereső kalózhősök egyikének szerepét töltheted be. A játék 11 különböző karaktert tartalmaz, amelyek mindegyikének megvannak a saját képességei és jellemzői. A játék kitalált eseményei a Myrihyn nevű vidéken játszódnak, amelyet egy-egy incidens után több ezer kis szigetre osztanak fel, és emiatt a hajó vagy a vitorlázás a leghatékonyabb utazási mód. Történetünk hősei a tengeri horizont végére és távoli vidékekre költöznek, hogy felfedezzék az ismeretlent, és elhárítsák a gonosz ellenségek támadásainak veszélyét, ezek a hősök utazásai különböznek egymástól. Mindegyikük szerepét eljátszva felfedezheti a világot és felfedezheti annak igazságait. De óvatosnak kell lenned az útválasztásnál, mert a titokzatos sötétség valahol ezen a földön bujkál, és veszély leselkedik rád.

A játék menetét egy hatszögletű területekre osztott, szerepjáték elemekkel rendelkező térkép követi. A karaktered a térképképernyőn mozog, ezen a hatszögletű rácson, amelyek mindegyikében események, küldetések és csaták vannak az ellenséggel. Csak óvatosnak kell lenned, a nagy távolságok csökkentik az állóképességi lécet, és ez azt jelenti, hogy fáradtabb leszel, és ezért több ételt fogyasztasz. Ha elfogy az étel, a kalandnak vége, és a játéknak is vége. Ezen a hatszögletű rácson egy bizonyos ponton számos üzlet és tábor található, ahol gyógyítani, felszerelést vásárolni, valamint több élelmiszert kell vásárolni, amelyekre további élelmiszereket kell szereznie az eladóktól, ahogy továbbhalad.

A megküzdendő és megküzdendő ellenségek a térképen vannak jelölve, és szimbólummal vannak jelölve, így a csatákban való részvétel kötelező választás, amikor útközben találkozol velük. Ha ellenséggel vagy főnökkel találkozol, a játék főképernyője a hagyományos japán RPG-khez hasonló harci képernyőre vált. Ily módon a karaktered a képernyő bal oldalán, az ellenség pedig a képernyő jobb oldalán jelenik meg. A játékban zajló csaták egy összetett kockadobó rendszert használnak, amely meghatározza, hogy az általad tervezett akciók közül melyiket lehet használni abban a körben, amelyet egy véletlenszerűen generált szimbólum jelöl, amely megegyezik a kockával. felszerelés. Összesen négy erőforrás van a játékban, amelyeket használhatsz és felszerelhetsz a kockákon. A kockán megjelenő szám határozza meg, hogy az egyes karakterek mennyi erőforrást használhatnak fel a játék során. Itt gondolkodási erejét kell felhasználnia arra, hogy mely erőforrásokat használja.

A Sea Horizonban számos más játékmód is létezik, amelyek új és további karaktereket adnak a csapathoz, de a játékmenet mechanikája ugyanaz. Ahogy haladsz a játékban, erősebb felszerelésekhez, szélesebb körű támadásokhoz és varázslatokhoz férhetsz hozzá és frissíthetsz. Természetesen a karakterszintező rendszer alapvető és egyszerű felépítésű, de figyelembe véve, hogy a kockáknak különböző típusai vannak, stratégiainak kell lennie a végrehajtott műveletek vagy a felszerelt erőforrások tekintetében.

A grafika és a vizuális effektusok terén kellemes meglepetésben lesz részed, ami nagyon simává tette a játékszereplők animációit, és új színt és felületet adott mindegyiknek, valamint az ellenségek és főnökök modelljeinek. A játékban a fantasy szörnyek színes választéka található összetett és lenyűgöző animációkkal, amelyeket öröm nézni. De a zene és a hangeffektusok, valamint az alapbeállításaik kissé unalmasak, és nincs mélységük. Ennek ellenére elviselhetőek, és időnként a felfedezés és a veszély érzését kelti.

A Sea Horizon játék gyors játékmenettel rendelkezik, így nem kell órákig elmerülnie a részletekben. Miután megtanulta az alapvető mechanikát, a játék életre kel, és sok kalandban lesz része. Ez a játék sok mindent kínál a társasjátékok rajongóinak, valamint a körökre osztott stratégia és szerepjátékok rajongóinak, amelyeket sokáig élvezhet. A játék vizuális szépségének bonyolultsága egy lépéssel a többi hasonló asztali játék fölé emeli, a játékot mindenképpen érdemes megtapasztalni.

Overall
8.4/10
8.4/10
 • Grafika - 8/10
  8/10
 • Sztori - 8.5/10
  8.5/10
 • Zene - 8/10
  8/10
 • Játékmenet - 9/10
  9/10

Játék áttekintése 41 Hours

Játék áttekintése Space Roguelike Adventure