in

Játék áttekintése Hidden Shapes: Black Skull

Néhány rejtélyes és rejtvény-orientált játék környezetének és játékmenetének kialakítása olyan, hogy nyugodtnak érzi magát játék közben. Valójában egyes kirakós játékokban a művészi mintákat úgy használják, hogy azok hosszú időre eltűnjenek, és nagyon élvezze a játékot. A Hidden Shapes játéksorozatot ennek a célnak a szem előtt tartásával tervezték és készítették el, és eddig is több változata jelent meg belőle, és elmondható, hogy mindegyiket jól fogadták a rajongók. Ezeknek a játékoknak minden verziója más-más témát használ feladványként, így a környezetet és a festményeket az adott téma alapján tervezik. A játéksorozat legújabb verziója a Hidden Shapes: Black Skull, amely ezúttal a tenger témájára összpontosít. Ebben a cikkben ezt a játékot tekintjük át a GamesFold webhelyről.

A Hidden Shapes: Black Skull játék a korábbi verziókhoz képest sötétebb témájú, játékmenetben pedig teljesen megegyezik a korábbi játékaival, ahol kézzel rajzolt festmények rejtvényeinek megoldását élvezhetjük. Ez a játék egy sor pihentető és valósághű rejtvényt kínál Ön előtt, amelyek mindegyike kézzel készült. A Hidden Shapes: Black Skull játékban a puzzle stílus klasszikus elemeit használhatod kalóz témájú rejtvények megoldására. Az absztrakt és valósághű elemeket minden egyes rejtvény megtervezésekor alkalmazzák, amelyek természetesen a játék festményeinek művészi terveivel kombinálva emlékezetes élményt nyújtanak.

Ennek a játéknak a játékmenete egy elég egyszerű koncepciót követ, a képernyőn a kirakós játék összekeveredett darabjai láthatók, és a kirakós darabokat elforgatod, elrendezed őket, hogy megfelelő formát alkossanak, és ezt addig csinálod, amíg a rejtvények fekete-fehéret nem mutatnak. képet, majd teljes jelenetté vagy képpé válik. A játékban található feladványok nem olyan nehezek, és ha normál tempóban játszol, három óra alatt mindet befejezheted. Ne aggódjon, ha gondjai vannak a játék rejtvényeinek megoldásával, mert a játéknak van egy olyan mechanizmusa, amely segít a legnehezebb rejtvények megoldásában is. A kép bal alsó sarkában található egy jelző, amely idővel automatikusan megtel, ahogy haladsz a játékban és fejtörőrejtvényeket oldasz meg. Ha gondjaid vannak egy rejtvény megfejtésével, egy speciális gomb megnyomásával használhatod a fennmaradó négyzetek befejezését egyszerre a rejtvényben, és lépjen tovább a következő lépésre. De ezt az útmutató funkciót csak szükség esetén használja, mert az említett mutató kitöltése kissé nehézkes és időigényes, így racionálisan használható.

Az az ötlet, hogy a színes kép a rejtvény fekete-fehér kéziratának feloldásáért volt jutalom, igazán csodálatra méltó, bár ezt csak a Hidden Shapes játéksorozat kínálja. A játékkörnyezet fekete-fehér kialakítása viszont nagyon érdekes, és persze elképzelhető, hogy szórakoztatóbb a teljes illusztráció elkészítése. Ennek ellenére továbbra is szívesen csinálom ezeket a rejtvényeket. Természetesen a rejtvények kitöltésének folyamata is önmagában kielégítő, amikor a kirakó darabjait forgatással összekötöd, egy teljesen kifestett kép születik, minden kép egy-egy történetet mesél el és nézed. Nagyon izgalmas. Összesen körülbelül 20 szakasz van ebben a játékban, mindegyik szakasznak két könnyű és nehéz szintje van, és ezek közül választhat egyet ízlése szerint.

A játék hátterében kellemes és vonzó zene szól a kalózok témájában, ami jó érzést kelt a közönségben. A játék izgalmának és élvezetének nagy része a filmzenéihez köthető, és bár ezek száma kevés, vonzóak és egyben bizonyos eleganciával is bírnak. A játék grafikája és látványvilága is elég érdekes ahhoz, hogy egyszerre nézzük és élvezzük. Általában különböző színeket használtak a rejtvényképek tervezésénél.

A Hidden Shapes: Black Skull egy nagyszerű cím a rejtélyes és rejtvényorientált játékok rajongóinak, amely jó időtöltést és szórakozást nyújt. Ha szereted a nem túl nagy kihívást jelentő rejtvényeket, ez a játék nem fog csalódást okozni, és viszonylag sokáig élvezheted a gyönyörű művészetet és a gyönyörű hangsávot.

Overall
8.4/10
8.4/10
 • Grafika - 8.5/10
  8.5/10
 • Sztori - 8.5/10
  8.5/10
 • Zene - 8/10
  8/10
 • Játékmenet - 8.5/10
  8.5/10

Játék áttekintése Kid Ball Adventure

Játék áttekintése RUNOUT