in

Játék áttekintése Run Sausage Run!

Az elmúlt években a Nintendo Switch konzol exkluzív játékkiadói piaca bővült és fejlődött, és e szeretett konzol játékainak népszerűsége napról napra növekszik. A legtöbb, kizárólag erre a platformra kiadott játékban új és innovatív ötleteket használnak, amelyek bizonyos esetekben nagyon érdekesek és csodálatra méltóak. Ebben az összefüggésben megemlíthetünk olyan dolgokat, mint a művészi elemek használata egy festési és színező stílusú játékban, vagy a romantikus elemek jelenléte a konzol anime játékaiban, amelyek mindegyikének megvannak a maga egyedi jellemzői. De a Run Sausage Run-ban! Nemrég megjelent a Nintendo Switch konzolra, és egy nagyon érdekes és egyben vicces ötletet használ, ami rendkívül szórakoztató: egy kolbászfutót elvezetni egy akadályokkal és különféle veszélyekkel teli ösvényen, amelyek útközben fenyegetik. Tartson velünk, és olvassa el a játék ismertetőjét a GamesFold webhelyén.

A Run Sausage Run játékban a többi Nintendo Switch konzol játékmenetére épülő játékhoz hasonlóan nincs különösebb sztoritartalom, csak annyi, hogy a játék főszereplője egy kolbász, amely igyekszik elkerülni a darabokra törést, összetörést és égést. több szakaszban. Ezzel a játékkal megtapasztalhatod azt az érzést, mintha egy elszabadult ételdarab lennél! A karaktered a végtelenségig és őrülten fut, lassú sebességgel, útközben mindenféle akadályba ütközik, mint például kések és borotvák, és ahhoz, hogy biztonságosan elhaladjon mellettük és túlélje, ki kell kerülnie és el kell menekülnie. Ez a két elem a játékmenet két fő pillére, amelyeket ismételten használsz nagy kockázatú kalandod során. A futás a vágások és zúzódások elkerülése mellett ugyanakkor nagy kihívást jelenthet.

Mint mondtuk, főhősünk, aki egy bájos kolbász, mindig fut, és a játék ezt automatikusan megteszi helyetted. Különböző szakaszokon kell előrehaladnia, amelyekben számos környezeti és emberi akadály van. A játékosnak mindössze annyit kell tennie, hogy átvezeti őt az akadályokon. A játék vezérlői csak két gombra korlátozódnak, az egyik a gyors mozgáshoz, a másik pedig a kikerüléshez.

Valójában, ellentétben a legtöbb játékkal, amelynek főszereplője egy őrülten futó futó, a Run Sausage Run! Vannak szakaszok, ahol le kell lassítani, hogy áthaladjon egy akadályon. Például, ha át akar lépni egy akadályon, legyen az akár környezeti, akár emberi, ne rohanjon előre. Ezekben a helyzetekben átmenetileg lassítson, és ha lehetőséget talál, azonnal nyomja meg a gyorsmozgás gombot, hogy sikeresen elhaladjon a kívánt akadályon. De bár áthaladtál ezen az akadályon, a veszély még mindig fenyeget. Egy akadály áthaladása után ügyeljen arra, hogy az imént áthaladt akadály áthaladása után további akadályok jelenjenek meg, amelyek a képernyő jobb oldaláról érkezhetnek az Ön tetejére vagy aljára. Miután sikeresen áthaladt egy akadályon, lesz elég ideje reagálni és átgondolni, ha új akadály jelenik meg. Ha továbbra is rohansz, és folyamatosan használod a gyorsmozgás gombot, akkor véletlenül akadályba ütközöl, és azonnal véget vetsz a futásnak, ebben az esetben az utolsó mentési helyről kell folytatnod a játékot. Minden szakaszban és az akadályok sikeres áthaladásával érméket kapsz, amelyeket karaktered fejlesztésére és tárgyak vásárlására használnak fel.

 

A játéknak három különböző környezete van, különböző feltételekkel, és mindegyikben szembe kell nézned a saját ellenségeiddel vagy akadályokkal. Ezek a környezetek közé tartozik a konyha, a kert vagy a termékeny föld, valamint a strand. A játéknak van túlélési módja is, amit a túlélési stílusú játékosok elvárnak, ahol a lehető legtovább túl kell élned anélkül, hogy meghalnál, és folyamatosan futnod kell, és át kell jutnod az akadályokon, hogy pontokat szerezz. Túlélő módban érméket gyűjthetsz, amelyeket különböző ruhák és kolbász fejlesztések vásárlására költhetsz. A kolbászos játék különböző típusú ruhákat és bőröket tartalmaz, amelyek viszont nagyon érdekesek és viccesek. A játéknak van egy online része, amely akár 8 játékost is támogat egyszerre.

A játékkörnyezetek tervezésénél használt színpaletták csodálatra méltóak. A játék vizuális effektusai és grafikai textúrái jól kombinálhatók a játék környezetével. A játék zenéjét is szinkronban játsszák a játékmenettel, és a dalok viszonylag jó változatosságot mutatnak. Run Sausage Run egy kolbászfutó szerepébe hoz, aki megszökik az őt fenyegető összes veszély elől. A játék nagyon egyszerű és gördülékeny, de rendkívül izgalmas játékmenettel rendelkezik, amely hosszú ideig elfoglalhatja Önt és barátait. Ez a játék tele van nevetéssel és örömmel az elejétől a végéig, és élvezheti a játék minden pillanatát.

Overall
7.8/10
7.8/10
 • Grafika - 8/10
  8/10
 • Sztori - 7.5/10
  7.5/10
 • Zene - 7/10
  7/10
 • Játékmenet - 8.5/10
  8.5/10

Játék áttekintése The Knight Witch

Játék áttekintése Maggie the Magnet