in

Játék áttekintése Maggie the Magnet

A kirakós játékok között vannak úgynevezett fizika alapú címek, amelyek akár néhány pillanatra is lekötik az elmét, és nem gondolnak bele a mindennapi élet problémáiba. Természetesen ezeknek a játékoknak egy része meghaladja az emberi felfogást és a matematika és a fizika törvényeit, és nem lehet egyetlen formája az emberi mentális dimenziókban. A fizika alapú kirakós játékok a rejtvények speciális típusai, ahol a fizika különböző törvényeit kell használni a rejtvények megoldásához. Ezek a rejtvények magukban foglalhatják egy objektum egyik pontból a másikba való mozgatását, amelyet különféle eszközökkel kell végrehajtania. Elmondható, hogy a fizikát használják a játék valósághűvé tételére, és a játék szinte minden eleme követi a fizika törvényeit. Maggie the Magnet egy fizikán alapuló akció-rejtvényjáték, ahol egy kedves mágnest kell a kijárathoz vezetned. Tartson velünk, és olvassa el a játék ismertetőjét a GamesFold webhelyén.

Mágnes Maggie egy elbűvölő Maggie nevű mágnes szerepébe állít, aki tudományos kutató és szeret mindenféle kísérletet végezni, és emiatt semmi mást nem szeret jobban, mint a tudományos kísérleteit. Ő egy mozgó mágnes, amely mágneses tulajdonságokkal rendelkezik, mint bármely más mágnes, és képes aktiválni vagy deaktiválni mágneses és vonzási erejét, amikor csak akarja. Mivel tudós és kutató, van egy speciális laboratóriuma, ahol mindenféle újonnan felfedezett tudományos felfedezést tesztel. Ezért van szüksége valakire, aki felügyeli a kísérleteit, hogy tehetségét kibontakoztassa és hobbijait kiteljesítse, ez a személy pedig nem más, mint te!

Ennek a játéknak a játékmechanizmusa nagyon egyszerű, a különböző szakaszok során, amelyek mind laboratóriumi környezetben zajlanak, Maggie-t kell áthaladnia az akadályokon, hogy végre a célba vigye. Csak egy gombja van a célvonal eléréséhez és a szakasz végéhez, valamint a következő szakaszhoz. Igen, jól olvastad! A Maggie the Magnet egy egygombos játék, és nem tartalmaz semmilyen más gombot vagy vezérlőt. Például megnyomsz egy gombot, hogy aktiváld Maggie mágnesességét, és ezáltal egy másik mágneshez vonzd a laboratóriumi környezetben, ez a másik mágnes a játék fő eleme, és a játék bármely pontján leválaszthatod a mágnesről, így elérheted. a célvonalat, és lépjen tovább a következő szakaszra.

A játék számos szakaszt és akadályt tartalmaz, amelyeket minden szakaszban el kell kerülni, a játék szakaszaiban 150 különböző rejtvény van szétszórva, amelyek megoldása sok türelmet és kitartást igényel, ebben a játékban, ha nem vagy türelmes, Meghalunk és kudarcot vallanak. Ez garantált, és a legmagasabb szintre emeli türelmünket, elszántságunkat és haragunkat. A játék általános témája nagyon egyszerű, zseniális, ugyanakkor szórakoztató, kihívásokkal teli és élvezetes. A rejtvények teljesítése és a gravitáció leküzdése mellett 150 játékszakaszban kell felhasználnod az intelligenciádat és a gondolkodásodat. Mindenféle furcsa kísérletet kell vizsgálnia és felügyelnie, amelyek egy fejlett technológiával felszerelt laboratóriumban történnek. Minden szakaszban a főszereplőt, Maggie-t kell a kijárathoz vezetned mindenféle csapdák és akadályok áthaladásával, valamint felszerelések összegyűjtésével. Mágneses vonzási erejét kell használnia, hogy egy központi mágneshez vonzódjon, és ez az egyetlen módja annak, hogy mozogjon. A mágneshez rögzítve Maggie elhajíthatja magát, összeszedhet bármilyen tárgyat, és elindulhat a kijárat felé.

A kijárathoz vezető út persze egyáltalán nem könnyű és biztonságos, útközben Maggie különféle csapdákkal találkozik, mint például szögek, repülőgép propellerek és lézersugarak, amelyek szétesnek, ha főhősünket érintik. Szerkezetében van egy páncélréteg, ami bizonyos mértékig növeli az ellenállását. Ez a kemény elem még élvezetesebbé teszi a játékot, és arra készteti az embert, hogy folytassa. Minden szakaszban háromféle fogaskereket kell összegyűjteni, amelyek különböző helyeken vannak elszórva. Segíts Maggie-nek rejtvények tucatjait megoldani, hogy teljesítse kutatói küldetését. A környezet, ahol a játék játszódik, nagyon színes, és a játék különböző részein különböző színek használatát látjuk, különösen a szakaszok kialakításában. A játék szórakoztató zenéje és vidám hangeffektusai, valamint a játék vizuális effektusai egyedi szépséget kölcsönöznek a játék szakaszainak.

A Maggie the Magnet egy fizikán alapuló kirakós játék, amely nagyon szórakoztató, de kihívásokkal teli játékmenettel rendelkezik, amely hosszú ideig képes szórakoztatni és elfoglalni. A játékot könnyű elindítani, de minél tovább haladsz a szakaszokon, annál nehezebb lesz. A játékban található rejtvények sokfélesége nagyon jó, és türelemre és szerencsére van szükség a megoldásukhoz. Ez egy nagyszerű indie cím, amelyet könnyű játszani, és bármilyen ízlésű játékos élvezheti.

Overall
8.4/10
8.4/10
 • Grafika - 8.5/10
  8.5/10
 • Sztori - 9/10
  9/10
 • Zene - 8/10
  8/10
 • Játékmenet - 8/10
  8/10

Játék áttekintése Run Sausage Run!

Játék áttekintése Super Jagger Bomb