in

Játék áttekintése Pupperazzi

Ha valaki arra kérne, hogy írjak le vagy mutassak be neki egy viszonylag élvezetes játékot, valószínűleg bemutatnám neki Pupperazzit. Ez egy új fényképezési témájú videojáték, amelyben éber kameraként játszol, és különböző fajtákhoz tartozó kutyákat készíthetsz. Ez egy egyszerű és szórakoztató kirakós játék, sok tartalommal a kutyabarátok számára. Ennél a játéknál kihagyjuk a történet részét, mert tényleg nincs ilyen. Csak annyit kell tudnod, hogy emberszerű kamera vagy, és teljesítened kell a videós célokat.

Szerencsére ezek a célok kellemes időtöltést biztosítanak Önnek, ha egyformán aranyos és aranyos kutyákról készíthet képeket több különböző helyen. Jó paparazzi vagy, és távoli strandokra, városi területekre és még a hegyek mélyére is utazol, hogy tökéletes képet kapj egy kutyáról, aki teljesen normális dolgát végzi. Ide tartozik többek között a gördeszkázás, a parkolóban való játék, a rollerezés vagy az alvás a tengerparton. Bár ennek a játéknak gyönyörű művészeti stílusa és hihetetlenül pihentető zenéje van, úgy gondolom, hogy a játékmenetéből hiányzik a mélység, ezért csak korlátozott ideig tud szórakoztatni.

Bár Pupperazzi ötlete érdekes, a kivitelezés szerintem gyenge. Talán a fejlesztőknek jobban meg kellett volna kutatniuk az ilyen típusú játékokat, és meg kellett volna próbálniuk megérteni, mit szeret bennük a közönség. A fejlesztőcsapat sokféle helyszínt és kutyát hozott létre, és több tucat kutyafajtát adott hozzá, és még a kameraváltásokat sem felejtették el, de a játékmenet kicsit unalmas. A célok gyors teljesítése házimunka lesz, és nincs vágy a legtöbb mechanika használatára – így csak sajnálja az eltöltött időt. Nem teljes kudarc, de nehéz összehasonlítani a játékot a műfaj többi képviselőjével, főleg, hogy bennük minden jobban meg van csinálva.

Sok sorozatban játszottam ilyen fotózás témájú játékokkal. Például a Toem egy hasonló játék, amely egyesíti a fotózást és a rejtvényelemeket, de a játékosok megváltoztathatják és befolyásolhatják a játék világát. Például, ha jó zenét játszol, a táncosok táncolni fognak, és ilyenkor érdekes fotókat készíthetsz. De a Pupperazzinak nincs olyan eleme, amivel elmeríthetné a játékosokat, és nincsenek rejtett titkok, különleges kutyák és különleges interakciók, csak néhány szánalmas térkép és egy rakás kutya van benne, és csak képeket készítesz. weboldalak, hogy pénzt és hírnevet szerezzenek. Ebben a játékban még akkor sem, ha különleges képeket készítesz, a játék nem adhat sikerélményt.

A Pupperazzi, ahogy a neve is sugallja, humanoid önjáró kamerákként működnek, és mindenféle aranyos kutyáról készítenek képeket, akik kutyavilágban és birodalomban élnek. A játék világában a kutyákat tekintik a fő lakóknak, és rajtad kívül egyetlen élő ember sem található. A játék számos kutyát és egyedi fényképezési szűrőket és objektíveket tartalmaz, amelyek közül választhatnak a játékosok. Ráadásul a játékmenet nagyon sekélyes, és akár egyfajta alap fotózási oktatószoftvernek is nevezhető.

A játék nagyjából a kutyák fotózásáról szól. De ezek a kutyák különböző helyzetekben és pózokban vannak, és valójában mindegyikük egy adott tevékenységet végez. Például néhányan vezetnek, ruhát viselnek, egy étteremben élvezik az ételeiket stb. Ezután feltölthetjük fotóinkat a DogNET-re, hogy több követőt szerezzünk, és így pénzt keressünk. Ezután a pénzt a fényképezőgép fejlesztésére fordíthatjuk. A további helyeket és órákat apránként közzétesszük.

Eleinte arra gondoltam, hogy a Pupperazziban a játékosok úgy kapcsolódhatnak be, hogy lefotóznak és változtatnak valamit, vagy gyűjtőként érdekes dolgokat örökítenek meg. De nem így volt, a főhős csak egy kegyetlen kameraberendezés és még a fotók számának is van korlátja, mintha csak 9 vagy 12 fotó készülhetne egyszerre.

Az egyetlen dolog, amivel a játékosok interakcióba léphetnek, az az, hogy megsimogatják a kutyát, összegyűjtik a dolgokat, hogy ugratsák a kutyát, és akkor nincs hova menni. Csak öt térkép van, bár mindegyik térképen négy időjárás- és időváltozás van, a térképen nincs változás, és nincs benne semmi érdekes. Ennek a játéknak a grafikája és művészeti stílusa nagyon jó még a dizájnt is figyelembe véve. A zene is hihetetlenül pihentető.

A Pupperazzit kevesebb, mint 4 óra alatt tudtam elkészíteni, de számomra még így is megérte, mert azt tervezem, hogy visszamegyek, és csak felfedezem, és megnézem, milyen klassz fotók vannak még. Ez a játék olyan, mint a Pokemon Snap, de azzal a különbséggel, hogy nem vagy sínen, és szabadon mehetsz, ahová csak akarsz, és fotózhatsz aranyos kutyákat. Imádom a zenét és a játék általános stílusát. Ebben a játékban nincs semmi bonyolult, és még a szint is nagyon gyorsan elkészül. Megsimogathatod a kutyákat. Játszhatsz velük! Meg lehet nézni, ahogy hülyeségeket csinálnak! Szó szerint röhögtem, hogy milyen aranyos és buta ez a játék. A Pupperazzit jelenleg csak kutya- és kisállatbarátoknak ajánljuk megvásárlásra és élményre.

 

Overall
7/10
7/10
 • Grafika - 7.5/10
  7.5/10
 • Sztori - 7/10
  7/10
 • Zene - 6/10
  6/10
 • Játékmenet - 7.5/10
  7.5/10

Játék áttekintése Pretty Girls 2048 Strike

Játék áttekintése The Companion