in

Játék áttekintése Otoko Cross: Pretty Boys Mahjong Solitaire

Ha Ön az intellektuális, kirakós, kihívásokkal teli és különösen kártyaalapú játékok rajongója, az Otoko Cross Pretty Boys Mahjong Solitaire játék biztosan felkelti majd a figyelmét. Alapvetően ez a játék ugyanaz, mint a Pretty Girls Mahjong Solitaire, de ezúttal a fiú karakterekre összpontosít. Mint ismeretes, a Mahjong Solitaire egy egyjátékos párosítási játék, amely kártyák helyett mahjong lapkáknak nevezett lapkaszerű négyzetdarabokat használ, és a különbség az, hogy többnyire számítógépen játsszák, nem pedig kártyalapként. játszma, meccs. Folytassa velünk a játék áttekintését.

Az Otoko Cross: Pretty Boys Mahjong Solitaire egyjátékos játék, és nem tartalmaz többjátékos részeket. A játékmenet pontosan olyan, mint amit egy kártya alapú játéktól elvársz. Körülbelül 60 szakasz van ebben a játékban, a karakterek története elég érdekes ahhoz, hogy emlékezetessé tegye őket. A játéknak nincs különösebb története, és alapvetően a játékmenet a fontos. Te vagy a felelős egy csoport fiú karakterért, akiknek egy sor rejtvényt kell megoldaniuk azzal a céllal, hogy átöltözzenek. Például, aki szobalány-ruhát visel, az felvehet egy szobalány-ruhát, miután helyesen megoldotta a rejtvényeket, vagy átöltözhet nővérruhába, miután orvosnak öltözött. A játékmenet abból áll, hogy eltávolítjuk a megfelelő lapkapárokat, és végül eltávolítjuk az összes lapkát a játéktábláról. Az egyes szakaszok teljesítésével további szakaszok, új karakterek és jelmezeik nyílnak meg a galériában.

A játékmenet olyan, hogy páronként meg kell egyeznie a lapkák mintáival, hogy eltávolítsa őket a játékterületről, és így pontokat szerezzen. Az Ön feladata, hogy törölje le az összes lapkát a képernyőről, mielőtt lejár az idő. Minden szakasz három körben zajlik, és ahhoz, hogy ezt a szakaszt át lehessen vinni, mindhárom kört meg kell nyerni. Ahhoz, hogy eltávolíthass egy lapkát, a készlet bal vagy jobb oldalán üres helynek kell lennie, és felette nem lehet másik lapka, amely akadályozza a lapkák mozgatását. Ezenkívül a választott két csempének azonos kialakításúnak kell lennie. Ahogy haladsz a játékban, és új szakaszokat teljesítesz, minden karakterhez további ruhákat nyitsz meg. Utána mehetsz az öltözőbe, hogy átöltözzenek, és folytasd a játékot az új külsővel.

Ez egy nagyon kemény és kihívásokkal teli egyjátékos Mahjong Solitaire játék. A képernyőn lévő lapkák mind egy táblán vannak elrendezve, ezek a táblák nagyon jól vannak elhelyezve, és minden induláskor kvázi véletlenszerűen kerülnek kiválasztásra, de nem úgy, hogy megoldhatatlanok legyenek. Néha a szomszédos lapkák, amelyek látszólag ugyanazon a szinten vannak, valójában különböző szinteken vannak elrendezve, ezért mindkettő kiválasztható. Ebben az esetben, ha nincs mellette más lapka, könnyen figyelmen kívül hagyható.

A játék rejtvényeinek nehézségi szintje az egy próbálkozással könnyen teljesíthetőtől a nehéz feladványokig terjed, amelyeket sokszor meg kell ismételned, miután zsákutcába jutottál vagy kifutott az időből. Az időkorlát az egyik legfontosabb tényező, amelyre a játék során mindig oda kell figyelni. A játéknak különböző nehézségi szintjei vannak, amelyek közül eleinte egyet kell választani, érdekes módon még a könnyű nehézségi szinten is egy új játékstílust ad a játék, amit teljesen más stratégiával kell megközelíteni.

Ami ezt a Mahjong Solitaire pasziánsz játékot különbözteti meg a többi kártyaalapú játéktól, az az egyes karakterek eltérő hangjátéka és a játékkörnyezet hátterében játszó izgalmas popzene. Ha szereted a csempeillesztő játékokat, és olyan játékot keresel, ahol a férfi karakterek állnak a középpontban, és mindegyik anime stílusban készült, akkor ez a játék biztosan megfelel az elvárásaidnak.

Az Otoko Cross: Pretty Boys Mahjong Solitaire jó kihívást kínál a Mahjong Solitaire rejtvények széles választékával, ahol a csempék különböző módon vannak egymásra rakva, időkorláttal és több zsákutcával, valamint egy egyszerű módot azok számára, akik szeretnék elérni az összes eredményt és karakterek. Ez a játék minden bizonnyal a valaha tapasztalt legnehezebb rejtvények közé tartozik. Az Otoko Cross: Pretty Boys Mahjong Solitaire sikere a lapkák gondos eltávolításán múlik, és mint a sakkban, először is gondolnia kell néhány lépésre.

Overall
7.3/10
7.3/10
 • Grafika - 8/10
  8/10
 • Sztori - 7.5/10
  7.5/10
 • Zene - 6/10
  6/10
 • Játékmenet - 7.5/10
  7.5/10

Játék áttekintése Obakeidoro!

Játék áttekintése Catmaze