in

Játék áttekintése NecroBoy: Path to Evilship

A NecroBoy: Path to Evilship egy kis kirakós játék, amely eredetiségét a fizikai mechanikára összpontosítja. Te irányítod a csatlósoknak nevezett rabszolgákat, akik segítenek nehéz és eredeti rejtvények megoldásában. A rejtvények előrehaladtával új lehetőségek nyílnak meg, így minden szórakoztató játék. A nehézségi görbe jól kiegyensúlyozott, és nagyon kellemes nehézségi fokozatot követ. Ez egy nagyon szép játék, szeretem a sötét és színes világot.

A szintek kezdetben nagyon egyszerűek, és egyre bonyolultabbak lesznek, ahogy haladsz, de nem túlzottan, és logikai folyamatot követnek. A karakterek is aranyosak, és a történet gyakran vicces, és a legtöbb pillanatban megnevettet, de néha egy kicsit szomorú. Összességében a NecroBoy egy jó kis játék az idő múlatására, sok-sok nagyon vicces párbeszéddel. Ha megnézi a játék képeit, észreveheti, hogy Halloween témája van, ezért 2022 októberében adták ki PC-re.

Ez a játék nem túl kiemelkedő a történet szempontjából, de a fő narratívájával szórakoztat. Egy Necroboy nevű személy szerepében vagy, aki mágikus erőkkel rendelkezik, és ismeretlen okokból gyermekkora óta egy erdőben maradt, és ezeknek a természetfeletti erőknek köszönhetően képes volt túlélni. Most, hogy felnőtt és felnőtt, fogadalmat tett magának, hogy erejét felhasználva bosszút áll azokon, akik elhagyták őt, és átveszik a világ uralmát. A cselekményt egy nagyon nehéz bevezető formájában mesélik el, ami sok kirakós játékkal ellentétben nagyon nagyszerűnek tűnik. Azt mondanám, ez egy egyre nehezebb kirakós játék, ami egy kazamatában játszódik, poros, de barátságos légkörrel. Egy vidám gonosz történettel és egy hőssel, aki a tetteid által nő.

A főszereplő képes megidézni a csatlósokat, és felhasználni őket rejtvények megoldására. Legnépszerűbb csatlósa Lackey, aki a történet során sok vicces beszélgetést folytat vele. Bármely pillanatban megidézheti a csatlósokat, lefagyaszthatja őket, és fénysugárral tárgyakra irányíthatja őket. Valójában a NecroBoy: Path to Evilship játékmenetének összefoglalója az, hogy karokkal kell lőni, hogy a csatlósok mozgassák őket, átmenjenek az ajtókon, és ugyanezt a folyamatot ismételd a történet végéig.

Először azt gondolhatod, hogy ezeknek a dolgoknak a végrehajtása egy idő után nagyon unalmas lesz, de azonnal rájössz, hogy a játék mechanikája jól működik, mert a minionok útja jól meg van csinálva, és aktiválni is lehet őket arra, amit akarsz. maga. Át kell vezetned NecroBoyt a sír veszélyes sötétségén, elkerülve a tüzet, a csapdákat és a főnököket.

Valójában ez a játék egy nagyon egyszerű mechanikával irányítja a szolgákat, akik csatlósok, és meghív minket, hogy menjünk le a börtön mélyére, miközben a főszereplővel, Lackey-vel sok kalandba megyünk. És az összes csatlós nevet. Még a szintek összetettségének növelésével és néhány problémamegoldó készség megtanításával is, a fiatalabb közönség továbbra is élvezheti a játékot.

A NecroBoy: Path to Evilship nem tér el olyan messze a rejtvényképletétől, amennyire csak lehetséges, és nem igazán kockáztat a játékmenetével, de ez egy eredeti koncepció. Vannak olyan hibák a csatlósok mozgásában és korlátaiban, amelyek nem annyira észrevehetők. A vezérlőket elég könnyű megtanulni, de a billentyűzetet és az egeret sokkal könnyebben használhatónak találtam, mint a vezérlőt.

A NecroBoy: Path to Evilship grafikája a múltra és néhány régi klasszikus címre emlékeztet, és ha szereted a PS1/PS2 konzoljátékok korszakát, az egyáltalán nem lesz kellemetlen számodra, változatos színpalettái pedig minden bizonnyal vonzzák. bármely közönség figyelmét. Természetesen a játék fejlődésével a korszak játékainak atmoszféráját is megtalálja, és ebben az értelemben a Zelda Nes dungeons for puzzle-re emlékeztet, ami a PS1 Medievil hangulatával párosul. Valójában a játék művészeti stílusa Halloween hangulatot teremt, ami nagyon élvezetes. A filmzene lehetett volna változatosabb, hiszen csak néhány olyan dalt használ, amelyek egy idő után ismétlődővé válhatnak.

A NecroBoy: Path to Evilship a rejtvényközpontú indie játékok között megtapasztalható kis gyöngyszemek kategóriájába tartozik, és összességében egyszerű, de kielégítő élmény, egy sok jelentéssel rendelkező történettel a háta mögött, és biztos vagyok benne, hogy az alkotók egy sok törődést és időt fordítottak egy ilyen cím létrehozására. A szólófejlesztők számára meglehetősen tisztességes munkát végeztek, hogy élvezetes élményt hozzanak létre, amely minden korosztály számára megfelelő.

Ez nagyszerű játék lehet a fiatalok számára, de ha csak egy jó hétvégi játékra vágysz, ami nem túl nehéz, feltétlenül add hozzá kedvenc játékaid listájához, hogy támogass egy növekvő független fejlesztőt. Remélhetőleg nem ez az utolsó, amit láthatunk NecroBoy-ról és titokzatos kitöréseiről, és a jövőben még több címet láthatunk majd a fejlesztőtől, Chillin’ Wolftól.

Overall
8/10
8/10
 • Grafika - 9/10
  9/10
 • Sztori - 7/10
  7/10
 • Zene - 7.5/10
  7.5/10
 • Játékmenet - 8.5/10
  8.5/10

Játék áttekintése The Creepy Syndrome

Játék áttekintése High Sea Saga DX