in

Játék áttekintése Super Jagger Bomb

A 80-as és 90-es évek a 2D platformer játékok virágkorának tekinthetők, amelyek egy része a mai napig népszerű maradt a játékosok körében. Ennek a stílusnak az egyik leghíresebb játéka a Mario és a Contra sorozat, amelyek egyedi és újszerű játékmenetet biztosítva tudtak nagy sikereket elérni. De időközben egy sor kis játék is megjelent, amelyeket nem úgy fogadtak, ahogy érdemeltek volna, köztük az 1984-ben megjelent Bomb Jack. Ebben a játékban egy Jack nevű karakterért voltál felelős, akinek az volt a célja, hogy összegyűjtse és hatástalanítsa az összes piros bombát, amellyel útközben találkozott. A Super Jagger Bomb játék, amelyet ebben a cikkben ismertettünk, a játékmenet ötlete pontosan a Bomb Jack játék mintájára épült, környezeti és játékmeneti szempontból pedig nagyon hasonlítanak egymásra.

A Super Jagger Bomb egy 3D-s platformer játék arcade elemekkel a régi játékok stílusában, ami egy álcázott szuperhős szerepébe helyez, akinek az a feladata, hogy semlegesítse az útjába kerülő bombákat. Amint látni fogja, ez a játék sok elemét a népszerű és emlékezetes Super Jagger Bomb-ból veszi át, amely a lehető legjobban igyekezett megőrizni arcade stílusát, de vajon sikerült-e vagy sem? A játék különböző dimenzióit és szempontjait megvizsgálva ebben a cikkben választ adunk erre a kérdésre.

A főszereplő egy szuperhős, aki köpenyt visel, és ez a jelmez sok képességet ad neki. Minden egyes szakaszban össze kell gyűjtenie az összes bombát anélkül, hogy felrobbanna. Mivel ez egy platformer játék, képes átugrani az akadályokat, és természetesen őrült mozdulatokat hajt végre a köpeny által adott képességekkel. A játék játékmenete és 3D-s környezete teljesen megegyezik a régi retro stílusú játékokéval, sőt a játékmenet is ugyanazt a mintát követi, mint a régi arcade játékok: könnyű játszani, de nehéz elsajátítani. Mindenesetre ez a játék egy egyszerű és izgalmas játékmenetet kínál, amely minden bizonnyal érdekes lesz a platformer műfaj rajongói számára.

A Super Jagger Bomb játék története egy olyan helyről indul, ahol az egész világ tele van mindenféle robbanóbombával, és a pusztulás veszélye fenyegeti a világot. Ebben a helyzetben csak egy ember tudja megállítani ezt az esetet, történetünk szereplője egy “Jagger” nevű kis álcázott szuperhős, akinek az a feladata, hogy összegyűjtse az összes bombát és megakadályozza a robbanást, de ez egyszerű. az ellenséget nagy akadálynak tartják számodra. Minden tőlük telhetőt megtesznek, hogy megállítsák, és megakadályozzák, hogy elérje céljait. A játéknak 100 különböző szakasza van, amelyek mindegyike különböző környezetben található. A játék vezérlői nagyon egyszerűek, és csak néhány gombra korlátozódnak. Egy gombbal lehet hősünket balra vagy jobbra kormányozni, egy másik gombbal pedig ugrálhat, ha lenyomva tartja, az ugrás magassága nő. Ugrás után ismét megnyomhatja a kívánt gombot, hogy egy kicsit lebegjen, ami segít elkapni néhány olyan bombát, amelyet nem lehet normálisan elkapni, vagy elkerülheti az ellenségeket. Bombák gyűjtésével pontokat szerezhet, és magasabb szintre léphet.

A bombák összegyűjtésének időkorlátjával kell szembenéznie, és ha nem tudja elég időn belül összegyűjteni a bombákat, megnő a zavaró ellenségek száma, és így megnehezíti a bombák összegyűjtését. A játékban lévő ellenségek különböző típusúak, mindegyik saját támadásmintát használ, főhősünk, Jagger nem elég erős ahhoz, hogy ellenálljon az ellenségnek, és csak egy ütés képes megölni. Természetesen a játék lehetővé teszi, hogy gyorsan felszedje a bombákat, miután legyőzte, mielőtt több ellenség jelenik meg. Ebben a pillanatban megjelennek a power-upok is, melyek segítségével fejlesztheted karaktered. Az ellenséggel való harchoz használhatja robottársait, akik sokat segítenek. A Super Jagger Bomb játék grafikailag nem érdekes, és ez vonatkozik a játék hangjára és zenéjére is.

A Super Jagger Bomb játék a Bomb Jack játék tiszta utánzatának tekinthető, amely minden tekintetben hasonlít rá, és csak néhány grafikai szempontból különbözik egymástól. Csak ha nosztalgikusnak érzed ezt a régi játékot, akkor javaslom, hogy játssz Super Jagger Bomb-ot, különben nem kell, mert érdekes játékelemek vannak hozzáadva, grafikailag egészen a mai játéktermi játékokhoz igazodik. Ez a játék nem túl emlékezetes és kissé felejthető. A játékmenet egy kis játék után ismétlődővé válik, és a kezelőszervek túl egyszerűek, és mindezek miatt ez a játék nem nyújt szórakoztató élményt.

Overall
6.3/10
6.3/10
 • Grafika - 6/10
  6/10
 • Sztori - 7/10
  7/10
 • Zene - 6/10
  6/10
 • Játékmenet - 6/10
  6/10

Játék áttekintése Maggie the Magnet

Játék áttekintése Kid Ball Adventure