in

Játék áttekintése Kid Ball Adventure

Általában a platformer játékokban ritkán látni új mechanizmust, mert ennek a stílusnak a játékmenet alapja ugyanaz: ugrás és akadályok átlépése, valamint mindenféle ellenség és csapda elkerülése, végül elérése a színpad vége és a színpadra lépés.Következő új. A Kid Ball Adventure játék azonban olyan új és érdekes ötletet alkalmazott a játékmenetben, amelyet még soha nem látott platformer játékban. Ebben a játékban egy labda szerepét játszod, akinek élettársát, aki szintén labda, egy távoli kastélyba viszi egy sárkány. Emiatt hősünk egy kalandba kezd elveszett szerelmét keresve, amelyben csak ugrásokat és ugrásokat tud használni, és ez az egyetlen dolog, amivel haladhat az úton. Maradjon velünk, tekintse át ezt a játékot a GamesFold webhelyén.

A Kid Ball Adventure egy 2D platformer játék, amely egyszerű megjelenésével ellentétben olyan kihívásokkal teli játékmenettel rendelkezik, amely elfoglalja Önt. Érdekes módon még a készítők is többféle módot fontolgattak a játék megnehezítésére, amiben a siker relatív kérdés. Mert ha egymás után játssza le őket, sokat fog meghalni, és sikítani fog dühében. De ha sikerül, élvezni fogja az öröm és a múló győzelem pillanatát. Mint mondtuk, a játék története azzal kezdődik, hogy egy sárkány elrabolja a főszereplő kedvesét, aki egy rózsaszín golyó, és elviszi a kastélyába. Ennek eredményeként hősünknek egy veszélyes és nehéz utat kell teljesítenie 100 szakaszban. Jól látjuk, hogy a játék egy egyszerű történetet mesél el a szerelemről és a szeretetről.

A Kid Ball Adventure játékban mindössze két gomb áll a rendelkezésedre, amelyekkel a történet főszereplőjét kell irányítanod. Egy állandóan pattogó labda szerepét vállalod, és minden mozdulatodat a játék fő pattogó mechanizmusai alapján kell időzítened. Ebben a játékban mindig a fő mechanizmust kell használnod, ami az ugrás, hogy elkerülhess mindenféle környezeti akadályt, mint például a pengék és a különböző ellenségek, mert nem támadhatsz meg semmit, és a harci mechanizmus nincs meghatározva ebben a játékban. Állandóan át kell ugrani az ellenségeken és a csapdákon, mert az ellenség nem tud sebzést okozni. Az ellenségek mellett a csapdák is veszélyesek, és a csapdák átugrása közben figyelni kell a mennyezetre szerelt csapdákra. Útközben ugrópadokkal, liftekkel és mozgó platformokkal is találkozhatsz, amelyek a játék platformszerű aspektusai közé tartoznak.

Ha nem sikerül megfelelően befejezni egy szakaszt, többször megismételheti. Ebben a játékban nincsenek egészségügyi tárgyak vagy extra életek, és ha ellenségek és csapdák érnek, hirtelen meghalsz. Azt gondolhatnánk, hogy ez a játék nem kínál semmi újat a játékmenet szempontjából, de a művészeti dizájn és a hangsávok nagyon szépek. Ebben a játékban nincsenek harci elemek, csak egyes szakaszok végén mindenféle főnökkel találkozhatsz. Minden szakaszban van egy sor elem, különösen egy kulcs, amely a következő szakasz feloldására szolgál.

Ebben a játékban tetszés szerint állíthatja be a nehézségi szintet, és választhat egyet a különböző játékmódok közül. Összességében három változatos és izgalmas mód van a játékban, köztük a Time Mode, a No Death Mode és a Doomsday mód. Az idő mód az idő elleni küzdelem klasszikus módja, amelyben meghatározott időn belül el kell érned a szakasz végét. A No Death Mode a szokásos hardcore mód, amelyben nem szabad meghalni a játék elejétől a végéig, és ez a mód a tapasztalt és professzionális játékosok számára van fenntartva, ahol tesztelheti hey képességeit. Doomsday módban maximális sebességeddel kell célba érned és be kell fejezned a szakaszt, itt nincs sebességkorlátozás.

Élvezze a játék pixeles dizájnját és eredeti hangsávját, mindezt a lehető legjobb minőségben. A játék hátterében drámai filmzenét élvezhet. Lépj be a csak ugrásra képes labdák csodálatos világába, amely tele van kastélyokkal és varázslatos csapdákkal, és végül egy felejthetetlen kalandban lesz részed. A Kid Ball Adventure egyike azoknak a kihívásokkal teli, pihentető, de szuper szórakoztató játékoknak, amelyek elsőre könnyűnek és egyszerűnek tűnnek, de nehezebbek, mint gondolnád. A játék rendkívül addiktív játékmenettel rendelkezik, amely romantikus témájú történetet mesél el. Ha egy részletes platformer játékot keres, kihívást jelentő játékmenettel, harci elemek nélkül, ez a játék a legjobb választás.

Overall
8.4/10
8.4/10
 • Grafika - 8.5/10
  8.5/10
 • Sztori - 8/10
  8/10
 • Zene - 8/10
  8/10
 • Játékmenet - 9/10
  9/10

Játék áttekintése Super Jagger Bomb

Játék áttekintése Hidden Shapes: Black Skull