in

Játék áttekintése DREDGE – The Pale Reach

Általában utálom az “alkalmi” játékokat, mert unalmasak, vagy olyan mértékben átfogják a természetüket, hogy az negatívan befolyásolja az élményt. A Dredge nem szenved ilyen büntetésben, és az egész futási ideje alatt lebilincselő és szórakoztató rejtvényekkel tudott lekötni, amelyekhez a felfedezés és a pontosság érzése is szükséges volt, és soha nem lett unalmas. Minden rejtvénynek megvolt a helye, érdekes jutalmakat kínáltak, és mindegyiket szórakoztató volt megtalálni.

Ez egy horgászjáték, lovecrafti csavarral, ahol egy horgász vagy, aki végül valami nagyobbat fog el, mint amit megalkudtál. A Dredge most visszatér a The Pale Reach DLC-vel, ezúttal jeges vizeken, amelyek új fordulatokat és meglepetéseket hoznak. Ez egy nagyszerű rövid bővítés az eredeti játékvilághoz és annak történetéhez, és véleményem szerint az új tartalom fő problémája az, hogy túl rövid, és úgy tűnik, hogy rengeteg potenciál veszett el.

Ha több DREDGE-t játszottam, újra megértettem, hogy egy horgászatról szóló játéknak miként lehet sokkal több története, függőséget okoz és egyszerűen nagyszerű mechanika. Ennek a DLC-nek köszönhetően most egy új szigetet ad, és egy új rejtvényt kell megoldani. Ez a sziget akkora, mint a többi, így ha már játszottál egy kicsit a játékkal, akkor nagyjából tudod, mit keresel. Egy fő küldetése és 4 alküldetése van.

Ha már befejezte az eredeti játékot, ez a DLC csak olyan tárgyakat ad, amelyek már nem hasznosak az Ön számára. A történet rövid, de kielégítőbb, mint az eredeti játék története, de jobban építi azt a kísérteties hangulatot, amelyet mindannyian szerettünk az alapjátékban. A DLC elkészülte után elmondhatom, hogy van néhány új élvezetes tartalom, ami beváltja a hozzá fűzött reményeket, de van egy kis ellentmondás az ár és az időtartam tekintetében. Alig másfél, kompletteknél kétórás tartalommal és az alapjáték árával – ez kicsit szokatlannak tűnik.

A történet szempontjából a The Pale Reach egy új területre visz most délen, egy jég témájú életközösségbe, új veszélyekkel és potenciálisan a legfélelmetesebb rejtéllyel, amellyel Dredge-ben találkozhatsz. Ezen a területen kívül új horgászfelszereléseket vezetnek be, így most új botok és hálók vannak, de rengeteg új halat is lehet fogni.

Ami a játékmenetet illeti, őszintén szólva, a The Pale Reach DLC nem ad semmi újat az alapjátékhoz, és továbbra is ugyanazt az alapképletet követi: menj egy új területre, beszélj az ott lévő személlyel, hogy szerezz egy történetet. És tanulj meg egy elképzelés arról, hogy mi leszel. A történet előrehaladásához fogj ki néhány érdekes és egyedi halat, beszélj másokkal, csinálj valami mást, majd a végén gyűjtsd össze a varázstárgyat. Amiért rajongtam, szóval nem igazán bántam, hogy semmi őrültség nem került bele ebbe a DLC-be.

De ennek a DLC-nek a cselekménye érdekes, van néhány mellékküldetés, és bár hihetetlenül érdekes párbeszédet hoz, új területet hoz létre, valamint új információkat és rejtélyeket ad hozzá, kielégítő befejezést adva a Ez csak arra készteti az embert, hogy megálljon. és azt gondolja: “Ez volt az?” Nem csak ezt teszi, de a végén kapott jutalom is csak akkor hasznos, ha még nem fejezted be a játékot, amit szerintem a többség megtesz a DLC kipróbálása előtt, ami végül késztetett arra, hogy kipróbáljam a játékot. csináld

A DREDGE – The Pale Reach grafikája találóan megragadja az éjszakai rettegés érzését, valamint a nyílt tenger magányát. A víz gyönyörűen van visszaadva, és a mélység érzése, amit a kifürkészhetetlen óceánból kap, csodálatos. Szinte érezni a hűvös tengeri szellőt. A rendhagyó lények érdekesek és kreatívak, túlvilági képzetük pedig átadja puszta furcsaságukat, elragadó leírásokkal kiegészítve. A hangok nagyszerűek és a hangulat is nagyszerű, de a zene unalmas lehet. A kezelőszervek tekintetében teljesen simák és érzékenyek, és a PS5 konzolommal kapcsolatos tapasztalataim során nem láttam különösebb technikai problémát.

Röviden, ha szereted a DREDGE-t azért, amit kínál, a The Pale Reach DLC nagyszerű kiegészítője az eredeti játéknak. Ez az extra tartalom saját új horgászjégzónával és egyedi megoldandó rejtvényekkel rendelkezik, valamint egy nagyon könnyed tisztelgés az Őrület hegyei című regény előtt. Ha később szerzi be ezt a DLC-t, a legjobb idő a játék közepén, a Stellar Bay környékén a játék.

Hosszabb utakon nagy hasznát veheti a jégszerelőnek, amely hosszabb ideig frissen tartja a halat. Bár ez az extra tartalom kicsit rövidre sikerült, a vége pedig kissé gyenge, nagyon élveztem. Ezt mindenképpen a főjáték során kell megtenni, és nem a maximális szórakozás érdekében. Ennek ellenére azt mondanám, hogy ha csak több tartalmat szeretne megtapasztalni a Dredge-ben, akkor ez a DLC mindenképpen megéri, de ha valami nagyon innovatív és játékmódosítót keres, az biztosan nem fog megfelelni az Ön igényeinek. elvárások.

Overall
8/10
8/10
 • Grafika - 8/10
  8/10
 • Sztori - 8.5/10
  8.5/10
 • Zene - 8/10
  8/10
 • Játékmenet - 7.5/10
  7.5/10

Játék áttekintése Train Valley 2: Community Edition

Játék áttekintése Sweet Dreams Alex