in

Játék áttekintése Destroyer: The U-Boat Hunter

Míg a második világháború szárazföldi harci frontjait különféle játékok és filmek is bemutatták, ritkán találsz olyan címet, amely a légi csatákra, különösen e nagy háború tengeri csatáira összpontosít. A Destroyer: The U-Boat Hunter egyike azoknak a játékoknak, amelyek a tengeri csatákat és a szövetséges hajók erőfeszítéseit mutatják be a német tengeralattjárók azonosítására és megsemmisítésére, és bár kevés akciót tartalmaz, mégis nagyon jó és valósághű részleteket közöl a tengeri csatákról. művek. Valójában ez a játék intenzív élményt kínál a taktikai szimuláció és a magával ragadó dizájn sikeres kombinációjával, ami kötelező élménynek számít a valósághű tengeralattjáró-szimuláció szerelmeseinek, és bár nem hibátlan, megéri rászánni az időt.

Destroyer: Az U-Boat Hunter egy nagyon érdekes játék, ahol egy U-boatokra vadászó rombolót irányítasz. Bár rengeteg jó tengeralattjáró-szimulátor létezik, a Destroyer (Epyx, 1986) óta nem játszottam romboló szimulátorral. Rövid magyarázatként elmondhatom, hogy a romboló a hadihajók osztálya. A rombolók sokkal kisebbek, mint egy hordozó, csatahajó vagy cirkáló, és ezek az erősen felfegyverzett hadihajók körülbelül 250 fős legénységgel közlekednek a nyílt tengeren.

A második világháborús rombolók különféle fegyverekkel (5 hüvelykig), torpedókkal és mélységi töltetekkel voltak felfegyverkezve. Nagyon gyorsak (35 csomó), és különféle harci szerepekben használhatók. A szövetséges rombolók egyik legfontosabb feladata a második világháborúban az U-Boat-ok elleni küzdelem volt, különösen a halálos német U-Boat-ok ellen, amelyek megpróbálták elzárni Nagy-Britanniát a létfontosságú utánpótlástól. A Destroyer: The U-Boat Hunter játékban egy Fletcher-osztályú rombolót irányítunk, amelynek feladata, hogy megvédje a kereskedelmi hajókat az U-boatoktól.

A Destroyer: The U-Boat Hunter történetmódjában különféle haditengerészeti konvojokat kell védened 9 szakaszban. Az egyes szakaszok végén teljesítményét értékelik, hogy meghatározzák jövőbeli beosztását az Egyesült Államok haditengerészeténél. A játék az első személyű és a stratégiai mód kombinációja, és a romboló szinte minden része irányítható.

Ami a játékmenetet illeti, ez a játék alapvetően a Silent Hunter vagy az UBOAT ellentéte. Ön egy romboló, általában szövetséges kíséret kíséretében, és egyszerű parancsokat fogad el (menj ide, támadd meg, mentsd ki a túlélőket, irányítsd oda a szonárodat.) alapvető, az időszaknak megfelelő kijelzőket használva (zsírceruzával jelölt üveg, A szonár kinyomtatja az érintkezési tartomány frissítéseit papírra, vonalzók, amelyek forognak a zsanérokon, és elsődleges impulzust küldenek) Ön megvédi a kereskedelmi hajókból álló konvojt a támadók támadásával. Ebben a szimulációs címben meg kell tanulnod olvasni az utasításokat, megjósolni az ellenséges tengeralattjárók helyét, és jól időzített mélységi tölteteket kell indítanod a nyílt tengerre. Itt nincs akció.

A támadások végrehajtása önmagában ügyességet és higgadtságot igényel, de ha jól helyezed el a kísérőidet, segíthetnek megvédeni a konvojt a farkasfalka támadásai során, amikor egy bizonyos tengeralattjáró megölésével van elfoglalva. Néha légi egységet is kell irányítani, ezért mindenképpen használja azt, mielőtt kifogy a benzinből, és induljon vissza a partra.

Nagyon szerettem és élveztem ezt a játékot. A grafika jó, a technikai szempontok jók, és az akció alacsony, a játékmenet pedig viszonylag nehéz. De nagyon hamar meguntam, és nagyon ismétlődik. Nagyobb térképekre és több munkára számítottam, így a jelenlegi állapotában nem vonzott annyira, hogy napokig játszhassak, mint egyes játékok.

Azt is hangsúlyoznom kell, hogy a Destroyer: The U-Boat Hunter egyáltalán nem könnyű játék. Ez a játék nem olyan hétköznapi játékosok számára készült, akik újak szeretnének lenni a műfajban. Ez a játék inkább módszeres gondolkodást, extrém stratégiát és sok türelmet igényel. Egyedül a birkózás eszközeinek elsajátítása hosszú tanulási görbe lehet néhány ember számára.

Még azután is nagyon nehéz elsüllyeszteni egy U-Boat-ot, miután megfelelően megértette a felszerelés és a szerszámok használatát. Valójában annyira nehéz, hogy a játékkal rendelkezők kevesebb mint 10%-a sikeresen elsüllyesztett egyetlen ubotot is, de kevesebb mint 10%-nak sikerült is eltalálnia egy ubotot mélységi töltésével. Ez nem könnyű feladat. Úgy tervezték, hogy valami olyasmi legyen, aminek el akarja szentelni magát a hódítás megtanulásának.

Grafikát tekintve a játék vizuális effektjei elfogadhatóak, és viszonylag jó részleteket tartalmaznak, amelyek növelik a játék izgalmát. Továbbá, bár nincs különleges hangsáv a játékban, a játék kiváló hangzása kompenzálta ezt a hiányosságot, és nagyon jól teljesítenek.

Bár eleinte a Destroyer: The U-Boat Hunter bizonyos játékosok kedvét el tudja riasztani nehézségi szintjével és összetettségével, de ha elegendő időt töltesz a játék mechanikájának megismerésére, rájössz, hogy a szimulációs játékok és a hadihajók rajongói egyedülálló és lenyűgöző élményt nyújt. Annak ellenére, hogy néhány probléma, például a játékmenet nagyon ismétlődő, összességében lebilincselő és szórakoztató cím, és nagyszerű, ha élvezheti.

 

Overall
7.3/10
7.3/10
 • Grafika - 7/10
  7/10
 • Sztori - 8/10
  8/10
 • Zene - 6.5/10
  6.5/10
 • Játékmenet - 7.5/10
  7.5/10

Játék áttekintése Dungeons 4

Játék áttekintése Raccoo Venture