in

Játék áttekintése Deflector

A Deflector egy nagyon szórakoztató roguelite játék, nagyon gördülékeny harcrendszerrel, amely eltérítő lövedékeken alapul, és nagyon ajánlom ezt a játékot, ha szereti a roguelike és izometrikus golyós pokolokat, mint a Hades vagy az Enter to the Gungeon. Ez egy nagyon kielégítő játék, nagyon szigorú vezérléssel, és bár nem vagyok rajongója a bullet hell stílusú játékoknak, ebben a játékban a golyók elhajítása és az ellenségek közötti kikerülés mechanikája, valamint a mindig lenyűgöző fejlesztések. mivel ez értelmes döntésekhez vezet a tennivalókkal kapcsolatban – ami egy nagyon kihívásokkal teli és szórakoztató élményhez vezet.

A játék története egy futurisztikus világban játszódik, ahol a világot szinte teljesen meghódították a vírusok, és gonosz lények vannak mindenhol. Minden remény a robotokban rejlik, amelyek segíthetnek legyőzni a deviáns erőket. Ez a játék mindent tartalmaz, amit a Roguelite-től elvárhat. Maroknyi állandó továbblépési rendszer, amelyek potenciális új erőket szabadítanak fel a jövőbeli futások számára, valamint egy tehetségfát, amellyel magasabb szintre emelheti fiókját. A játékban több karakter is szerepel, mindegyik egyedi játékstílussal, így megtalálhatod a hozzád illőt.

Létezik egy progressziós rendszer is, amely lehetővé teszi, hogy DNS-t költsön az állandó frissítések feloldására. Megtalálhatja a szokásos frissítéseket, mint például a fokozott gyógyulás, a bolti megtakarítások vagy a használhatóbb cikkek. Végül erőforrásokat is költhet a mutációk aktiválására, ami újabb réteget ad ehhez a csodálatos játékhoz.

A játékmenet szempontjából a Deflector egyesíti a Hádész-stílusú harcot, például az útválasztást a padlón keresztül, a gyors iramú harcot és az állandó kitérést, a golyópokol megközelítésével és természetesen az elhárító lövedékekkel. A főszereplő véletlenszerűen generált helyszíneken fut végig, és megpróbálja legyőzni az egyes területek főnökét.

Olyan képességekkel van felszerelve, mint a lövedékek pajzzsal való eltérítése, bumeráng dobása, nagyszámú ellenség kikerülése, és a kívánt taktikától függően ezek bármelyikét használhatod. Ennek a játéknak a nehézsége nagyon magas, különösen az akciójátékokhoz nem szokott játékosok számára nehéz lehet hozzászokni, de több körös folyamatos fejlesztés és a játék erősítése után az élmény fokozatosan átmegy a nehézből a játékba. játszma, meccs.

Összesen hat különböző biológiai skin található a játékban, amelyek választható karakterek.Néhány biológiai bőrnek meg kell felelnie bizonyos feltételeknek a feloldáshoz, és minden biológiai családnak más-más készsége és szakértelemmel rendelkezik a fegyverek terén, és a különböző fegyverek eltérő támadásokkal rendelkeznek. Különböző Bioshell-ek fejlődhetnek, és ezek az evolúciók bizonyos Bioshell-ek kizárólagos mutációi, amelyek bizonyos feladatok elvégzésével feloldhatók.

Minden alkalommal, amikor a játékosok teljesítenek egy szintet, tapasztalatot szereznek, és ezáltal javítják kutatási szintjüket. E kutatási szintek fejlesztése új mutációs lehetőségeket nyit meg, így a játékosok több választási lehetőséget biztosítanak a csatában. Minden alkalommal, amikor a játékos meghal vagy egy pályát töröl, kap némi DNS-t, amivel frissíteni lehet a frissítő állomáson. Például a rendszerben elérhető gyógyító eszközök vagy az alkalmi bolti kedvezmények mind fejleszthetők.

Ennek a játéknak az egyik csúcspontja az esztétika, amely a részleteket tekintve igazán lenyűgöző, és ugyanazt az érzést adja, amit a Hádészben tapasztaltam. Bár a játékvilág legtöbb környezeti részlete valóban jól megtervezett, néha meglehetősen nehéz lesz kitalálni, mi történik a képernyőn. Néha még az egyes új környezetek belépése után is azt képzeli az ember, hogy már járt ott, és valójában a játék helyszínei alig változnak.

A játék hangeffektusai és zenéje is nagyon jó, és valóban segít átélni a káosz érzését a játék világában. A zene fantasztikus, és sokkal karakteresebbé teszi a játékot. A hangsáv elnémítása olyan, mint a játék teljes leállítása.

Röviden, a Deflector egy akcióroguelit, amely meglepően megállta helyét a maga műfajában. A véletlenszerűen generált szintek, az intenzív harc és a rakéták eltérítésének képessége kompromisszumok nélküli kihívás a játékosok számára, akik belépnek ebbe a vírusokkal teli világba. Bár a játék története meglehetősen marginális, és a csatatér káosza határozza meg az időnként unalmas nehézségeket, a karakterek sokféle képessége és az addiktív játékhurok leköti a figyelmet. Ezenkívül a játék több móddal is rendelkezik, amelyek a pálya teljesítése után játszhatók, így a játékosoknak még a pálya teljesítése után is van mit játszaniuk.

 

 

Overall
7/10
7/10
 • Grafika - 7/10
  7/10
 • Sztori - 6.5/10
  6.5/10
 • Zene - 7.5/10
  7.5/10
 • Játékmenet - 7/10
  7/10

Játék áttekintése Sprout Valley

Játék áttekintése Dungeon Village