in ,

A The Last of Us I. rész főtervezőjének magyarázata a remake és a régi verzió közötti különbségről

A Naughty Dog játékstúdió egyik vezető tagja bejelentette, hogy a Sony PlayStation 5-re készült The Last of Us: Part I játék összehasonlíthatatlan a The Last of Us 2013-as verziójával.

A The Last of Us Part I játékmenetével kapcsolatos felhasználói kérdésre válaszolva Jonathan Benins, mint a Naughty Dog vezető környezeti textúratervezője azt mondta, hogy ez a remake egyáltalán nem hasonlítható össze a The Last of Us PS3-as verziójával.

Bennins a továbbiakban rámutatott, hogy a játékmenet fejlesztésének hiányával kapcsolatos kritikák olyan emberektől származnak, akik még nem vettek kezükbe kontrollert, és nem tapasztalták meg a The Last of Us: Part I-t. Ez azt mutatja, hogy a The Last of Us PlayStation 5-re remake verziója a 2013-as verzióhoz képest más érzést ad majd a játékosoknak.

Elmagyarázta, hogy Nuttydognak nem kellett volna hozzátennie a hajlamos mechanizmust a The Last of Us I. részéhez, és ezért nem tette meg. Ez a mechanizmus sok játékos figyelmét felkeltette a The Last of Us Part II-ben, de jelenléte a The Last of Us I. részben alapvetően megzavarja a játék küzdelmét. Mert az első Last of Ace környezetei nem ennek a mechanizmusnak a támogatására készültek.

Alább elolvashatja Jonathan Bennisnek az adott személynek adott teljes válaszát. Üzenete azoknak szólt, akik szerint a The Last of Us: Part I játékmenete nem fejlődött ki a régi verzióból. „Az emberek panaszkodnak a játékmenet miatt egy videót nézve, de valójában senki sem tette fel a kezét a kontrollerre. Miután megtapasztalta mindkét verziót, [rájössz], hogy nincs összehasonlítás a PlayStation 3 és a PlayStation 5 verziói között (nem hasonlíthatók össze). Ezenkívül a fekvő mechanizmus könnyen tönkreteheti a játékmenetet és a harci légkört; Mert kezdetben nem így készültek.

Egy külön tweetben a vezető környezettervező, Naughty Dog elmondta, hogy nehéz volt látni a játékmenetet, mielőtt a fejlesztők készen álltak volna bemutatni a The Last of Us: Part I-t; Főleg, hogy a kiszivárgott tartalom alacsony felbontással, elrontott színátmenettel és HDR nélkül derült ki. Röviddel azután, hogy néhány rövid videó kiszivárgott, a Nuttydog egy 10 perces hivatalos demóban alapos pillantást vetett a játékmenetre és a játék fejlődésére, hogy a játékosok valóban láthassák a TLoU I. rész előrehaladását.

Korábban egy másik fejlesztő, aki korábban a The Last of Us remake-jén dolgozott, reagált néhány ember azon állítására, hogy a Naughty Dog pénzt akar keresni ezzel a remake-el. Ez a személy Robert Morrison volt, aki jelenleg a Sony Bend Stúdiójában dolgozik. Erről így nyilatkozott: “Valójában ez a leggondosabban felépített projekt, amit valaha láttam, vagy amiben részt vettem egész pályafutásom során. Ez a munka a lehető legmagasabb szintű pontosságot és a részletekre való odafigyelést tartalmazza.”

A The Last of Us Part 1 játék a tervek szerint idén (szeptember 2-án) jelenik meg PlayStation 5 -re .

Megoszthatja velünk véleményét a legújabb játékhírekről.

Mad Garfield kiadása a Stray számára

A Capcom bevételének csökkenése a tavalyi évhez képest