in , ,

Mad Garfield kiadása a Stray számára

A Stray számára kiadott legújabb mod a játék fő macskáját a Garfield the Cat sorozat Garfield karakterével helyettesíti.

A közelmúltban és a játék legfrissebb hírei során egy Chris Rubino (Chris Rubino) nevű ízléses modder új modot készített a Stray játékhoz, ennek a műnek a fő játszható macskáját a népszerű Garfield the Cat sorozat Garfield karakterévé varázsolja. . Garfield képét a Stray játékban láthatod az alábbi mod telepítése után.

Ezt a modot csak arra tervezték, hogy Garfield megjelenését a játék fő macskájával helyettesítse; Míg néhány más, a játékhoz közzétett anyag, a kóbor mechanikák sorozata, például a miau miau is változásokon megy keresztül. Ennek a műnek az egyik nagyon furcsa szereplője például a Heavy Rain játékból Ethan Mars karakterét a főmacska Stray-re cseréli, és nyávogás helyett Jasonnak hívja a fiát! (utalva az egyik nagyon ijesztő pillanatra a Heavy Rain elején). A játék másik őrült modja szintén a GTA San Andreas CJ karakterét helyettesíti a játék fő macskája helyett!

A BlueTwelve Studio és az Annapurna Interactive ezt a munkáját a felülvizsgálta, és 8,5 pontot kapott. A Stray összefoglalójában ezt olvashatjuk:

„Azok, akik szeretik a macskákat, nem haboznak megtapasztalni a Stray-t. Ez azonban nem hagyhatja, hogy más játékosok ne menjenek el a munkáért. A Stray egy kiszámított játék, amely saját világot épít fel, tartalmas történetet mesél el, jelentős atmoszférákkal bír, és több részben is elgondolkodtathatja a játékost; Úgy, hogy elviszi sötét helyekre és szomorú közösségekbe, ahol néha még a macska nyávogásának kellemes hangja sem akadályozza meg, hogy megjelenjen bennük a feketeség és a szomorúság. Bár a játék a jelenlegi helyzetnél sokkal jobb is lehetett volna, mind a rejtvények változatossága, mind a közönség kihívása terén, az Annapurna Interactive a Stray kiadójaként ismét sikerült egy olyan alkotást bemutatni, amely a videojátékok erejét használja fel különféle fogalmakkal foglalkozik. »

A Roller Champions támogatásának Ubisoft általi visszavonásáról szóló pletyka tagadása

A The Last of Us I. rész főtervezőjének magyarázata a remake és a régi verzió közötti különbségről