in ,

A Stray című játék főszereplőjének szinkronszínészének leleplezése

A közelmúltban megjelent a Twitteren egy kép Laláról, a Stray játék főszereplőjének hangjátszó macskájáról, amit a rajongók örömmel fogadtak.

Az Annapurna Interactive és a BlueTwelve Studio nemrégiben adott ki egy kedves és változatos játékot, amely gyorsan a legnépszerűbb egyjátékos játék lett a Steam-en. A Stray játék lenyűgöző kalandját minden bizonnyal örömmel fogadta a közönség, és napjainkban a videojátékok világának jelenségévé vált. Várhatóan a játék PlayStation Plus Extra és Premium szolgáltatáson való megjelenésének első napján történő megjelenésével a PlayStation 4 és PlayStation 5 konzolokon is lenyűgöző lesz a fogadtatás.

Most a játékkal kapcsolatos legfrissebb hírekben úgy tűnik, végre kiderült Stray szerethető macskájának szinkronszínésze . Több mint 150 ezren lájkolták azt a képet, amelyet Lala nemrég tett közzé a Twitteren.

A Stray játék egyik legszembetűnőbb funkciója az a képesség, hogy a játékosok kívánsága szerint „nyávogjunk” a macska karakterét a játékban. Még egy különleges trófeát is számításba vettek e munka alapján. Lala az a macska, akivel ezeket a hangokat rögzítették, és most a rajongók azzal viccelődtek, hogy ha nem ő nyeri el a legjobb színészi alakításért járó díjat az idei Game Awards-on, mindenképpen tiltakozni fognak.

Stray a közönség mellett a kritikusoktól is sok jó visszhangot kapott. Ez a játék 84 pontot kapott az OpenCriticen és a Metacriticen, és a kritikusok visszajelzései teljesen pozitívak.

A végén megoszthatja velünk gondolatait ezzel kapcsolatban.

The Tale of Bistun játékkritika

A League of Legends: Wild Rift bevétele átlépte az 500 millió dolláros határt