in

A League of Legends: Wild Rift bevétele átlépte az 500 millió dolláros határt

A közzétett statisztikák szerint a League of Legends: Wild Rift eddig több mint 500 millió dollárt keresett világszerte.

A Sensor Tower nemrégiben közzétett pénzügyi jelentéséből kiderül, hogy a Wright Games stúdió terméke, a League of Legends: Wild Rift globális bevétele mára meghaladta az 500 millió dollárt. 2020 októberében a Right Games stúdió első mobiljátékaként elindította ezt a munkát. A közzétett statisztikák szerint a kínai játékosok a League of Legends: Wild Rift összbevételének mintegy 72%-át és mintegy 346 millió dollárt adták.

Az is kiderült, hogy ebből a játékból a legtöbb bevétel az iOS platformon és az App Store-on keresztül származott; Ily módon a Rite Games összesen 2,452 millió dollárt keresett ezen az üzleten keresztül. A Google Play áruházból származó bevétel ugyanakkor eléri a 80 millió dollárt, ami a League of Legends: Wild Rift játék teljes bevételének körülbelül 16%-a a megjelenéstől a mai napig.

Ezenkívül a Sensor Tower bejelentette, hogy a Rite Games Studio több mint 828 millió dollár bevételt termelt mobiljátékaiból, mint például a Teamfight Tactics, a Legends of Runeterra és a League of Legends: Wild Rift.

Úgy tűnik, a Right Games stúdió elfogadható sikereket tudott elérni a mobiljátékok piacán. Tavaly a fejlesztő megerősítette, hogy a Valorant többjátékos lövöldözős játékán alapuló mobiljáték gyártását és kiadását tervezi.

A végén megoszthatja véleményét erről a hírről a csapatával.

 

 


 

Olvass tovább:

A Stray című játék főszereplőjének szinkronszínészének leleplezése

A Roller Championst a közeljövőben törölheti a Ubisoft