in

A Gamescom 2022 esemény nyitási dátumának meghatározása

A Gamescom 2022 producere és műsorvezetője, Geoff Keeley egy új tweetben jelentette be az idei esemény nyitó dátumát, valamint “új játékok bemutatását és bemutatását”.

2022 elején jelent meg a hír, hogy augusztusban személyesen és digitálisan is megrendezésre kerül az idei Gamescom esemény. Jeff Keely, az esemény producere és műsorvezetője később bejelentette a Gamescom esemény időpontját augusztus 24. és 28. között (szeptember 2. és 6. között). Most, bár már kevesebb, mint egy hónap van hátra a játékeseményig, a Gamescom 2022 menetrendjéről és tervezéséről több részlet is megjelent.

Az idei Gamescom Opening Night Live nyitányán ismét új játékok várnak. Jeff Keeley a Twitteren jelentette be, hogy amint az várható volt, a show augusztus 23-án, kedden (szeptember 1.) kerül adásba, egy nappal az  idei Gamescom hivatalos kezdete előtt. Keeley megjegyezte, hogy az idei nyitóünnepségen ismét nagy lesz a részvétel a helyszínen.

Eddig olyan cégek jelentették be, mint a Microsoft, a Bandai Namco és az Ubisoft, hogy készek részt venni a Gamescom 2022-n. Más nagyvállalatok, például a Sony és a Nintendo hivatalosan is bejelentették, hogy nem vesznek részt az idei programban. Mint mindig, az idei ünnepség híreit és információit a megtartásának időpontjával egy időben követheti a gamesfold.

Phil Spencer szenvedélye a God of War Ragnarok élménye iránt

PlayStation Plus augusztusi játékok bejelentése