in , ,

A Call of Duty Modern Warfare 2 bétakódjai jövő héten jelennek meg

Az Activision számos Modern Warfare 2 béta hozzáférési kódot ajándékoz a Call of Duty League Championship versenyen.

A jövő héten az Activision nagyszámú hozzáférési kódot tesz elérhetővé a rajongók számára a Call of Duty Modern Warfare 2 bétaverziójához. Ahhoz, hogy megkapja ezeket a kódokat, meg kell néznie a Call of Duty League Championshipet augusztus 7-én. A bajnoki vasárnap résztvevői a Los Angeles-i Galen Centerben szintén kapnak egy béta kódot.

Az Activision a közelmúltban megerősítette, hogy a Modern Warfare 2 előrendelésekor a játékosok korábban hozzáférhetnek a bétához, mint a többi játékos. A PlayStation felhasználók legalább 5 nappal korábban is hozzáférhetnek a béta verzióhoz, mint más platformokon. Bár a játék béta verziójának dátumát nem hozták nyilvánosságra, a pletykák szerint ennek a verziónak a megjelenése szeptember közepén várható.

Az egyik bennfentes, aki jól felfedte a Modern Warfare 2-re vonatkozó információkat, a játék PlayStation 4 és PlayStation 5 verzióinak elővásárlói szeptember 15. és 16. között hozzáférhetnek a béta verzióhoz. és ez a verzió szeptember 17-én jelenik meg. Más platformokon szeptember 19-ig lesz elérhető .

A Call of Duty Modern Warfare 2 elővásárlói szeptember 22. és 23. között tesztelhetik a keresztjátékot PlayStation 5, PlayStation 4 és Xbox Series X platformokon . Az Xbox Series S és PC, és ez a lehetőség minden játékos számára elérhető lesz szeptember 24-26-án .

Nemrég Tom Henderson , a játékipar jól ismert bennfentese azt állította, hogy a Call of Duty Modern Warfare 2 többjátékos részének bemutatását szeptember elejére, béta verzióját pedig szeptember végére tervezik. Ez a játék október 28-án  jelenik meg PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5 és Xbox Series X platformokra. Megjelenik az Xbox Series S és a PC.

A Mega Man sorozat eladása elérte a 38 millió példányt

A Star Wars: Knights of the Old Republic remake-jének ideiglenes leállításának lehetősége