in

Játék áttekintése Ninja JaJaMaru: The Great Yokai Battle + Hell

A Ninja JaJaMaru játéksorozat az egyik legrégebbi és legemlékezetesebb játék a platformer és a 2D-s szerepjáték műfajban, amelynek több verziója is megjelent a 80-as és 90-es években Famicom konzolra (amely a mai Nintendo Switch-nek felel meg). Emiatt klasszikus játékként emlegethetem ezt a sorozatot, sőt, több lépéssel megelőzték koruk címeit. Tekintettel a sorozat nagy népszerűségére, valamint arra, hogy Japánon kívül még soha nem jelentek meg, a franchise két fő gyártója, az ININ Games és a City Connection úgy döntött, hogy a sorozatot más országokban is kiadják. angol nyelvű változatai elérhetővé tették a többi játékos számára.

Ninja JaJaMaru: The Great Yokai Battle +Hell a sorozat legújabb címe, amely a Deluxe Edition része, és erősen ajánlott mindenkinek, aki szereti a platformer műfaját, vagy először szeretné megtapasztalni. szükséges. Valójában ez a sorozat nem csupán egy kiváló és csodálatra méltó cím egy videojátékhoz, hanem egy zseniális 2D játéktermi élmény, amelyet egy vagy két játékos közösen élvezhet.

A The Great Yokai Battle + Hell története nagyon egyszerű, egy JaJaMaru nevű nindzsa szerepét játszod, és egy démonokkal és különféle, yo-kai-nak nevezett ellenségekkel teli világban az a feladatod, hogy elpusztítsd őket. Jajamarunak és barátainak a youkai hadsereg történelem legnagyobb inváziójával kell szembenézniük, és csatlakoznod kell hozzá és barátaihoz, hogy harcolj az ellenséggel. Ha régóta rajongója vagy a Ninja Jajamaru sorozatnak, találkozhatsz néhány régi youkaival ebben a játékban, de az összes új youkaival is találkozhatsz, akik először jelentkeznek. Ennek a címnek az egyik érdekessége a másik játékossal való játék, ezért több mint 20 játszható karakter található benne, amelyek mindegyike más-más erővel és tulajdonsággal rendelkezik.

Ha játszottál a Ninja JaJaMaru sorozat korai verzióival, a The Great Yokai Battle + Hell alapvető játékmenete megegyezik a NES Ninja Jajamaru-Kun címével, amely átveszi az általánosságokat és kisimítja, új és szép mechanikával egészíti ki a játékot. Hozzáteszi, hogy minden friss és újszerű legyen. Valójában ez a játék kibővíti a Ninja Jajamaru-kun játékmenetét, és új funkciók hozzáadásával nagymértékben javítja azt. Az egyik ilyen újdonság a shuriken nevű fegyver, amely vízszintesen lő, és okosan és pontosan kell használni.

Ebben a játékban különböző platformokon haladsz át, és győzöd le az ellenségeket. Ezután érmék feltöltésével és új karakterek feloldásával haladhatsz a szinteken. Minden szakasz végén egy boss-csatával is szembe kell nézned, amelyek közül néhány kihívást jelenthet. Új karakterek feloldásához össze kell gyűjtened két „arany gyöngyöt” és „lelket”, amelyek a legyőzött ellenségektől esnek el. A játék alapvető vezérlőelemei mozgásból, támadásból és ugrásból állnak, és minden pálya a folyamatosan érkező youkai legyőzésével fejeződik be. Ez a cím támogatja az egyképernyős helyi többjátékost is.

Adjon hozzá színes és őrülten vidám látványt és hangokat ennek a címnek a szórakoztató játékmenetéhez, ez az a fajta játék, amely biztosan hatalmas mosolyt csal az arcára. Úgy értem, melyik játékban szerezhetsz olyan erőt, amitől meglovagolsz egy békán, miközben egy diszkólabda leesik a plafonról, és egy fülbemászó japán chiptune/hip hop dal szólal meg, miközben körbelovagolsz, és elpusztítasz mindent, ami mozog.

Az addiktív játékmenet, valamint a szórakoztató audio- és vizuális prezentáció mellett ez a sorozat igazán nagyszerű, hiszen rengeteg szakasz és sok feloldható elem van benne, hogy még többet keressen, beleértve a feloldható karaktereket is. Számtalan újrakiadás mástól Jaleco-címek, alternatív módok, retro-stílusú hangsáv-beállítások és jó néhány dolog a gyűjtemény korábbi kiadásaiból, beleértve a különböző doboz- és patronfotókat, koncepcióművészeteket, tervezési dokumentumokat és egyebeket.

A Ninja JaJaMaru: The Great Yokai Battle + Hell kötelező darab a klasszikus arcade játékok rajongóinak, és egy csodálatos cím a műfajban újoncok számára. Ez az értékes cím egy Japánban igen népszerű, de azon kívül teljesen ismeretlen sorozat része, és most több játékos is átélheti ezeket az elismert címeket. Úgy játszik, mint a Mario Bros (az eredeti arcade játék, nem a NES platformer) és a Bubble Bobble keresztezése, egyszerű, gyors és addiktív játékmenettel, amelyet bárki felvehet és játszhat. Természetesen, ha együtt játszhatja ezt a sorozatot egy barátjával vagy szeretteivel, nagyszerű pillanatokat fog átélni. Jó, hogy ezeket a játékokat lefordítják és újra elérhetőek, de kicsit nehéz ezt a sorozatot általában minden játékosnak ajánlani, ha még új vagy a sorozatban, akkor ez egy remek kis arcade játék, amivel játszhatsz. vagy menj el egy jó kihívásra. Ami a játékmenetet illeti, ez a játék a legjobb modern arcade játékokat kínálja, amelyek nagyon élvezetesek.

Overall
8/10
8/10
 • Grafika - 8/10
  8/10
 • Sztori - 8.5/10
  8.5/10
 • Zene - 7.5/10
  7.5/10
 • Játékmenet - 8/10
  8/10

Játék áttekintése Gigantosaurus: Dino Kart

Játék Jewel Match Solitaire