in

Játék áttekintése Zombies, Aliens and Guns

A Zombies, Aliens and Guns egyike azoknak a rövid ikerbotos lövöldözős játékoknak, amelyek érdekes ötleteket kínálnak, és természetesen a műfaj sok szerethető és gyűlölködő tulajdonságát is tartalmazzák. A játék látványvilága mindent elmond, és nem nagyon lehet leírni. Mert a játék címe mindent elmond, és remekül át tudja adni a fő koncepcióját.

Mindig a csatatér első vonalában vagy, és idegenek és zombik támadnak rád minden oldalról. Csodálom a Zombies, Aliens és Guns ambiciózus ötleteit, amelyek a háromórás működési ideje alatt jól kivitelezhetők, de számos probléma akadályozza ezeknek az elképzeléseknek a teljes megvalósítását, és így nagy csalódás lehet De ha valami könnyen felvehető és lejátszható dologra vágyik, akkor ezt mindenképpen válassza.

Itt nincs különösebb cselekmény, mivel hiányzik minden cselekmény vagy párbeszéd. Csak annyit kell tudnod, hogy az idegenek megszállták a Földet, és minden lakóját zombikká változtatták. Most neked, mint a túlélők utolsó reményének, harcolnod kell ezekkel a lényekkel. Az egyik szinten túszokra vadászol, míg a másikon egy csónak hátára ültetsz, és zombikat lövöldözöl, amint megtámadnak.

Három játszható mód van: Campaign, Survival és Boss Rush, amelyek mindegyike több szakaszt tartalmaz. A játék ritkán kínál újat, és többnyire a változatosság hiányától szenved. Mindegyik szint nagyon hasonlít az előző szinthez, sőt tematikusan követi az utolsó szintet. Az ellenségek kialakítása is olyan, hogy gyakran úgy érzi, hogy látta őket a korábbi szinteken. Valójában egy csomó arctalan ellenséget szabadítunk ki anélkül, hogy valójában sokat változtatnánk a folyamaton. Néha még az sem világos, hogy pontosan mit kell tenni.

A Zombies, Aliens and Guns lényege egy 2,5D-s ikerbotos akciólövöldözős játék, amely más Run & Gun játékok nyomdokait követi. Két fegyver áll a rendelkezésedre, de természetesen gyakrabban használod az alapértelmezett fegyvert, mert a sörétes puska nagyon lassan tüzel és sok golyót használ. Meglepő módon a játékban nincsenek powerupok, így a játékmenet egy idő után elveszítheti vonzerejét. Természetesen a járművezetést hagyó szakaszok nagymértékben kompenzálják ezt a hiányosságot, és sok fűszert adnak a játéknak.

Ettől a játéktól azonban ne várj egyszerű játékmenetet, különösen, ha sok zombival találkozol, és könnyen elpusztíthatnak. Természetesen az ellenségek csak akkor jelentenek igazán kihívást, ha meglepnek. Még egyes szakaszokban is egyszerűen körülvesznek több száz zombit, de nagyon gyorsan elpusztíthatod őket a vadászpuskával. Természetesen ritkán találja magát ellenségek hordáival körülvéve, mivel fegyverei erősek és nagy a tűzgyorsaságuk.

A játék kiábrándító aspektusai közé tartozik, hogy nem igazán kihívást jelent, és még az ellenségei is ritkán lepnek meg. A fegyverek hiánya is jól látható, és ez a probléma magán a pályákon is látható. Maguk a boss-csaták is kellemetlenek, és kétlem, hogy lesz valami varázsa a harcnak. Szerencsére van egy helyi kooperációs mód, ahol idegenek hordáit pusztíthatod el egy másik barátoddal. Legalább ez a pozitív tulajdonság sok varázst ad a játékmenetnek.

Összefoglalva, nincs sok mondanivaló a zombikról, az idegenekről és a fegyverekről. Ez egy ikerbotos lövöldözős játék, egyszerű és gyönyörű művészeti stílussal, de tele van ismétlődő és unalmas elemekkel, és egy visszaemlékezés annak idején, amikor a játékok egyszerűek és szórakoztatóak voltak.

Alig van újdonság az egyes pályákon, és még a boss harcok is elég szivacsosnak és nem túl érdekesnek tűnnek, vagy még az ellenség sem elég változatos. Ha azonban egy egyszerű zombiölő játékot keresel, amely nélkülöz minden bonyolultságot, azt javaslom, nézd meg a Zombies, Aliens and Guns című filmet, amelyet szintén nagyon könnyű megkeresni.

Overall
7/10
7/10
 • Grafika - 7.5/10
  7.5/10
 • Sztori - 6.5/10
  6.5/10
 • Zene - 7.5/10
  7.5/10
 • Játékmenet - 6.5/10
  6.5/10

Játék áttekintése Picross Logiart Grimoire

Játék áttekintése Pocket Clothier