in

Játék áttekintése Pocket Clothier

A Kairosoft fejlesztői általában új ötletekkel állnak elő új címeik elkészítésekor, amelyek közül néhányat nagyon csodálok. A falusi élet szimulálásától a manga- és fikciószerepig, most pedig egy ruhaboltig. A Pocket Clothier egy játék a Kairosoft sorozatból, amely folytatja lezser és retró stílusát egy divatruházati üzlet megnyitásával a háttérben. Azzal a különbséggel, hogy nem dob piacra mindenféle ruhát boltja fejlesztésére, és igyekszik világszínvonalú ruhabolttá válni. Tehát azoknak a játékosoknak, akik szeretik a fejlesztő kereskedelmi épületeit vagy szimulációs címeit, mindenképp megér egy próbát.

A játékból hiányzik a cselekmény, és ahogy a neve is sugallja, egy üzleti szimulációs játék, ahol folyamatosan próbálgatnia kell a kombinációkat a rendelkezésre álló anyagok gazdag választékával, hogy stílusosabb kombinációkat alkosson, amelyeket a vásárlók kedvelnek, de ugyanakkor nem. határolódjon el annak irányítási elemeitől.

Összességében nem rossz játék, de bizonyos szempontból csalódást fog okozni. Mert itt nincs olyan történet, amibe a végsőkig befektethetnél. A Pocket Clothier kampányának végére a játékosok egy kis butikot egy nagy, többszintes üzletté alakítanak át, és közben akár egy új ruhatartót is létrehozhatnak egy adott időpontban.

Ahogy a cím is sugallja, a Pocket Clothier lehetővé teszi a játékosoknak, hogy építsenek és bővítsenek ruhaüzletüket. A játékmenet szempontjából ez a játék olyan, mint a többi Kairosoft játék, és ha valaha is tapasztaltad ennek a cégnek valamelyik termékét, akkor ismerkedhetsz a játék más mechanizmusaival. Kezdje egy kis üzlettel, és pénzt keres ruhák eladásával, nyereségét pedig újra befektetheti, ha több részvényt vásárol, fizet alkalmazottakat, vagy bővíti az üzletet több hellyel vagy szolgáltatásokkal. Idővel próbafülkéket és egyéb berendezési tárgyakat ad hozzá, hogy több vevőt vonzzon, és az eladott raktárkészletet úgy cserélje ki, hogy többet rendel a gyártóktól.

Ezúttal egy ruhaüzletet kell létrehoznunk a játékban, de ezúttal tényleg csak egy ruhaüzletről van szó, a többi hasonló címben megtalálható felfedezőrendszer nélkül, így mindig úgy tűnik, hogy a játékból hiányzik valami. A Pocket Clothier-ben különféle berendezések elrendezésével kell vonzóbbá tenni az üzletet, és a népszerűség növekedésével egyre több berendezés nyílik meg. A különböző típusú ruhadarabok mérete, fehér színe is összeillő hatást kelt, ami népszerűbbé teheti a ruhaboltot.

Ha csak egyféle ruhadarabot ad el anélkül, hogy minden korosztályt figyelembe venne, a ruhaüzlet üzlete drasztikusan visszaesik, sőt csődbe is megy! Addig is fel kell venni néhány alkalmazottat, és különféle tréningekkel fejleszteni a képességeiket, hogy jobban ki tudjanak szolgálni minket és több aranyat kereshessenek. Végre ruhaüzletünk legyen az ország ruhagyártója!

A játékosok valóban élvezik a növekedésből származó pozitív visszajelzéseket. Amikor a játék értéknövekedése a korai szakaszban egy számjegyről és a tízes számokról a későbbi szakaszokban sok nullára változik, a játékosok folyamatos elégedettséget és motivációt kapnak.

A Pocket Clothier tartalmilag egy kis játék, de figyelmet fordítottak arra a részletekre is, hogy a különböző szakmák vásárlóinak, titkárnőinek más-más párbeszédtartalma van, illetve a különböző ruhák kis méretük miatt is eltérőek, ami nagyon magas. a differenciálódás szintjét mutatja.

Kár, hogy ha több speciális feladatot vagy feladatsort tud hozzáadni ehhez a játékhoz és negatív eseményeket indít el, akkor ez a játék mindenképpen jobb és vonzóbb lesz, és a játék játszhatósága is nő. Ezen túlmenően, bár a játék általános stílusa viszonylag nyugodt és vidám, és pihentető háttérzenét használ, a dalok száma nagyon kevés, és könnyen lehet fáradni.

Először azt hittem, hogy a Pocket Clothiernek vannak innovatív ötletei, de amikor átnéztem, rájöttem, hogy ennek a játéknak még vannak hiányosságai, és kicsit nehéz más közönségnek ajánlani. Bár a grafikája a retró címek stílusában és az addiktív játékmenetben van, a lassú haladás, az ismétlődő stratégiák túlzott használata és még a monoton játékmenet is nagy csapást mért rá, és nem tudja a közönség széles körét szórakoztatni. A ruházati birodalom felépítése azonban továbbra is szórakoztató lehet, és ha tetszett a Kairosoft többi címe, a Pocket Clothier kielégítheti igényeit.

Overall
7.4/10
7.4/10
 • Grafika - 8.5/10
  8.5/10
 • Sztori - 7/10
  7/10
 • Zene - 6.5/10
  6.5/10
 • Játékmenet - 7.5/10
  7.5/10

Játék áttekintése Zombies, Aliens and Guns

Játék áttekintése S.O.L Search of Light