in

Játék áttekintése Willy’s Wonderland – The Game

A koronavírus-járvány idején a klasszikus filmek között szerepelt a Willy’s Wonderland, ami szerintem a lehető legjobbkor jött ki. A film egy ember történetét mesélte el, aki egy különös világban rekedt, tele bábos ellenségekkel. Nagyon tetszett ez a film, főleg, hogy Nicolas Cage volt a főszereplő. Most a QUByte Interactive kiadó cég készített egy videojátékot a film alapján, de a végtermék egyáltalán nem az, amire számítottam.

A Willy’s Wonderland – The Game egy egyszerű és eredeti beat ’em up játék, amely egy délutánon át szórakoztat. De bátran kijelenthetem, hogy a Willy’s Wonderland a legrosszabb játék, amit valaha is tapasztaltam, és úgy gondolom, hogy aki érdeklődik a Willy’s Wonderland közösség iránt, ne kövesse el azt a hibát, hogy megvásárolja ezt a játékot. A játék bugos, igazságtalan, és nem kielégítő a verő számára. A játék “cselekményében” semmi sem marad hű a forráshoz, sőt, ez a Wardogs: Red’s Return szimulációja, amit korábban ez a cég készített. Csak néhány dal van ebben a játékban, és mindegyik rendelkezik hanggal.

A filmhez fűződő kapcsolat ellenére ez egy nagyon egyszerű játék. Kezdje a két karakter egyikének kiválasztásával. Mivel mindkettő ugyanazt a mozdulatot használja, az egyetlen különbség a megjelenésükben van. A Willy’s Wonderland – The Game többi beat ’em up játékához hasonlóan az ütések és a rúgások a fő támadások, valamint egy ugrás, amely a két támadógomb valamelyikének megnyomásával légi támadásokat tesz lehetővé. A támadások blokkolásának lehetősége elérhető, de nem különösebben hasznos. Két speciális lépésed van: Charge és Whirlwind. Míg a töltési támadás gyorsan feltöltődik, minden használatkor veszít egy kis egészséget. A Whirlwind-nek viszont hosszabb a lehűtése, de jó károkat okoz és nem tesz kárt benned.

Egy másik funkciója a “boost” támadások, amelyek egy kicsit megkönnyítik a dolgokat. Ahogy legyőzöd az ellenséget, három “mókás” betűt töltesz ki. Segítségükkel helyreállíthatja egészségét, növelheti a sebzést vagy növelheti a kombinációt a megfelelő gombok megérintésével. Ezek a betűk gyorsan megtelnek, így gyakorlatilag minden találkozás után azonnal felépülhet.

A Willy’s Wonderlandben nincs logika vagy stratégia. Minden zombi vagy animatronikus ellenség olyan hülye, amennyire csak el tudja képzelni, és nagyon rossz az AI-ja. Még a velük való küzdelem is nagyon unalmas, és nincs előrelépés.

A Willy’s Wonderland szakaszai gyakran rövidek, de az ellenségek gyorsan legyőzhetnek az egyensúlyhiány miatt. Minden szakasz egy új ellenséget mutat be, amely egy kicsit megváltoztatja a dolgokat. A főnökök semmi különös. A gombnyomás jól működik, így sarokba szoríthat valakit, és nem hagyja, hogy lövést kapjon. Ennek leküzdésére az ellenfelek speciális támadásokat alkalmaznak, amelyeket nem lehet visszavonni. Néha olcsónak tűnhet, mert egyszerre több támadás okozza a sebzést.

Bár három életed van egy szakasz teljesítéséhez, nem kell újraindítanod a játékot, ha mindet elveszted. Amikor legyőzsz egy színpadfőnököt, az előrehaladásod mentésre kerül, így a következő elérhető szakasztól folytathatod. Ezenkívül, mivel mindkét karakternek ugyanaz a folyamata, nem kell kétszer befejeznie a játékot.

Végül ez egy rövid játék, és egy mozdulattal befejezhető. Még az elért eredmények sem igényelnek nagy erőfeszítést, hiszen mindkét karakterrel meg kell győznöd a játékot. Mivel választhat szakaszokat, befejezheti a játékot egy karakterrel, majd legyőzheti az utolsó szakaszt egy másik karakterrel. Esztétikailag itt nincsenek pozitív vonások, és ami van, az nagyon borzasztó. A játék grafikai részletei egy régi PS konzoljáték szintjén vannak, ami nem is nyomja a Wii hardvert és elég gyengén működik. Ez vonatkozik a hangeffektusokra is.

A Willys Wonderland filmként nagyon rossz szórakozás volt. Annyira szórakoztató, hogy Blue-Ray-en vettem. De sajnos nem tudom megvédeni ezt a játékot. A Willy’s Wonderland – The Game egy olcsó készpénz, amely ugyanazt a szintet használja újra, mint az átkozott EVERT dal. A főnökök lusták, az ellenségek hülyék és a játékmenet unalmas.

Az egyetlen főnök, akivel küzdöttem, Camillian volt, de ez azért van, mert van egy támadása, amivel meglephet téged, és 7 találatot érhet el, de ami a legrosszabb, az AI lehetséges használata a jelenetben. Az eleje nagyon borzasztó. Ha szeretne egy játékot nevetni és jól érezni magát, játsszon Willy’s Wonderland – The Game játékkal, ami buta és szórakoztató. Ellenkező esetben ne menj rá, mert nincs miért játszani vele, és biztos vagyok benne, hogy csalódást fog okozni.

Overall
4/10
4/10
 • Grafika - 3.5/10
  3.5/10
 • Sztori - 6.5/10
  6.5/10
 • Zene - 2/10
  2/10
 • Játékmenet - 4/10
  4/10

Játék áttekintése Lunar Axe

Játék áttekintése Pool Slide Story