in

Játék áttekintése Pool Slide Story

A nyár nagyon forró évszak, csak egy vízi park tudja kikapcsolni a testet és a lelket. A Pool Slide Story játék jól teljesítheti kívánságait, ahol új víziparkot nyithat, és elindíthatja az új legendát. Idővel fejlesztenie kell uszodáját, új szórakozási lehetőségeket kell építenie, érdekesebb tevékenységeket kell népszerűsítenie, új és nagyszerű ételeket kell kifejlesztenie, és fokozatosan bővítenie kell víziparkját, hogy világszínvonalú vízi parkká váljon Valójában ebben a játékban minden értelmetlen az Ön részvétele nélkül!

A Kairosoft játékok mindig nagyon vonzóak és egyszerűek, különösen ezen a forró nyáron, amikor az emberek vágynak a vízi parkba és az úszómedencébe üdítő. A Pool Slide Story ugyanazzal az ismerős formulával, megszokott ízzel való kiadásával a cég ismét bebizonyította, hogy nincs olyan üzleti szimulációs játék, amit ne tudna kezelni, kivéve a váratlanokat.

Ezúttal a produkciós csapat nyáron tűző napsütésben állította be a színpadot, hogy a ritka hűvösséget elnyerje ezen a “forró földön” a nyári fesztivál szórakozási lehetőségeinek elindításához. A Pool Slide Story innen indul, és mi is ebben a vízi parkban kezdjük meg a munkánkat. Először előfordulhat, hogy több medencét kell létrehoznia különböző illatokkal és színekkel a küldetések teljesítéséhez.

Az általános játékmenet a Kairosoft folyamatosan kiváló gyártási szabványainak örököse. Amit ezúttal végre kell hajtanunk, az egy vízipark, kezdjük uszoda építésével, és a vízipark körül némi étellel és dekorációval, valamint érdekesebb épületeket építünk, ahol vendégeink játszhatnak. Lépésről lépésre a mi kis paradicsomunkat a legkülönlegesebb nyári üdülőhellyé varázsoljuk.

Kezdettől fogva csak csekély összegű induló tőkével rendelkezünk, de ne aggódj, ebben a játékban az ügyfelek az interneten a tapasztalataik alapján teszik közzé a park létesítményeinkről készített értékeléseiket, és ezzel több ügyfelet vonzunk gyere és játssz, és szerezz egy Form egy pozitív ciklust. Kapcsolatba léphet az ügyfelekkel, például harapnivalót és fürdőruhát adhat nekik, hogy javítsa az ügyfelek elégedettségét és jó értékeléseket kapjon. A létszám növekedésével a víziparkunk egyre élénkebbé válik.

A Pool Slide Story először hozzáad egy közösségi körrendszert is, amely nemcsak a vízipark vendégértékeléseinek megtekintését teszi lehetővé, hanem a vendégekkel való interakciót is lehetővé teszi, hogy minél többen megismerjék parkunkat. Népszerűségünk és hírnevünk növekedésével bevételünk fokozatosan új magasságokba emelkedik.

Mivel a közösségi média a legjobb módja annak, hogy tájékoztasd az embereket, ha meg tudod elégíteni a víziparkodba érkező ügyfeleket, ők közzétesznek a víziparkodról a közösségi médiában, és amikor ez megtörténik, a népszerűség alapján pozitív pontokat kapsz. parkjáról és a látogatók számáról. Ezek a pozitív visszajelzések nem csak a park népszerűségét befolyásolják, hanem az új látogatók megszerzésének egyszerűségét és a park értékelését is a tanúsítvány igénylésekor.

A további vendégek vonzása érdekében folytatjuk a park egyes létesítményeinek korszerűsítését, ha fokozatosan elegendő lesz a forrás, bővíthetjük a parkot és további dekorációkkal bővíthetjük parkunkat. A parkberendezések mellett éttermeket, szállodákat is építhetünk, melyek külön pontszámot kapnak parkfelszereltségünkön, és pozitívan hoznak hasznot gazdasági bevételeinkhez. Ami azt illeti, hogyan alakítsuk át, hogy több bevételt termeljünk, figyelmesen el kell olvasnunk.

A fő szórakozási lehetőségek mellett a Pool Slide Story másik fontos szempontja az étterem. Nemcsak olyan alapvető élelmiszerek kaphatók, mint a hamburger és a sült tészta, hanem egy hagyományos fagylaltozó is, amelyből válogathatnak a vásárlók. Örömet szerezhet látogatóinak azzal, hogy étel- és italválasztékkal vásárolhat az ételstandokon, színes vagy illatosított medencéket alakíthat ki, valamint úszót és fürdőruhát ajándékoz.

Végül azt javaslom, hogy játsszon ezzel a vízipark témájú játékkal, amely tökéletesen illeszkedik az aktuális nyári témához. Elképesztő, hogyan tudod megváltoztatni a medence vizének színét gyümölcs színével és a víz illatát is. A rajongóknak bőven van játékterük a medence színével, az illatrendszerrel, az élelmiszergyártással és az építészeti tervezéssel, az újoncok pedig kellő szórakozásban részesülnek. Az anyagi szabadság elérése után a mennyországi lehetőségek átütemezése teljesnek érzi magát. Azért ajánlom ezt a játékot, mert szórakoztató és gyorsan elütheti az időt.

Overall
7.6/10
7.6/10
 • Grafika - 7.5/10
  7.5/10
 • Sztori - 8.5/10
  8.5/10
 • Zene - 7.5/10
  7.5/10
 • Játékmenet - 7/10
  7/10

Játék áttekintése Willy’s Wonderland – The Game

Játék áttekintése Time Trap: Hidden Objects Remastered