in

Játék áttekintése Troublemaker: Raise Your Gang

Kicsit rajongok a tinédzser “delikvens” mangákért és a digitális képregényekért, olyan klasszikusoktól, mint a Kyou Kara Ore Wa!!! Egészen a legutóbbi, amit olvastam, “Gyenge hős” címmel. Azok a történetek, amelyekben a diákok egy csoportot vagy csoportokat alkotnak, és versengenek az iskoláik között egy adott terület uralmáért, azzal kezdődnek, hogy hierarchiát hoznak létre társaik között, és általában közös céljuk van: elérni. Lyukasztással egyengetik útjukat a csúcsra és a legmagasabb rangra.

A Troublemaker: Raise Your Gang egy ugyanebből a témából származó cím, és amikor rábukkantam erre a játékra, nagyon lenyűgözött a stílusa, és amikor lehetőségem volt játszani vele, nem haboztam megtenni. Élveztem a küzdelmet a TroubleMaker világában, és azt kell mondanom, hogy hosszú idő óta az egyik legizgalmasabb játékélményem. Ez a játék minden értelemben játékváltó, és rengeteg izgalmat, stratégiát és szórakozást kínál.

A Troublemaker egy akció-kaland Beat’em Up játék, amelyet ennek a műfajnak a klasszikus művei ihlettek, és egy Budi nevű személy és osztálytársai történetét meséli el, akik egy csoportot alkotnak, hogy részt vegyenek a „Raise your Gang” néven ismert versenyen. Ebben a történetben sokféle szereplőgárdával találkozunk, átélünk pillanatokat a viccestől az érzelmesig, és segítünk a főszereplőnek megbirkózni a jelenlegi diákönkormányzattal. A történet azzal kezdődik, hogy hősünk az iskolába tart, és erőszak lesz az úton, amint néhány bandatag blokkolja úti célját, és bosszút áll a főnökükön, akit úgy tűnik, szereplőnk megtört.

A játékmenet inkább a találkozásokra összpontosul, ahol többféle harci és kitérési mozdulatot is bevethetünk majd. Lesznek normális és erős támadásaink, amelyek nem különböznek annyira egymástól, és különleges képességeink lesznek, amelyek az ütésektől a „T-póz” megtételéig terjednek, hogy uraljuk ellenségeinket. Noha ezen képességek közül sok komikus stílusú, tagadhatatlan hatásuk a sebzés tekintetében, és nagyon fontos részét képezik majd arzenálunknak. Ezek a készségek lassan töltődnek fel a harc során, vagy tárgyak használatával felgyorsítják a folyamatot, ami sokkal hatékonyabb, de költségesebb.

A találkozások mellett pénzt kereshetünk, ha változatos és szórakoztatóbb minijátékokban veszünk részt, például bújunk a társainkkal, vagy egyszerűen leülünk, hogy részt vegyenek egy kártyajátékban, egyebek mellett, és ebből a pénzből fejlesztjük Budi játékait. készségek. show Troublemaker: A Raise Your Gang látványvilága 2D-s elemeket egyesít a beszélgetésekhez, posztereket és környezeti dekorációkat, valamint néhány moziszerű pillanatot, valamint 3D-s elemeket a harci és felfedezési karaktermodellekhez, az iskolához és az azt alkotó tárgyakhoz.

A játék karaktereinek dizájnja nagyon egyszerű, de karizmatikus, a 2D-s portrék rajzfilmes hangulata pedig igazán boldoggá tett. A küzdelmek és a képességek nagyon jól néznek ki, és bár nincs sok gyakori támadástípus, néhány kombó befejezése mindig jól néz ki. Például a hangsávot változatosnak és jól összerakottnak találtam, sokféle stílusú dalt tartalmaz, a hagyományos gitárdallamoktól a hétköznapi elektromos rockig.

Rengeteg fantasztikus dal található, a főmenüben lejátszott daltól kezdve a kaland közepén átélt dalokig. Azt is hozzá kell tennem, hogy a játékban több beszélgetésre is teljes hangjáték van, és bár indonéz nyelvű, és semmit sem értek (kivéve, amikor angolul beszéltek), engem nagyon megfogtak a hangok. A zenei résszel nagyon meg voltam elégedve, úgy gondolom, hogy a játék része a kedvencem a történet mellett volt, mert az átélt dallamok jó hangulatot teremtenek minden szituációhoz.

Összefoglalva, a Troublemaker: Raise Your Gang egy játék, amely az elejétől a végéig elszórakoztatott, egy érzelmi hullámvasútnak tűnő történettel, amely egy képregényszerű címből egy szempillantás alatt érzelmessé vált. és azt kell mondanom, hogy nagyon hatásos. Mindez főhősünk és barátai kapcsolatának köszönhető, ugyanis idővel kialakul köztük egyfajta tapintható barátság.

A harc egyszerű, a karakterek érdekesek és élveztem a köztük lévő interakciókat, a hang- és képanyag pedig nagyon élvezetes, bár a fandom tekintetében inkább a soundtrack felé hajlok. Szerintem ez egy nagyon komikus játék izgalmas pillanatokkal, ahogy az elején említettem, nagyon jól megragadja azt a krimi hangulatot, és megkérem a műfaj rajongóit, hogy nézzék meg, ha egy kicsit mókás indie beat ’emre vágynak. Különös vagy, adj neki egy esélyt.

Overall
8.1/10
8.1/10
 • Grafika - 7.5/10
  7.5/10
 • Sztori - 7.5/10
  7.5/10
 • Zene - 8.5/10
  8.5/10
 • Játékmenet - 9/10
  9/10

Játék áttekintése Re.Surs

Játék áttekintése Illuminaria