in

Játék áttekintése The Adventures of Panzer: Legacy Collection

A régi és klasszikus játékok retro stílusú újrakészítésében és modern konzolokon való megjelentetésében tevékenykedő cégek egyike a Ratalaika Games kiadó, amely eddig zseniális címeket kreált újra amerikai készülékekre. A cég legújabb kiegészítője két népszerű klasszikus NES-játékhoz a The Adventures of Panzer, mindkettő egy nagyszerű, megfizethető kiegészítő csomagban található, The Adventures of Panzer: Legacy Collection PlayStation 4/5, Xbox Series X platformra. |S és Nintendo Switch. Mindkét játék 2D oldalnézetű akció-fantasy platformer, amelyek hasonlóan játszanak, de a Panzer 2 hatalmas előrelépést jelent elődjéhez képest, és hatalmas fejlődést jelent a sorozat számára. Érdekes módon ezek a játékok webképregényen alapulnak.

Tudod, ha egy játékban sok szeretet van benne, azt nem lehet elrejteni. Ez az egyik ilyen játék. Ennek a játéknak az áráért vásárolhat egy hamburgert, ami azt jelenti, hogy nagyon megfizethető, mindkét játék nem igazán kötelező, de viszonylag alacsony áruk miatt bepillantást engedhet az erőfeszítésbe. Nézze meg, kik játszanak játéktervezőként való felemelkedés.

Hogy őszinte legyek, ez a játék valóban szórakoztató, és ha szereted a retro pixeleket, próbáld ki. Amikor először játszottam ezzel a játékkal a NES konzolon, teljesen lekötöttem. A fejlesztő komikus időzítése és szellemessége miatt ez rendszeressé tette ezt a játékgyűjteményemben. A Panzer és Blarghe futurisztikus kapcsolata soha nem öregszik meg, és a partikon használt okos dizájn azt jelenti, hogy nem fogsz unatkozni minden játékban.

A The Adventures of Panzer: Legacy Collection mindkét játéka a NESmakerre épül, kompatibilisek a valódi NES hardverrel, és tartalmaznak virtuális kézikönyveket és művészeti galériákat, alapvető shadereket, például CRT-szűrőt, cserélhető vezérlőket, és ami a legfontosabb, egy Rewind funkciót. a rajongók várták. Ez a funkció bizonyos mértékig csökkenti mindkét játék nehézségét.

Az Adventures of Panzer 1 egy Panzer nevű nyugdíjas vezető történetét meséli el, aki megbízható asszisztensével, Blarghe-vel együtt megpróbál újra találkozni egykori bajtársaival. De rájönnek, hogy egykori bajtársaikat titokzatos entitások rabolták el. Emiatt most elkezdődik egy küldetés, amelynek középpontjában a többi tag megmentése áll, és két főszereplőnknek 5 egyedi szinten kell megküzdenie szörnyekkel és főnökökkel.

The Adventures of Panzer 2 története körülbelül egy évvel az előző verzió után játszódik, új gonosz érkezett, és az egész csapatnak együtt kell dolgoznia, hogy legyőzze azt. Panzernek tehát ezúttal nem egyedül kell megküzdenie, hanem csatlakozik hozzá Hunter Kankaro íjával és nyílvesszőjével, Ahzriaz varázsló jégmágiájával és Mad Troll Vespeto robbanóanyagaival.

Mindkét játék játékmenete nagyon egyszerű platformereken alapul, és arról szól, hogy szintről szintre haladva legyőzzük az ellenségeket. Néha lebegő platformokra ugrasz, és amikor valami van előtted, megnyomod a támadás gombot, hogy megpróbáld elpusztítani. Az első változatban Panzer egy sor mágikus erővel van felvértezve, és útja során különféle karakterekkel találkozik, gyakran humoros párbeszédeket váltanak ki közöttük. Minden pálya egy boss-csatával is végződik, és természetesen a minőség nem olyan lenyűgöző, és soha nem sikerül lenyűgöznie.

Másrészt a Panzer 2 egy szórakoztató és élvezetes játék, amelynek nagyszerű története van, sok párbeszéddel, és az egyik legjobb platformer, amivel hosszú idő óta játszottam. Összességében mindkét játék játékmenete egyszerű, de nehéz lehet, mint egy igazi NES-játék, ezért biztos vagyok benne, hogy sokat fogod használni a visszatekerés funkciót, különösen a főnököknél. Bár nagyon tisztelem ezt a két játékot, azt kell mondanom, hogy a pályatervezésük egyáltalán nem érdekes, bár nagyra értékelem a pályákon elosztott ellenségek sokféleségét.

Grafikailag a The Adventures of Panzer: Legacy Collection a pixel art mesterműve, és technikailag a korlátokig feszegeti a NES-t. Bár a játékban szereplő karakterek 2D-s modellezése kissé nyersnek és kicsinek tűnik, és a hasonló címek sokkal jobban teljesítenek, a háttér és az előtér grafikai minősége eltérő, és általában megfelelő.

Összességében a The Adventures of Panzer: Legacy Collection egy hihetetlenül kemény NES platformer, amely nagy hangsúlyt fektet a karaktereire, és emiatt tele van bájos és szerethető karakterekkel. Egyik játék sem lenyűgöző, de nem is rossz. Ha szereted a platformer játékokat, többféle játékmódot, akkor ez a játék neked szól. A párbeszédek nagyszerűek, a mechanika jól megtervezett és a zene nagyon érdekes. Összességében ez egy szórakoztató csomag, amely megéri az árát.

Overall
6.5/10
6.5/10
 • Grafika - 7/10
  7/10
 • Sztori - 6.5/10
  6.5/10
 • Zene - 7/10
  7/10
 • Játékmenet - 5.5/10
  5.5/10

Játék áttekintése Turret Rampage

Játék áttekintése Oh! Edo Towns