in

Játék áttekintése Oh! Edo Towns

Ó! Az Edo Towns egy másik városépítési és -gazdálkodási játék, amelyet a Kairosoft fejlesztett és adott ki, és amely alapvetően a “City Tycoon” módosított rajongói munkájának tekinthető. Ez a játék valójában egy másik városi kapitalista történethez hasonlít, azzal a különbséggel, hogy modern város építéséről egy földvár építésére változik a japán Edo-korszakból.

A fejlesztő többi játékához képest Oh! Edo Townsnak nincs semmilyen oktatóanyaga vagy oktatóanyaga, és véleményem szerint minden egy kicsit véletlenszerű. Ráadásul úgy tűnik, hogy a játék nem tudja eldönteni, hogy csak egérrel és billentyűzettel, vagy kontrollerrel akarja-e játszani. Mert meglehetősen kínos kezelőszervei vannak, és elsőre csalódást okozhat. Ha azonban élvezi a városi szimulátoros játékok élményét, ez a játék kielégítheti Önt.

Játék Oh! Az Edo Towns városvezetési történetként, amely továbbra is a lakosok professzionális irányítására és az épületek összetételére összpontosít, a történelmi korszakot a modern korból a japán Edo-korszakba helyezi át. Polgármesterként irányítod és irányítod a várost, így a lakosok állást válthatnak, például szamuráj kézműveseket stb., és egyedi emlékműveket építhetnek.

Ebben a játékban az összes klasszikus épület nagyon jól meg van készítve, és a japán stílusú háttérzenével kombinálva különleges varázst varázsol. Az Edo hátteret kedvelő játékosok számára ez még mindig vonzó. Természetesen a részleteket illetően a Kairosoft a háttér megváltoztatásával is végzett optimalizálást, ideértve a honosított történelmi alakokat és a különböző stílusú sikátorok vegyes kialakítását.

Azt csinálhat, amit akar, vagy úgy építheti fel a várost, ahogy akarja, és mindent megtesz, hogy elérje a városi iparmágnás legfelső pozícióját. Ami ennek az öbölnek a történelmi környezetét illeti, minden a japán Edo-korszakban játszódik, a nyilvános fürdők és gombócboltok építésének lehetőségétől egészen az olyan apró részletekig, mint a ruházat és a karaktertervezés, és ha tetszik ez a történelmi időszak, akkor a Game Oh! Edo Towns sok mindent kínál.

Azt csinálhat, amit akar, vagy úgy építheti fel a várost, ahogy akarja, és mindent megtesz, hogy elérje a városi iparmágnás legfelső pozícióját. Ami a játék történelmi környezetét illeti, minden a japán Edo-korszakban játszódik, a nyilvános fürdők és gombócboltok építésének lehetőségétől egészen az olyan apró részletekig, mint a ruházat és a karaktertervezés, és ha tetszik ez a történelmi időszak, a Game Oh! Edo Towns sok mindent kínál.

A játékmenet meglehetősen kielégítő, és a fő téma nagyon érdekes. A cél az, hogy pénzt keressen, és növelje az elért bevételt, és hogy az első legyen Japánban. A falusiak szakmájukat gazdára, kereskedőre, kézművesre vagy harcosra válthatják. Különböző épületkombinációk különleges jutalmakkal is járhatnak. A kézművesek kézműveskedhetnek, és úgy tűnik, hogy a kézműves receptek véletlenszerűen jelennek meg. A falusiak fogyasztása mellett a szállodai állomás építése lehetővé teszi, hogy több ember jöjjön a területére, ami természetesen növeli a bevételét, ha többen lépnek be a városba.

A játékkal kapcsolatos kritikák közé tartozik, hogy egy kis időbe telik megtanulni és elsajátítani a vezérlőket, és emiatt kényelmetlenül érezheti magát a játék elején. Tekintettel arra, hogy ez a mobil eszközök portált változata, nem sok erőfeszítés történt a kezelőszervek szinkronizálása terén az új generációs konzolokkal, és úgy tűnik, hogy a tervezőcsapat kevés időt fordított a kezelőszervek beállítására.

Ráadásul PC-re, sőt Xbox One-ra egyáltalán nem optimális a játék felhasználói felülete, és a legtöbb esetben csalódást okozhat a városüzemeltetési műfajban újonc játékosoknak. Végül, a játék bemutatója rövid, és kihívást jelenthet az új játékosok számára. Természetesen a játékosok számára elérhető online útmutató, amely a játék minden részletét jól elmagyarázza, és ha szükséges, akkor is hivatkozhat rá.

Összességében a játék Oh! Az Edo Towns csodálatos Edo századi japán környezettel rendelkezik, de vannak olyan problémák, amelyek lelassítják a játékmenetet, és megakadályozzák, hogy ez a cím bekerüljön a Kairosoft többi játékának sokszínű és kiváló könyvtárába. A játékkal kapcsolatos legnagyobb probléma az volt, hogy észbontóan egyszerű, még akkor is, ha szándékosan ki akarok fogyni a pénzből azáltal, hogy nagy mennyiségű épületet helyezek el, amint a játék elindul, még akkor sem, ha a közelébe sem fogyok azokat az alapokat.Én nem Szintén nincs sok játszható tartalom, és szinte olyan, mint egy szimulátor játék korlátlan pénzkóddal.

Ha azonban szeretsz különböző városokat építeni, és nem magad kezeled a lakosokat, akkor ez a játék érdekesebb lesz számodra. Hihetetlenül jól van megtervezve, a zene erős, és hihetetlenül összetartó környezettel rendelkezik, összességében nem rossz a cím, de a játékmenet és a tennivalók hiánya miatt gyorsabban elhasználódik, mint a többi Kairosoft-cím. Azonban minden problémája és hiányossága ellenére továbbra is a franchise egyik legjobbjaként ajánlom mindenkinek, aki hajlandó kipróbálni egy Kairosoft játék nyújtotta lehetőségeket.

Overall
6.8/10
6.8/10
 • Grafika - 7/10
  7/10
 • Sztori - 7.5/10
  7.5/10
 • Zene - 6.5/10
  6.5/10
 • Játékmenet - 6/10
  6/10

Játék áttekintése The Adventures of Panzer: Legacy Collection

Játék áttekintése Cat and Ghostly Road