in

Játék áttekintése Tennis Manager 2024

A Tennis Manager sorozat egyike azoknak a franchise-oknak, amelyek az elmúlt néhány évben kerültek a sportszimulációs címek közé, és minden év májusában megjelennek. Eddig nagyon kevés cím szimulálta a teniszt és elemezte ennek a lenyűgöző sportágnak a vezetési szempontjait, de ez a sorozat komolyan a teniszklub menedzser szerepébe helyezi Önt.

A Tennis Manager 2024 hatékony menedzsmentszimulációt kínál, amelyben a játékosok teniszakadémiát építenek és fejlesztenek. A legfontosabb funkciók közé tartozik az egyéni versenyek létrehozása, a részletes játékosképzés és a pénzügyi menedzsment. A játék új statisztikákat, továbbfejlesztett felhasználói felületet, valamint továbbfejlesztett előszezoni és verseny edzésprogramokat mutat be. A versenymotor néhány grafikai fejlesztést mutat, de véleményem szerint az animációkat és a labdafizikát még finomítani kell. Ne várjon olyan mély játékmenetet, mint a Football Manager, de még mindig részletes és pontos teniszszimulátort kínál, és beváltja a franchise folytatását.

A Tennis Manager 2024 egy igazi gyöngyszem a tenisz- és menedzserrajongók számára! A játék szakszerűen ötvözi a csapatirányítási stratégiát a tenisz szenvedélyével, magával ragadó és addiktív élményt nyújtva. Bár maga a játék élvezetes és magával ragadó, a tavalyi verzióhoz képest a változások inkább csak fokozatosak, mint áttörőek. Az új funkciók és fejlesztések mélységet adnak, de nem biztos, hogy elegendőek ahhoz, hogy új vásárlást indokoljanak azok számára, akik már birtokolják az előző verziót.

A játék a kezdetektől fogva elmerít a profi tenisz dinamikus világában, ahol minden döntés számít. Legyen szó a legjobb játékosok toborzásáról, az edzések tervezéséről, a klub pénzügyeinek irányításáról vagy a megfelelő meccsstratégiák kiválasztásáról, minden szempontot gondosan megterveztünk, hogy hasznos stratégiai mélységet biztosítsunk. A Karrier mód nagymértékben tovább lett javítva ebben a verzióban, és az alapértelmezett beállításoknak köszönhetően mostantól elkezdheti csapatkezelési feladatát.

A stratégiai döntések meghozatala alakítja a sikerhez vezető utat, és közvetlen hatással van csapata jövőjére. Ennek a résznek a alternatívájaként azonban befektethet az új Fantasy Court funkcióba, amely gyors és laza játékmenetet kínál, ideális azoknak a játékosoknak, akik hosszú távú elkötelezettség nélkül szeretnék élvezni a játékot.

Azok számára, akik semmit sem tudnak a teniszről (mint először én), sok szakkifejezést magyaráznak és illusztrálnak, ami nagyon tanulságos. Csak időt kell szánnod és olvasnod kell, hogy tudd, merre jársz. Még akkor is, ha néha meg kell keresni vagy meg kell találni a magyarázó buborékot: a játékos attribútumainál a buborékok az általános lapon vannak, és nem a jelentésben. Valójában a nagy javulás az edzés terén van, a tulajdonságok, a hangulat és a forma hatásai elképesztően jobban kifejthetők, és azoknak, akik lusták saját edzésprogramjukat felépíteni, hatalmas előrelépés a kész programokban (nagy választék) hozzáférési lehetőséggel Vannak speciális funkciók. A játék során tippeket is kapsz az asszisztensektől, hogyan fejlesztheted a játékos játékát.

Amit különösen szeretem a Tennis Manager 2024-ben, az az a képessége, hogy megragadja a tenisz versenyjellegét, miközben valósághű irányítási élményt nyújt. Minden fejezet új kihívásokat és lehetőségeket kínál, biztosítva a magas újrajátszhatóságot. A játék másik figyelemre méltó kiegészítése az állítható nehézségi szintek bevezetése. Ennek az új funkciónak köszönhetően a kihívásokat a saját menedzseri készségszintedhez igazíthatod, ami befolyásolja a játékos előrehaladását és a tárgyalási nehézségeket. Emiatt minden játékos más-más játékélményt kap.

A játékosok és az akadémia menedzsmentje is megújult és kibővült, az akadémia működésének felügyeletével, beleértve a személyzet elosztását és a létesítmények fejlesztését, mélyebbé és valósághűbbé téve vezetői feladatait. A pénzügyek nyereség-veszteség részében a tőkejavító játék a működési költségekkel párosul. Véleményem szerint ezeket el kellene különíteni, hogy könnyen láthasd az akadémiád jövedelmezőségét, és ne az egyes szervezeteknél a működési költségekben szerepeljenek. Ezenkívül az akadémia frissítéseinek egész részei nem tesznek mást, mint növelik az akadémia hírnevét.

A grafika és a felhasználói felület hibátlan, így a navigáció intuitív és élvezetes. A mérkőzés részletei jól láthatóak, és izgalmas és kifizetődő nézni, ha csapata a világ legjobb játékosai ellen küzd.

Összességében a Tennis Manager 2024 jó választás az új játékosok számára, akik átfogó teniszmenedzsment-tapasztalatot keresnek, de a visszatérő játékosok hiányozhatnak a frissítésekből. Ennek a játéknak az élménye azonban elengedhetetlen mindazok számára, akik szeretik a teniszt és a vezetői játékokat. Stratégiai mélységével, vonzó grafikájával és addiktív játékmenetével a legjobb elérhető sportmenedzsment játékok közé tartozik.

Overall
8/10
8/10
 • Grafika - 8/10
  8/10
 • Sztori - 8.5/10
  8.5/10
 • Zene - 7.5/10
  7.5/10
 • Játékmenet - 8/10
  8/10

Játék áttekintése Claws and Feathers 3

Játék áttekintése Duck Detective: The Secret Salami