in

Játék áttekintése Claws and Feathers 3

A Claws & Feathers 3 egy másik addiktív és kihívásokkal teli kirakós játék az Alawar Entertainment fejlesztőtől, amely a Match 3 stílus és a kirakós játék kombinációja nagyon egyedi és szórakoztató játékmenettel. Annak ellenére, hogy egy kicsit úgy néz ki, mint az Angry Birds a művészeti osztályon, ez nem más.

Nagyon élveztem a Claws and Feathers 1-et és 2-t, és most már a 3-at is élvezem! Nem sok minden változott itt, ami szerintem nagyszerű. Néhány vonzóbb grafika, különböző történetek és bizonyos szintek, amelyekhez eltartott egy ideig, míg a legjobb pontszámmal végeztem. A történet ott kezdődik, ahol a madarak visszatérnek, miután egy csapat huncut macska ellopta a tojásaikat, de gyermekeiket megmenteni nehezebb lehet, mint gondolták! Most már rajtad múlik, mint játékos, hogy kiszabadítsd őket a megfelelő rejtvények megoldásával.

A Claws & Feathers 3 játékmenete bonyolultabb, mint elsőre tűnik. Kapunk egy játéktáblát, amelyen madarak és macskák vannak szétszórva. Ha 3 azonos színű madarat találsz, az eltávolítja őket a tábláról, és azonos színű madarakkal kell körülvenned őket, hogy eltávolítsd a macskákat és felfedd az elrejtett kulcsokat.

Ezt könnyebb mondani, mint megtenni, mert minden olyan mozdulat, amely nem eredményez egyezést, színes tojásokat ad a táblához. Ha versenyzés nélkül tesz meg egy plusz mozdulatot, a tojások teli madarakká változnak, és gyakran elzárják az utat. Így túl sok rossz mozdulatra számíthat, és fennáll annak a veszélye, hogy leblokkol, és nem tudja teljesíteni a szakaszt. Itt meg kell tervezni a stratégiát, és meg kell tenni a legjobb mozdulatsorokat a játék átadásához.

Minden szakasznak van egy célja, amelyet teljesíteni kell, hogy arany tojást kapjon. Bár a kudarc nem akadályozza meg, hogy a következő szintre lépj (amíg elengeded a szükséges számú csirkét), az aranygól egy extra stratégiai réteget ad sok játéktáblához, és lassítja a játékidőt Gyakran többször kell újrajátszania a szinteket, hogy aranyat szerezzen. Ez az, amit igazán élvezek sok ilyen alkalmi játékban. Bár minden bizonnyal lazábban is játszhatsz velük, a kihívásokra ösztönző célok még a kevésbé hétköznapi tömeg előtt is megnyitják a játékot.

A nehézségek is gyorsan nőnek, ezért ne gondolja, hogy minden szakaszban könnyű lesz aranytojást szerezni, még a korai szakaszokban is elakadsz, és többször is újrajátszod. Ahogy belépsz a játékba, további mechanikák (bombák, láncolt madarak, tűzijátékok) bonyolultabbá teszik a szinttervezést, keverik a dolgokat, és érdekessé és kihívásokkal teli játékmenetet biztosítanak. Egyes szakaszok is nagyon okosak A Claws & Feathers 3-ban az a szép, hogy a maroknyi időzített aranycélú szakaszon kívül mindegyiknek annyi időt szánhat, amennyit csak akar.

Tehát ne aggódjon, ha néhány percig tanulmányoznia kell a játék képernyőjét a lépések megtervezéséhez, mert csak Ön és a madarak. Ez nagyszerű azok számára, akik kevésbé izgalmas, „egyszerű” játékmenetet keresnek, de olyankor is jól használható, amikor nem tudja teljes figyelmünket a játékra fordítani. Az egyetlen kifogásom az, hogy az időzített pályák meglehetősen zavaróak és megterhelőek tudnak lenni, mivel a végső pályák több tucat próbálkozást igényelnek, de ez csak egy kisebb nyűg a játékban, egyébként pedig nagyon szórakoztató.

A játék esztétikája is első osztályú. Nem tudom miért, de a hangeffektusok az egyik kedvenc részem a játékban. Egyszerűen imádom a repülés közben csiripelő madarak hangját, olyan buta és aranyos. A zene is remek, és a klasszikus rajzfilmekre emlékeztet a jazzes dallamaikkal. A grafika semmi különös, de gyönyörű és megfelelő a játék típusához, és nem valószínű, hogy találok olyan embert, aki nem szereti ezeket a szőrös madarakat.

Összességében, ha egy kihívásokkal teli stratégiai kirakós játékot keresel, amely egyszerű match-3 játéknak álcázza magát, akkor a Claws & Feathers 3-ban megtalálod. Ezt egy családi játéknak tekintem, ahol a feladványok nehezednek, és az összes kihívás során az arany megszerzése megnehezíti. Úgy gondolom, hogy ezek a fejtörők valóban segítenek javítani a koncentrációt más játékokban, és kiválóan alkalmasak arra, hogy valami újat adjon az agyának, közvetlenül a nagy játékok kezdete előtt. A stratégiai játékok kedvelőinek és mindenkinek, akinek szüksége van egy kirakós játékra, szívből ajánlom a Claws & Feathers Trilogy-t, mert aranyos, vicces, alkalmas gyerekeknek és felnőtteknek, néha mentális játék.

Overall
9.1/10
9.1/10
 • Grafika - 10/10
  10/10
 • Sztori - 8/10
  8/10
 • Zene - 9/10
  9/10
 • Játékmenet - 9.5/10
  9.5/10

Játék áttekintése Let’s! Revolution!

Játék áttekintése Tennis Manager 2024