in

Játék áttekintése Space Tail: Every Journey Leads Home

Üdvözlet minden lelkes és kedves játékosnak, aki olvassa ezt a bejegyzést, és szerencsére, amint látja, népszerű játékáttekintő webhelye, a gamesfold webhelye egy élénk és izgalmas bejegyzéssel és egy ismertetővel tér vissza. ellentmondásos értékelés üdvözölte Önt, rendszeres rajongóit. Az üdvözléseket kihagyva valószínűleg nincs kedved megismerni a mai játékot, és nem fogunk tovább várakozni, és menj a lényegre – vagyis a Space Tail: Every Journey Leads Home játék ismertetőjére, ami a közösségi hálózatok és más áttekintő webhelyek az utóbbi időben a legmenőbb és legtöbbet emlegetett játékok közé tartoznak – tessék. Mivel már valószínűleg ismeri weboldalunk szabályait, biztosan tudja, hogy előzetes felkészülés nélkül nem kezdjük meg a felülvizsgálatot, és bár valószínűleg a legtöbben rendelkezik előzetes információval csapatunk kiválasztott játékáról, és most Ha csak ezt a cikket követve megtudjuk a véleményünket róla, a gamesfold néhány új kapcsolattartója nem biztos, hogy sokat tud a játékról, és ez az ismertető arra szolgál, hogy elolvassa csapatunk véleményét a játékról és megismerje ezt a csábító játékot. Emiatt a következő bekezdést a játék unalmas részeinek bemutatására szánjuk, mint például a megjelenés éve és a rendelkezésre álló platformok stb. Ha tehát szeretne közvetlenül a fő ismertetőhöz menni, és nem törődik az általános információkkal a játékban, tekintse meg ennek a cikknek a harmadik bekezdését. Nos, jobb, ha bemutatjuk a választott játékunkat, és együtt tanuljuk meg, hogy miért ezt a játékot választottuk mi több ezer további áttekintési lehetőség közül, és érdemes-e pénzt és időt költeni rá vagy sem!

Általánosságban elmondható, hogy mai játékunk egy kalandmunka, amely egy űrhajós kutya történetét követi végig, miközben különböző bolygókra utazik, és megpróbál visszautat találni saját bolygójára, a Földre. A játék két és fél dimenziós grafikával rendelkezik, elsőre ronda színekkel, de gyönyörű és érdekes, ami véleményünk szerint magas részletgazdagsággal rendelkezik. A lengyel és angol nyelven is erős háttérdallal és hangszínnel rendelkező játék zenéje mindenképpen jó pontszámot kap tőlünk, és ez a kérdés az előző két részre, a játék történetére és grafikájára is vonatkozik.

Bár a játéknak érdekes harcrendszere és mechanikája van, sajnos sok hibája van a felhasználói felületnek és egy sor kritikus vezérlőelemnek, és ezek a kis és nagy hibák a játékmenetben miatt nem tudunk nagyon jó pontszámot adni a játék ezen részére. játék, játsszunk

Úgy gondoljuk, hogy mára már kellően ismeri a játékot, és részletesen elolvasta részletes ismertetőnket annak különböző részeiről. Emiatt úgy gondoljuk, most van itt az ideje, hogy válaszoljunk a cikk elején feltett kérdésünkre, és eldöntsük ennek a játéknak a sorsát – hogy szerintünk a kosarába kerüljön-e vagy sem! – Van. Valójában mai játékunk vonzó és csábító megjelenésű, és el kell mondanunk, hogy ez a vonzalom nemcsak a játék megjelenésében rejlik, hanem valóban egy érdekes és lebilincselő játék, amelynek okait részletesen kifejtjük a játékunkban. felülvizsgálati szöveg Am. Szerintünk a játéknak nagyon jó és erős története van, a grafika és a zene pedig igazán profi. Véleményünk szerint ez a játék egy kísérlet, hogy tisztelegjünk az űrhajós állatok előtt, figyelembe véve a nagyon lebilincselő történetet, amelyet megvalósított, és az alkotók szerint, és általában véve, úgy gondoljuk, hogy a játékmenet jó és erős volt. Néhány apróbb bugot leszámítva nem látunk különösebb problémát a játékban, és úgy gondoljuk, jobb, ha a Steam webhelyéről vagy kedvenc platformjáról vásárolod meg körülbelül tizenhét eurós áron. Ezenkívül a játéknak van egy demóverziója is, amelyről úgy gondoljuk, hogy jobb rálátást biztosít a játékra, és ezt a demóverziót ingyenesen beszerezheti kedvenc platformjairól. Sajnos a végére ért egy újabb érdekes ismertetőnek a weboldalunkon, és várnia kell a következő cikkig, hogy izgalmas kritikát kapjon! Javasoljuk, hogy kommentáld és oszd meg véleményedet a Space Tail: Every Journey Leads Home játékról, miközben új bejegyzésre vársz e cikk alatt, és elbúcsúzunk tőled, jó barátainktól.

Overall
8.5/10
8.5/10
 • Grafika - 10/10
  10/10
 • Sztori - 9.9/10
  9.9/10
 • Zene - 9.5/10
  9.5/10
 • Játékmenet - 4.5/10
  4.5/10

Játék áttekintése Burrow of the Fallen Bear: A Gay Furry Visual Novel

Játék áttekintése Dance of Death: Du Lac & Fey