in

Játék áttekintése Burrow of the Fallen Bear: A Gay Furry Visual Novel

A kalandműfaj egyik híres alkategóriája a vizuális regénystílus, amely az elmúlt években soha nem látott növekedést produkált, és ennek a műfajnak számos különböző címe megjelenésének lehettünk tanúi. Bár ezt a stílust leginkább a japán szerepjátékokban használják, vannak más országokhoz tartozó stúdiók, amelyek vizuális regény stílusú címek fejlesztésével foglalkoznak, ezek egyike a Male Doll Studio, amely kiadta a Burrow of the Fallen Bear játékot: A Gay Furry Visual Novel célja, hogy bebizonyítsa rátermettségét. Az elmúlt néhány évben ez a cég sok játékot adott ki vizuális regények stílusában, amelyek mindegyike átlagos teljesítményt mutatott. Az új szerzeményük is szinte ugyanúgy megjelenik, mint a korábbi címek, és egy újabb történetet mesél el azokról az állatokról, akik melegek és izgalmas kalandba kezdenek.

A Burrow of the Fallen Bear történetében egy fiatal harcos macska, Krile szerepét alakítod, aki nagy kalandor akar lenni, és ezért egy négy nagy szőrös hősből álló készletet használ példaképül, hogy Egy napon ő lehet egyikük pozíciójában. Ahogy halad előre a játékban, számos karakterrel találkozik, akik mindegyikének megvan a maga történeti háttere, és sok tudást ad át neki. Mivel ez a játék egy vizuális regény stílusában készült, számítson arra, hogy sok szereplővel fog interakcióba lépni és beszélgetni, akik mindegyike segít a történet előrehaladásának.

Idővel főhősünk többet tud meg a négy fő hős múltjáról, és jobban el tudja dönteni, hogyan lép kapcsolatba velük. Ez a négy karakter: Grivoth, Ulfric, Boris és Sylvester, ezeknek az embereknek mindegyike megvan a saját szakmája, és egyedi harci képességekkel is fel vannak szerelve, amelyek segítik őket a csatákban. Egyikük az orvos, a másik a boszorkány szerepét tölti be. Ebben a játékban, ellentétben az azonos műfajhoz tartozó más címekkel, amelyekben sok romantikus elem található, nagyon kevés olyan romantikus koncepció van, amely a játék első néhány percére korlátozódik.

Mivel ebben a játékban a szerepjáték stílus elemeit is felhasználják, lehetőség van tárgyak vásárlására és verekedésre is, sőt, minden egy klasszikus kiválasztási rendszeren keresztül történik, ami viszont nagyon érdekes. A vizuális regény stílusú címeknél általában különböző befejezések találhatók a történet végén, és ez a cím sem kivétel, így a Burrow of the Fallen Bear játékban négy különböző történeti útvonal van, valamint 18 különböző és egyedi befejezés. értelemszerűen tényleg lenyűgöző teljesítménye van. Ön egy homoszexuális állatokról szóló fantasy történetet követ, ahol a szereplők eltérő viselkedése befolyásolja a történet elmesélését és előrehaladását. Mindez a játék hagyományos választási rendszerének köszönhetően lehetséges, amely végül több különböző befejezéshez vezet.

Bár a játék térképrendszert használ, gyakran nem látja, és alapvetően emlékeznie kell, hová menjen és mit tegyen. Izgalmas kalandja során sok tárggyal találkozik, amelyek mindegyikének megvan a maga képessége. Természetesen ezeknek a tárgyaknak a megvásárlására is van lehetőség, amelyeket a játék különböző helyein másként használnak. A játékban használt művészeti stílus viszonylag jó és lenyűgöző, a hátterek többsége pedig nagyon lágy, és viszonylag vonzó színeikkel felkeltik a különböző ízlésű játékosok figyelmét. A játék karaktereinek jellemzése átlagos és nem is olyan nagyszerű. Egyes karakterek a játék előrehaladtával jó karakterfejlődést mutatnak, de lehetetlennek tűnik kapcsolatba lépni velük, és valódi érzést szerezni velük. A filmzene is hat eredeti dalból van kiválasztva, amelyek többsége a szövegek olvasása során keletkezett.

Burrow of the Fallen Bear: A Gay Furry Visual Novel nem nyújt tematikus történetet, és nem tudja teljes mértékben megvalósítani a cím tiszta gondolatait egy vizuális regény stílusában. Bár ez a cím a szerepjátékos címek kategóriájába került, valójában semmi különös nincs ebben a stílusban az RPG jelzővel illethető játékban. Mindenesetre ez a sok humorral rendelkező játék csak korlátozott ideig tud szórakozni, különösen, ha olyan széles platformon is bemutatható, mint a Nintendo Switch.

Overall
7.1/10
7.1/10
 • Grafika - 7/10
  7/10
 • Sztori - 7/10
  7/10
 • Zene - 7.5/10
  7.5/10
 • Játékmenet - 7/10
  7/10

Játék áttekintése Mission 1985

Játék áttekintése Space Tail: Every Journey Leads Home