in

Játék áttekintése Mission 1985

A független akciójátékok között vannak olyan címek, amelyek inkább a játékmenetre összpontosítanak, és nem fordítanak különösebb figyelmet más dolgokra, például a történetre. Természetesen ez a probléma nem befolyásolja a játék általános teljesítményét, és előfordulhat, hogy egyes játékosok nem szeretik. Mindenesetre, ha az ilyen típusú alkotók a lehető legjobban tudják bemutatni játékmenetüket, akkor viszonylagos sikerükben reménykedhetnek. A Mission 1985 játék egyike ezeknek a független akciócímeknek, amelyek a játékmenetre összpontosítanak, és a történet tartalmát csak a játékmenet figyelmébe ajánljuk. Ez a játék az egyik emlékezetes klasszikus játék, amely egyedülálló grafikájával és csodálatos színpadi kialakításával mindent tartalmaz, amit egy akciójátéktól elvársz.

Egy egyszerű pillantás a Mission 1985 grafikájára azt mutatja, hogy ezt a címet egyértelműen a 80-as évek klasszikus futás és fegyver stílusú arcade játékok ihlették. Ebben a játékban különböző szakaszokon kell keresztüljutnia, hogy legyőzze Hector tábornokot. Ennek a játéknak két módja van, egyjátékos és kooperatív, és szerintem az egyjátékos rész nagyon nehéz az új játékosok számára ebben a műfajban. De van egy ko-op mód is, ami megkönnyíti a játék befejezését, és nagyon szórakoztató egy baráttal játszani.

A játékmenet az a rész, ahol a Mission 1985 ragyog és nagyszerű teljesítményt nyújt. Ahogy haladsz a különböző 2D-s szakaszokon, különböző ellenfelekkel kell megküzdened, például különböző típusú katonákkal, és különféle típusú fegyverekkel is találkozhatsz, így különböző típusú fegyvereket vehetsz fel, és alapvetően a szokásos puskádat. is az Ön rendelkezésére állnak. De ahogy haladsz a pályákon, olyan dolgokat szerezhetsz be, mint a géppuskák és a lángszórók, amelyek szerintem az egyik legmenőbb felszerelés a játékban, mert szó szerint felgyújthatod az ellenséges katonákat, és az égő animáció nagyon klassz volt Ezenkívül az új szakaszok feloldásával sok gránátot is kap, amelyek nagyon hatékonyak az ellenségek viszonylag nagy távolságból történő megsemmisítésére. Eléggé nyilvánvaló, hogy egyes játékosok nem élvezik az ellenségek égését vagy vérzését a haláluk után, de szerintem nagyszerűen néz ki, mivel eléggé valósághűnek tervezték.

Az egyjátékos szekcióban 11 szakasz található, amelyeket egyedül vagy egy barát segítségével megtehetsz. Korlátozott számú szakasz van, amelyek 3D-ben jelennek meg, amelyek során ellenségeket kell elpusztítanod egy üldözésen keresztül a harci gépeddel. Ez érdekes variációt hoz létre a játékmenetben, ami igazán észrevehető.

Ahhoz, hogy több egészséget szerezzen, fokozatosan el kell engednie a katonákat, akikkel találkozik. Ellenségeid különböző típusúak, akik mindent megtesznek, hogy megakadályozzák, hogy elérd a célod. Ezenkívül kerülnie kell mindenféle csapdát, környezeti veszélyt, például gödröket és lávát, aknákat. Vannak bossok is a szakaszok végén, akikkel nagyon nehéz megküzdeni, de ha valaha is játszottál valamelyik old school stílusú címmel, tudod, mit kell tenned.

Ennek a játéknak a grafikája és művészi stílusa igazán csodálatra méltó, ugyanakkor olyan varázsa van, ami kevés független címben található meg. Bár a mai akciójátékok többségében a vizuális effektusok és a környezeti részletek nem igazán szembetűnőek, de a Mission 1985 játék változatos és lenyűgöző színpalettákat használ, ami egyben bizonyos eleganciával is rendelkezik. Általánosságban elmondható, hogy ez a játék vizuálisan nagyon vonzó, és a lehető legjobban mutatja be a környezet részleteit.

A Mission 1985 játék egyike azoknak az értékes arcade gyöngyszemeknek, amelyek rendkívül izgalmas és szórakoztató játékmenetével nagyszerű pillanatokat hozhatnak. Ez a cím a lehető legjobban elevenítheti fel a klasszikus arcade játékok emlékeit, így mindkét régi játékos felfrissítheti emlékeit, és méltó választásnak tekinthető ebben a műfajban az új játékosok számára. Minden játékosnak ajánlom, hogy tapasztalja meg ezt a csodálatos játékot, bár tudom, hogy a legtöbb játékos számára túl nagy kihívás lehet.

Overall
8.6/10
8.6/10
 • Grafika - 9/10
  9/10
 • Sztori - 8/10
  8/10
 • Zene - 8.5/10
  8.5/10
 • Játékmenet - 9/10
  9/10

Játék áttekintése ShapeVS

Játék áttekintése Burrow of the Fallen Bear: A Gay Furry Visual Novel