in

Játék áttekintése Rayland 2

Manapság a legtöbb kirakós játék vonzó ötleteket használ, amelyek sikeressé teszik őket. Természetesen a szép művészeti stílus alkalmazása is pozitív hatással lehet a sikerükre, ezek mind jelen vannak a Rayland 2-ben. Ez a játék a 2017-ben bejelentett első verziójának a folytatása, és egy gyönyörű, egyszerű és érthető kirakós játék, amely 50 szint alatt fokozatosan növeli a nehézségi fokát, és odáig jutsz, hogy már játszhatsz is rejtvényekkel. kihívással néz szembe.

A játékmenet fő ötlete a lézerek irányának irányításán alapul egy sor blokktól, amelyet el kell érnie az egyes szintek végpontjáig. Imádom ezeket a “pattanó lézereket a célpontjaikon” típusú játékokat, és ez nem okoz csalódást. Igen, nagyon kicsi, szóval ne várja el, hogy órákig játsszon (1 vagy 2 óra is elég a befejezéshez), de egy kis játéknál jól sikerült. Ezért ajánlott, mert alacsony ára pontosan tükrözi a hosszát.

Aki rendszeresen szereti a logikai feladványokat, a Rayland 2-ben nem lesz sok kihívás. Ennek ellenére jó bevezető lehet gyerekeknek vagy bárkinek, aki ilyen típusú rejtvényekkel küzd. A tervezés és a kivitelezés letisztult és kellemes. A kezelőszervek egyszerűek, és nulla az újrajátszási potenciál. Ez a játék egy cselekményt használ a játékmenet igazolására, ami meglehetősen érdekes: a Rayland nevű sziget lakói a “Domus” nevű lézersugarakból származó energiát használják fel a túléléshez, és ennek az energiának a továbbítására egy kockakészletet használnak. Az Ön feladata, hogy segítse a sziget lakóit, hogy végrehajtsák ezt az energiaátviteli folyamatot különböző országokban.

A Rayland 2 játékmenete sok tekintetben a Portals-ra emlékeztet és jó emlékeket idézett fel, minden pályán a cél a kockák helyes elhelyezése és elforgatása, hogy energianyalábokat küldjön a célblokkba. Ugyan, ez egy nagyon érdekes logika. nagyon jól működő megközelítés a rejtvények megoldásában.

A Rayland 2 a felszínen egy egyszerű kirakós játék, de ahogy haladsz a pályákon, a kihívások egyre összetettebbek lesznek, és jobban elgondolkodtatnak a megoldáson. Ez egy nagyszerű játék azok számára, akik egy szórakoztató alkalmi kirakós játékot keresnek. Az 1. részhez képest a Rayland 2 fejlesztői végrehajtottak néhány változtatást vagy új mechanikát adtak hozzá. Azonnal észreveheti, hogy a játék grafikailag javult, kis változtatásokkal mind az egyes szintek célját, mind a rejtvények megoldási módját illetően.

A 01-10-es szinteken semmi különös nem történik, megismered a módosított mechanikát, és a nehézségi szint továbbra is nagyon könnyű. A 11. szinttől új szerelőt adnak hozzá egy új színű lézerrel, de még itt is nagyon könnyű a nehézség. A 20-as szinten van egy másik új szerelő kapukkal, amelyek csak akkor nyílnak ki, ha a megfelelő színű cél aktív.

A 26. szinttől több azonos színű lézerrel kell megküzdenünk, mindegyiknek el kell érnie a célját. A 31. szinten az új végső szerelő egy másik új lézerszínnel érkezik. Innentől kezdve a játék nehézsége fokozatosan növekszik, és nagy kihívást jelentenek azok a rejtvények/feladatok, amelyekben 3 különböző lézerszínnel kell dolgozni, amelyek közül néhánynak több színe is van.
A legtöbb szint nagyon egyszerű, de az utolsó néhány szakasz nehéz. Mivel a Rayland 2 pályái nagyon kompaktak, a korai rejtvények nem jelentenek nagy kihívást. De ahogy haladsz, és egy kék, majd egy zöld lézer kerül hozzáadásra, a nehézség egy kicsit nő.

Míg egyes rejtvények újrajátszhatók, ez a funkció teljesen hiányzik a Rayland 2-ből. Mivel az egyes pályákon a feladványok megoldása majdnem ugyanaz, nincs okod arra, hogy a játék befejezése után újra megnézd a rejtvényt. Természetesen a végső megoldásokon lehet kisebb változtatásokat végrehajtani, de ezek nem olyan mértékűek, hogy újra elölről akarjuk játszani a játékot. A zene meglehetősen pihentető, és bár a zene egy kicsit ismétlődő, a grafika jól néz ki, ahogy az animációk is.

Összességében a Rayland 2 egy nagyon pihentető és értékes kirakós játék olyan rejtvényekkel, amelyek elég kemények és okosak ahhoz, hogy kihívást jelentsenek, de nem olyan nehezek, hogy unalmasak legyenek. Mind az 50 szintet kevesebb mint egy óra alatt teljesítettem, és határozottan nem vagyok zseni.

A játékmenet nem egészen tökéletes, például az objektumok kattintható területe nem mindig egyezik a látható területtel. Az első verzió kínos drag and drop funkciója is némileg javult. Az árához és a játékhoz nyújtott szórakozáshoz minden bizonnyal elég jó, és végül is csak ajánlani tudom a játékot rejtvényrajongóknak, az első rész rajongóinak, vagy azoknak, akiknek van körülbelül 2 órájuk, és szeretnének gyakorolni. agy egy kicsit

 

Overall
8.3/10
8.3/10
 • Grafika - 8.5/10
  8.5/10
 • Sztori - 8/10
  8/10
 • Zene - 7.5/10
  7.5/10
 • Játékmenet - 9/10
  9/10

Játék áttekintése Dream House Days DX

Játék áttekintése Wild Dogs