in

Játék áttekintése Time Trap: Hidden Objects Remastered

A szöveg elején létre kell hozni egy bevezetőt, amelyen minden további megfontolás alapul. Ha Ön a Hidden Objects műfaj rajongója, valószínűleg hozzászokott a lineáris cselekményhez, a mozgó jelenetekhez, amelyekben rejtvények fonódnak össze, párbeszédekhez, amelyek első személyű kalandnak hatnak a játékban, mint a többi hasonló cím, amelyeket már ellenőriztünk. . De a Time Trap: Hidden Objects Remastered egyike sem ezeknek. Bár van cselekmény, de marginális, csak a képsor megértéséhez hasznos.

A főszereplő, John Doe egy váratlanul eltűnt újságíró. Valójában a Ring of Time Inc-t és annak katasztrofális eseményét vizsgálta. Az újságíró számára nem minden világos, azzal a gyanúval, hogy a Ring of Time Inc. még mindig jogosulatlan kísérleteket végez a tér-idő vetemítéssel kapcsolatban, és talán az ő eltűnése is megerősíti ezt az elméletet… Íme a cselekmény dióhéjban, azonnal derül ki az első oldalon. Szóval spoilerek nélkül, íme egy összefoglaló, amit azonnal tudni fogsz.

A többi elszórt nyom a játék későbbi részében derül ki. És a végén egy csavar, ami talán nyilvánvaló az időutazásról, de értelmes és meglep. Valójában a történet egy karantén területen játszódik, és egy újságíró eltűnését vizsgáljuk. De hogy őszinte legyek, a történet itt nem számít, és nem itt történik. Mivel nem egy rejtett tárgyú kalanddal, hanem egy rejtett tárgyú kihívással van dolgunk.

A játékmenet Time Trap: Hidden Objects Remastered más klasszikus Hidden Object címeket követ, függőlegesen görgető képernyőkkel. Tehát itt is gyakran fel és le kell görgetni az oldalon, hogy megtalálja az összes ott felsorolt ​​objektumot. Ez egy különleges funkció, amit még nem volt alkalmam látni, és érdekesnek, de egyben bosszantónak is találtam.

Általában az idő ezeket a játékokat nehezebb keresési egyezéssé változtatja, ami gyakran hibákhoz vezet. Itt az idő nem az oldal elejétől kezdődik, hanem attól az időponttól kezdve, amikor az első felfedezett objektumra kattint. Ezért azt javaslom, hogy először keresse meg őket anélkül, hogy bármire is kattintana, majd a lehető legmagasabb pontszámot kapja úgy, hogy megpróbálja megjegyezni őket sorrendben.

Néhány hétköznapi feladvány keveset, vagy bizonyos esetekben semmit sem tesz hozzá az egyébként unalmas és ihletetlen játékmenethez. A feloldott szintek újrajátszhatók a pontszám növelése és a hosszú élettartam növelése érdekében, de ez nem igazán szükséges. A játék képernyőjén egy kék sáv látható, amely megmutatja, hogy mennyi időd van még a következő tárgy megkeresésére és egyben a szorzó megszerzésére. Vigyázzon a véletlen kattintásokra, mert 2000 pontot vonnak le a végösszegből.

Egyes objektumok jól álcázottak, így az összes rendelkezésre álló eszközt használni kell, például a zoom és a kép 4 irányba történő mozgatásának képességét. Végső megoldásként mindig ott van a rendszerjavaslat, amelyet nem szabad túl sokat használni, mivel a pontszám csökkentése mellett 25 másodperces visszaszámlálást is tartalmaz.

A Time Trap: Hidden Objects játékban több mint 20 rejtett tárgy forgatókönyv található, de nem ezek az egyetlen rejtvények a játékban. Számos forgatható rejtvény is létezik, ahol az egyes darabokat el kell forgatni, hogy képet alkothassunk, egy labirintus-stílusú kirakós és egy „Kissze a különbséget” játék. Ez utóbbi nagyon jól van elkészítve, kár, hogy a fejlesztők csak egyet tartalmaztak.

Minden forgatókönyv végén látni fogja a játékosok pontjainak rangsorát, ami arra ösztönözhet, hogy többször is meg kell ismételni, hogy egyre magasabb pontszámokat szerezzen. Emiatt minden forgatókönyvet annyiszor megismételhet, ahányszor csak akar, azonnal és később is, hogy minél jobb és jobb pontszámot érjen el. Ami többszöri próbálkozással könnyebbé válik, mert anélkül tartja meg az objektumok helyzetét, hogy akarná. És többszöri próbálkozásra van szükség mind az eléréshez szükséges maximális pontszám eléréséhez, amiről később lesz szó, mind pedig a ranglétrán.

A mentések automatikusan megtörténnek a játékban, ezért nem kell aggódnia. A játék beállításai a háttérzene és a hangeffektusok hangerejének beállítására korlátozódnak. A játékmenü hiánya, ha nem vesszük figyelembe az első képernyőn található négy gombot, nem befolyásolja az élményt és nem vész el.

Ami a játék élettartamát illeti, kevesebb, mint 2 órát vesz igénybe, és minden forgatókönyvet csak egyszer játszol le. Még néhány órára, de talán kevesebbre van szükség ahhoz, hogy az összes rejtvényt maximálisan kifejtse és elérje az eredményeket. Ha a legjobb játékosok közé is szeretnél feljutni, ez egy kicsit tovább tarthat.

Röviden, a Time Trap: Hidden Objects Remastered szép és szokatlan grafikával rendelkezik, ezért kaptam meg, de a történet nem igazán nagyszerű, és a rejtett tárgyú játékok általában ugyanazokat a tárgyakat keresik újra és újra. De itt némi csalódás volt, és úgy érzem, sok az elpazarolt potenciál. Azonban ha eléggé élvezed a rejtett tárgyakat, biztosan megtalálod, amit keresel.

Overall
7.1/10
7.1/10
 • Grafika - 8/10
  8/10
 • Sztori - 7/10
  7/10
 • Zene - 6.5/10
  6.5/10
 • Játékmenet - 7/10
  7/10

Játék áttekintése Pool Slide Story

Játék áttekintése VISCO Collection