in

Játék áttekintése Pocket Stables

A Pocket Stables lófarm -menedzsment élményt kínál, amely addiktív egyszerűségével és bájjával lenyűgözi Önt. Rancherként Ön felelős az értékes lovak tenyésztéséért, edzéséért és kezeléséért, hogy útmutatást nyújtson a verseny útvonalainak megnyeréséhez. A játék lehetővé teszi a játékosok számára, hogy versenyen futhassanak és nagyszerű lovakat tanítsanak a verseny megnyerésére. Néhány hiányosság ellenére ez egy szórakoztató játék! Amikor meglátom a lovakat, amelyeket felnöveltem és nyertem, nagyon örülök, hogy annyira boldog vagyok, amikor a virág és a fű hármas koronáját vettem, annyira boldog voltam, hogy sikítani akartam.

Idejének csaknem felét a zseb istálló játék beállításaival tölti a farm kezdőképernyőjén, és várja meg a versenyek közötti időt. A verseny során egy kis dolgot végeznek a készség minimalizálása és a nagyon kisebb díjak fizetése érdekében, kivéve, ha a lovaikat gyakran kudarcot vallják. Vannak készségek a frissítéshez és a kutatáshoz a feloldáshoz, de ezek közül sok olyan ablakon keresztül folytatódik, amelyet ritkán néz. Nincs nagyon boldog hangzás, és az óra első felében megőrül, szerencsére csendes lehet.

A lovak a játék lényege. Az egészség típusától függően a lovak képessége különböző módon növekszik. Eleinte nem lesz lója, tehát meg kell vásárolnia őket, de mivel nagyon sok kezdeti tőkéje van, ez nem lesz nehéz teher, ami jó dolog.

A ló megvásárlása után természetesen figyelnie kell a munka és a pihenés közötti egyensúlyt azáltal, hogy aranyérméket költ az értékek növelése érdekében. Pénzt kell költenie a ló termesztésére, bár a mechanizmus szintén nagy esélye a megerősítésre, de ez sokba kerül, ha egy népszerűbb lovat akar növekedni.

Ezenkívül megtaníthatja az edzési programot és megtaníthatja a lovakat automatikus edzési előadással, és a lovak felhasználhatók a ló készségeinek fejlesztésére. Maga a ló mellett nagyon fontos a lovas jellemzőinek javítása. Ha minden készen áll, versenyezhet a különböző lóversenyeken, például új lóversenyen, G3 -ban stb., Folytathatja a versenyt és nagylelkű díjakat nyerhet különböző versenyek révén.

A versenyző gyakorlása csak a testmozgással növekszik, és minden versenyzőnek van a maximális határértéke. Ha megjelenik a hiba, akkor nem folytathatja. A lovakat csak a legmagasabbig taníthatja pénzköltéssel vagy érmekkel. Azonban oktatási lehetőségek felhasználásával, tárgyak felhasználásával és a versenyeken való részvétellel folytathatja a maximális növekedését! (9 éves koráig emeltem, és addig nem volt probléma.)

Csak a hónapban részt vehet egy versenyen. Legfeljebb két ló vehet részt egy versenyen. Jó ötlet, ha több ló tenyésztésekor jól kezeljük a fáradtságot. Mindaddig, amíg a G1 -et megszerezték, tanácsos egy ló részt venni egyszerre a kompetencia növelése érdekében. Nem számít, ha a szabad forma vagy a G1 mérkőzés formája.

A lovagláskezelés mellett az épületek menedzsmentje és építési szempontjai is vannak. Az épületek és a telepítések minőségének javítása érdekében fontos, hogy alaposan megvizsgáljuk a magyarázatokat és azok hatékony és hatékony felhasználását. Ha ez hatékony, akkor fontos, hogy a kiváló minőség elérése érdekében használja, még akkor is, ha minősége 10 000 -rel növekszik.

Ezenkívül a Pocket Stables különféle testreszabási lehetőségeket kínál a gazdaság számára, amely lehetővé teszi a stílus fejlesztését és a megfelelő környezet megteremtését a verem növekedéséhez. A verseny rögzített adag izgalmat kínál, kihívásokkal teli kihívásokkal és jutalmakkal.

Mint mobil port, a zseb istállóknak szinte hiányzik az egér támogatása, és még sok problémája van az Xbox vezérlőkkel kapcsolatban. Annak érdekében, hogy egy idő után nagyon bosszantó legyen a gazdaság új létesítményeinek felépítése, mivel a jelölőed alig van elhelyezve a mezőre, amelyet építeni szeretne, ami gyakran “elfoglalt hely” figyelmeztetésekhez vagy figyelmeztetésekhez vezet. – Ezenkívül a felhasználói felület valóban használhat egy frissítést, mert örökké rákattint a menükbe és ki, miközben a legtöbb információt zsúfolt látás nélkül lehet elrendezni a farmoldalon. Azt is szerettem, hogy különféle lovakkal rendelkezzen, és minden különleges lónak különböző tehetségei vannak.

Végül csak azoknak, akik a Kairosoft régebbi verzióinak nosztalgiája, meg kell tapasztalni a zseb istállókat. Mint van, ha van extra készpénze és viszonylag modern konzolja, például a rivális csillagok és a kezdő megrendelések sokkal jobb befektetések, ha nem érdekel a kedvezmények. Ez szintén rendellenes és kényelmetlen a műszaki teljesítményben, talán azért, mert adaptált a mobiltelefon használatához, és az Xbox konzolokhoz vezetik.

Overall
7/10
7/10
 • Grafika - 8/10
  8/10
 • Sztori - 7.5/10
  7.5/10
 • Zene - 6/10
  6/10
 • Játékmenet - 6.5/10
  6.5/10

Játék áttekintése VISCO Collection

Játék áttekintése Raccoo Venture