in

Játék áttekintése Gigantosaurus: Dino Kart

Az egyik legszórakoztatóbb játék a versenykartoknak nevezett verseny- és autóvezetői játékok között a Super Mario Kart játék, amely lenyűgöző teljesítményt nyújtott. Ez a játék azonban csak a Nintendo Switchre jelent meg, és más platformok, például PC és Xbox tulajdonosai nem tapasztalhatják meg ezt a játékot. De ehelyett sok más cím is készült e sikeres játék ihlette, amelyek a Nintendo Switch mellett más konzolokra is megjelentek. Az egyik független stúdió, amely rendkívül jártas a gokart versenyjátékok készítésében és fejlesztésében, a 3DClouds, amely az elmúlt öt évben számos gokartversenyt adott ki Xbox-ra, ezek közül a leghíresebb a Race with Ryan. Fast & Furious: Spy Racers Az SH1FT3R és az All-Star Fruit Racing felemelkedése.

De ez a stúdió a Gigantosaurus világába lépett a legújabb címével, és szórakoztató és élvezetes címet biztosított e népszerű és szeretett világ minden fiatal rajongójának, aki szeret versenyezni a gokart versenyautókkal. Ennek az új címnek a neve Gigantosaurus: Dino Kart, amely a Gigantosaurus: The Game világában játszódik. Természetesen korábban volt ebben a játékban egy gokartverseny minijáték, ami nagyon klassz volt, de most a koncepció a Dino Kartnak köszönhetően teljes értékű versenyzővé bővült. Bár ez az új cím az egyik legjobb kártyaverseny, amely többnyire fiatalokból és fiatal játékosokból áll, nem hibátlan, és vannak hiányosságai is.

A Gigantosaurus: Dino Kart gokart versenyjátékban nem számíthat nagy kalandra vagy mély térképre, ehelyett remek időtöltést biztosít a barátaival. Ennek a játéknak a játékmenete is nagyon egyszerű, és mindössze annyit kell tennie, hogy felgyorsul. A beállítások részben még a kormányzási asszisztenst is engedélyezheti, ami tökéletes azoknak a játékosoknak, akiknek nincs megfelelő mozgáskészségük a kanyarok megkerüléséhez, így a szórakozásra és képességeik megfelelő időben történő használatára koncentrálhatnak.

Természetesen a játék megadja a szükséges magyarázatokat az autók vezetésével kapcsolatban, és megtanít minden verseny elején megfelelően gyorsítani és használni a boostert. Mivel a játék egy dinoszaurusz témájú tévés rajzfilmen alapul, szinte minden versenypályán található erdő vagy hegy. Ennek a játéknak a játékmenete két játszható móddal rendelkezik, a normál egyjátékos módban választhat egy versenyt, ahol bármelyik utat vagy karaktert választhatja feloldás nélkül, vagy beléphet a kaland módba, amely 3 egyedi versenyt tartalmaz. és ebben a részben öt különböző versenyen fog játszani, és ha nyersz, új skineket nyithatsz meg minden karakterhez és egy játszható versenyt.

A játékban összesen nyolc különböző, Dino néven ismert karakter található, és közülük csak öt érhető el az elején, a másik hármat pedig a pályákon való előrehaladás során fogod feloldani. Ezeket a karaktereket Rockynak, Billnek, Tinynek, Mazunak és Archie-nek, valamint Rugonak, Crornak és Totornak hívják, ezek mindegyike megszólal. Összesen 15 versenypályán lehet versenyezni, amelyek nagyon változatos környezetben helyezkednek el. A 15 versenypálya és 8 karakter közül választhat, a dínóversenyek egész világát fedezheti fel. A játék egyik gyenge pontja a hossza és a visszajátszási értéke. Miután minden utat, bőrt és karaktert kinyitott, nincs más teendője. Ez nagyot csalódott, de érthető volt egy gyerekeknek szánt játéknál. Ennek a játéknak az egyik erőssége az osztott képernyős funkció, ahol akár 4 játékossal is játszhatsz helyben osztott képernyős módban. Ez a játékmód nagyon élvezetes és szórakoztató, és segítségével nagyszerű pillanatokat élhet át barátaival.

A játék vezérlői is kissé érzékenyek és könnyen megtanulhatók. De nincs mód a vezérlők visszaállítására, és meg kell elégednie ugyanazokkal a régi kombinációkkal. Például A-val gyorsítasz, az X gombbal használhatod a felvett tárgyakat, amit persze gyorsítás közben nehéz megtenni, végül az RB vagy az RT gombokkal sodródsz.
A játék által kínált világ rendkívül színes, és nagyon jól mutatja a játékhoz kapcsolódó tévésorozatok esztétikáját. Nagyon érdekes nézni a dinoszauruszok játékát a környezetben. De a környezeti részletek kissé réginek és triviálisnak tűnnek, ezért nem jelent kihívást az új generációs konzoloknak, és ez csalódást okozhat néhány játékos számára.

Bár a játék szakaszainak kialakítása nagyszerű, nincs bennük elég változatosság. A játék hangjátéka jó, és elég jól végzi a dolgát ahhoz, hogy a sztori kellemes kiegészítője legyen a kaland módnak. A zene vidám és lágy, ami tökéletesen kiegészíti a kalandot a Gigantosaurus világában. De mivel ezeknek a daloknak kicsi a száma, egy idő után ismétlődővé válnak. De a karakterek hangja tökéletesen meg van csinálva, és mindegyik megszólal, és ez különleges életérzést ad nekik. Úgy tűnik, hogy a Boost engedélyezése vagy bizonyos elemek használata egy időre letilt néhány hangot a használat után, ami bosszantó lehet.

A Gigantosaurus: Dino Kart egy igazán szórakoztató versenycím, tele bájjal, és nagyon szeretem, amit a fejlesztők itt csináltak, és nagyon élvezem. A játék csodálatosan teljesít, akár egyedül játszik, akár 3 másik játékossal versenyez. Persze lehet, hogy a felnőttek nem nagyon szeretik ezt a játékot, és belefáradnak a lassú tempójába. Ez a cím inkább fiataloknak és kisgyerekeknek szól, különösen, ha animációs sorozatok rajongói.

De mindenesetre ennek a játéknak nagyon vidám és színes környezetei vannak, amelyek minden játékos figyelmét felkeltik. Ez a játék a 3DCloud stúdió első alkotása, és tulajdonképpen ez az első próbálkozásuk egy izgalmas autóverseny cím megalkotására, amellyel valamennyire sikerült is elérniük a célt. Összességében ennek a játéknak a teljesítményét jónak értékelem, és nem használhatom a „szuper” kifejezést. Ha rajongsz a versenyzésekért, ne hagyd ki a játék élményét, vagy ha szeretnél a barátaiddal játszani, vagy szeretsz versenyjátékokat kipróbálni, számíthatsz erre a játékra.

Overall
7/10
7/10
 • Grafika - 7/10
  7/10
 • Sztori - 6.5/10
  6.5/10
 • Zene - 7/10
  7/10
 • Játékmenet - 7.5/10
  7.5/10

Játék áttekintése Bumblebee – Little Bee Adventure

Játék áttekintése Ninja JaJaMaru: The Great Yokai Battle + Hell