in

Játék áttekintése League of Enthusiastic Losers

A League of Enthusiastic Losers egy point-and-click kalandjáték, amely az 1990-es évek egykori Szovjetuniójában játszódik. A játék történetének tartalmában mély fogalmak vannak, amelyekkel a mindennapi életben és a való világban is találkozunk. Ezeknek a témáknak a használata a játék történettartalmában egy gyönyörű művészi kalandcímet hozott létre, amely viszonylag rövid ideig szórakoztat. A játék ismertetőjét a GamesFold webhelyén követheti.

A League of Enthusiastic Losers történettartalma az önismeret és a barátság fogalmairól szól, és a 90-es évek orosz ifjúsági generációjának egyik igaz történetét meséli el. A játék két közeli barát, Vitya és Volodya történetét meséli el, akik mindennapi életük során számos kihívással néznek szembe, és mindig megpróbálnak ellenállni az élet problémáinak. Bérelt házban élnek, és nincs bevételi forrásuk. Már jó ideje esedékes volt a házuk bérleti díja, ezért a bérbeadó ezt a két embert kilakoltatja. Ebben a kaotikus helyzetben úgy döntenek, megkeresik a kincset, hogy ki tudják fizetni a bérleti díjat, és ennek érdekében érdekes kalandba kezdenek. Útjuk során új szereplőkkel ismerkednek meg, és szokatlan és keserédes eseményeket élnek meg. Intelligenciájával döntenie kell a főszereplők sorsáról, és el kell vezetnie őket az örök boldogsághoz.

A League of Enthusiastic Losers játék összes környezetét és karakterét kézzel tervezték. Nincs hangszereplés a karakterekben, és nincs hangjáték sem. A játék narratíváját egy dobozba írt és a karakterek feje fölött megjelenő párbeszédek követik. A játék előrehaladása a párbeszédeken keresztül biztosított lehetőségek kiválasztásán keresztül történik. Némelyikük olyan alapvető választási lehetőségeket kínál, amelyekről gyakran úgy tűnik, hogy nem egy adott irányba tereli a játékot. Bizonyos esetekben zavaróak is lehetnek. A fő küldetéseken kívül számos másodlagos és melléktevékenység is található a játékban, melyek mindegyikét javaslom. Például az egyik ilyen küldetésben segítened kell egy csoport gyereknek egy fára mászott kutyát megmenteni, van létrájuk, de mivel mindannyian félnek a magasságtól, ezt meg kell tenni helyettük. Egy másik példában be kell szkennelnie a kártyáját, hogy felszálljon a buszra, és fel kell függesztenie a polcokat és díszítenie kell azokat különféle eszközök és tárgyak segítségével.

Ahogy a szöveg elején is mondtuk, ez a játék a Point and Click műfajba tartozik, ezért egyszerű a játékmenete, és ebben az összefüggésben csak egyet kell választani a párbeszédes lehetőségek közül, és nincs más konkrét részlet. A kaland során különböző karakterekkel fogsz találkozni, akik mindegyike elmeséli a saját egyedi történetét. Ráadásul a történet tartalma utalásokat tartalmaz Kelet-Európa 90-es évek régi kultúráira. A játék vonzó grafikájának és művészi képeinek köszönhetően könnyedén követheti a játékot és élvezheti azt. A játék fülbemászó és mindenre kiterjedő filmzenéje egy érzelmes kaland hangulatába is hoz. A játék grafikája és zenéje jól illeszkedik a környezethez, amelyben éppen tartózkodik.

A League of Enthusiastic Losers, hiányosságai ellenére, olyan valós élményeket mesél el, amelyeket ritkán használnak a videojátékokban. A játék egy kicsi és viszonylag rövid kaland a barátság és az önfelfedezés fogalmairól, amit legfeljebb egy óra alatt lehet befejezni. A játék művészi és kézzel rajzolt dizájnja, valamint a kiváló hangsávok azok közé tartoznak, amelyek pótolják a játék hiányosságait.

Overall
6/10
6/10
 • Grafika - 6.5/10
  6.5/10
 • Sztori - 6/10
  6/10
 • Zene - 6/10
  6/10
 • Játékmenet - 5.5/10
  5.5/10

Játék áttekintése Faircroft’s Antiques: The Heir of Glen Kinnoch

Játék áttekintése DRAW AND COLOR KAWAII