in

Játék áttekintése Faircroft’s Antiques: The Heir of Glen Kinnoch

Meglepően frissítő a kaland a rejtett tárgy műfajú játékok művészi világában. Míg ebben a műfajban sok játék a sötét és szomorú narratívákat követi, a Faircroft Antiques franchise egyedülállóan friss, és soha nem veszíti el frissesség érzését. Az ilyen stílusú játékokban amellett, hogy intelligenciáját és látásmódját kell használniuk, rendkívül szórakoztatóak is. A Faircroft’s Antiques: The Heir of Glen Kinnoch az ötrészes Faircroft’s Antiques sorozat harmadik változata, ami a grafikai tisztaság és a történet koherenciája tekintetében teljes előrelépést jelent az előző két játékhoz képest. Maradjon velünk, tekintse át ezt a játékot a GamesFold webhelyen.

A Faircroft régiségei: Glen Kinnoch örököse története révén tűnik ki. Ebben a verzióban ismét Mia Faircroft jelenlétét láthatjuk. Ezúttal a skóciai Glen Kinnoch városába utazott, ebben a városban van egy Glen Kinnoch nevű kastély, amelyet a város fő turisztikai attrakciójának tartanak. Mia ebben a városban találkozik William MacDougallal, a Glen Kinnoch kastély tulajdonosával, aki a halál küszöbén áll, és végrendelet írása nélkül hal meg. Ebben a helyzetben Mia feladata, hogy meghatározza az öröksége összegét, és megkeresse a MacDougal család tagjait, akik szétszóródtak a városban. Fel kell kutatnia a városszerte létező különféle családi örökségeket, és meg kell határoznia, hogy ezek közül a családok közül melyik tarthat igényt az örökségre. Ennek a verziónak a történettartalma sokkal érdekesebb, mint az előző két verzióé, és sok olyan karakterrel találkozhatsz, akik a történet összes vonalát nagyon széppé és kielégítővé teszik.

A történet szempontjából ez a verzió függetlennek tekinthető a korábbi játékoktól, de a Faircroft’s Antiques: Treasures of Treffenburgban bemutatott karakterek egy része itt is jelen van, nem ők játsszák a főszerepeket, és hogy a történet megértéséhez Ez az új verzió, nincs szüksége információra az előző játékból. Általánosságban elmondható, hogy a Faircroft’s Antiques franchise mind az öt részének történetszálai a közös karakterek sorozatán kívül más összefüggésben nem állnak egymással, és önálló játékként is átélhetők.

A Glen Kinnoch örököse összesen 20 epizódot tartalmaz, amelyek mindegyike négy különböző rejtett tárgyjelenet és több minijáték megoldására hívja a játékost. Számos párbeszéd kerül bemutatásra az egyes szakaszok előtt és után, és úgy vannak megtervezve, hogy az új helyszínek anélkül látogathatók meg, hogy a történet tartalma kiderülne, vagy ezek a beszélgetések befolyásolnák őket. Rejtett tárgy stílusú játékmenet és rejtvények keverik a dolgokat, így nem fog unatkozni. A “Faircroft’s Antiques” játéksorozat, amely nagyon kedves és különleges, egyik fő jellemzője a képen vagy jelenetben szereplő tárgyak elrendezése.

A játék helyszínei egy exkluzív tábla formáját öltik, közepén egy várostérképpel, a külső szegélye körül pedig 20 különböző jelenettel, amelyek olyan épületekhez kapcsolódnak, amelyek kiemelik, ha föléjük viszi az egérmutatót. A fejezet vagy epizód alatt nem elérhető elemek szürkén jelennek meg, míg az aktív helyek azt jelzik, hogy egy rejtett tárgyjelenetet vagy egy minijátékot kell megoldanod. A The Heir of Glen Kinnoch játék művészi és grafikai tervei a korábbi verziókhoz hasonlóan rendkívül szépek és elbűvölőek, és érdekes dalok és zene kíséri őket.

A Faircroft régiségei: Glen Kinnoch örököse egy újabb izgalmas, 10 órás rejtett tárgyú kalandot kínál, amely ugyanolyan szórakoztató, mint elődei. Ezúttal azonban több a változatosság a minijátékokban és a rejtvényekben, és új terv született a tárgyak elrejtésére, amit sok rajongó örömmel fogadott. A játék különböző részein azonban van néhány probléma, ami természetesen figyelmen kívül hagyható, és nem elég ahhoz, hogy ne ajánljam a rajongóknak.

Overall
7.4/10
7.4/10
 • Grafika - 7.5/10
  7.5/10
 • Sztori - 7.5/10
  7.5/10
 • Zene - 7/10
  7/10
 • Játékmenet - 7.5/10
  7.5/10

Játék áttekintése Faircroft’s Antiques: Home for Christmas

Játék áttekintése League of Enthusiastic Losers