in

Játék áttekintése DRAW AND COLOR KAWAII

Mindannyian életünk legjobb időszakában, azaz gyermekkorunkban foglalkoztunk festéssel, színezéssel, ismerjük ezt a rendkívül szórakoztató és vonzó tevékenységet, és boldog pillanatokat töltöttünk el vele. Az ötlet, hogy rajzukat és színezésüket videojátékokban használják, nemigen használják, mivel ennek a stílusnak a közönsége csak gyerekek, és a felnőtteket nem érdekli. De az elmúlt években számos festés-színezés témájú játék jelent meg, amelyeket a várakozásokkal ellentétben felnőtt játékosok is játszanak. Ezek a címek annyira jól vannak elkészítve, hogy bármilyen korú játékost vonzanak. Az egyik ilyen eset a DRAW AND COLOR: KAWAII játék, amely kizárólag Nintendo Switch konzolra jelent meg, és ebben a cikkben ezt fogjuk áttekinteni.

DRAW AND COLOR: A KAWAII játékmenetét és környezetét tekintve hasonlít a Cat Tales-hez, csakhogy macskák helyett a finom ételek világába vezet be. A játéknak nincs konkrét történettartalma, és csak végigköveti a játékmenetet, és egy új kifestőkönyvet kínál a közönségnek, korhatártól függetlenül. Ennek a játéknak a játékmenet szakaszában egy speciális fekete-fehér kifestőkönyv kerül eléd, aminek öt különböző témája van, és mindegyik középpontjában az étel témája áll. Ez az öt rész tartalmazza a Piknik, Fagylalt, Sushi, Gyorsételek és Zöldségek, amelyek mindegyikének a címéhez kapcsolódó képek találhatók, például a piknik rovatban a szórakozáshoz és a piknikhez kapcsolódó képeket lehet kiszínezni, a fagylalt rovatban pedig különböző típusú fagylaltokhoz kapcsolódó képeket kap. Ebből az öt elemből választhatsz egyet ízlésednek és preferenciáidnak megfelelően, majd minden kategóriához megjelennek az elérhető képek, és a játék ecset segítségével elkezdheted a tárgy dizájnjának színezését.

Mivel ezt a játékot kizárólag Nintendo Switch konzolra adták ki, csak a vezérlőivel lehet játszani. Ebből a célból a színezés elindításához használhatja ennek a konzolnak az érintőképernyőjét két hordozható vagy asztali módban, vagy ha szükséges, használhatja a Joy-Con funkciót. Használja a bal és jobb analóg gombokat az ecset eszköz mozgatásához, és miután kiválasztotta a festék típusát a játék radiális menüjében, csak nyomja meg a ZR gombot a festéshez. Az X és Y gombok segítségével elérheti a 8 eszközből álló listát, itt lehetőség van olyan tételek kiválasztására, mint az ecsetek, erős spray-k, színes ceruzák, festékdobozok, amelyek a teljes festéshez szükséges festékdobozok. széles és egységes területet használnak. A színezés során, ha nem elégedett a választott színtípussal, egyszerűen törölheti azt, és másik színt választhat. A kollekcióban 24 különböző színt vettek figyelembe a színezéshez, amelyek nagyon jó választékkal rendelkeznek.

Használd a játék különféle színező eszközeit, és készítsd el kedvenc festményeidet a játék színes világában. A játékkörnyezetben használt boldog és változatos színek szép és gyönyörű grafikát tették ennek a játéknak. A játék hátterében játszó hangsávok megsokszorozzák a játékrajzok örömét és izgalmát, és békét teremtenek a lelkedben. Ha érdekel a rajzolás és színezés világa, a DRAW AND COLOR KAWAII nagyszerű pillanatokat hozhat számodra. Ebben a játékban egy színes világot és gyönyörű és kellemes környezeteket használnak fel, amelyek mind olyan különleges béke érzést keltenek benned, amit sokáig nem fogsz tudni elfelejteni. Ez a játék csodálatos színezési élményt nyújt minden korosztály számára.

Overall
6.8/10
6.8/10
 • Grafika - 7/10
  7/10
 • Sztori - 6/10
  6/10
 • Zene - 6.5/10
  6.5/10
 • Játékmenet - 7.5/10
  7.5/10

Játék áttekintése League of Enthusiastic Losers

Játék áttekintése Saint Kotar