in

Játék áttekintése Game Dev Story

Ha rajongsz a szimulációs játékokért, akkor ismerős lehet a Game Dev Tycoon, amelynek témája megegyezik a Game Dev Story-val. Ez a játék egy előzmény, de akkor is megéri játszani, ha játszottál a Tycoon verzióval. Ez egy tisztességes port a fejlesztő Kairosoft első játékához, amely mércét állít a következő játékaikhoz. Ennek a játéknak köszönhetően már sok olyan funkciót láthat, amelyek jelen lesznek a fejlesztő közelgő játékaiban. Bár sok más Kairosoft-játékot is megnézhet a telefonján, hidd el, ez a fejlesztő a legjobb menedzsment- és szimulációs játékok közé tartozik, tetszetős művészeti stílussal és grafikával, amelyeket biztosan élvezni fog. nyerni.

A Game Dev Story egy könnyed szimulációs játék játékfejlesztői témával, amely valójában több évtizedes, és mint minden Kairosoft-játék, eredetileg ez is egy mobilport volt, amely már elérhető Nintendo Switch-hez, PC-hez és a következő generációs Xbox konzolokhoz. elérhető Ez egy igazán érdekes cím, egyszerű és könnyű játékmenettel, hogy a játékmenet elég érdekes néhány órára, de ha egyszer elérsz egy bizonyos pontot a játékban, már nincs sok értelme. A grafika és a zene is jó, és megér néhány órát az idejéből.

Maga a játék egy csodálatos gyöngyszem egy olyan címnek, amelyben videojáték-fejlesztő céget alapítasz, és megpróbálsz hatni a konzolok “Aranykorának” korai fellendülésének közepén. Olyan dolgokat csinál, mint például alkalmazottak felvétele/elbocsátása és képzése, melléküzleteket köt a tőke generálására, tárgyal a jogtulajdonosokkal a fejlesztési készletekről, és a fennmaradó erőforrásokat reklámozásra költi, hogy rajongótábort építsen.

Nincs igazi történet, csak egy játékcéget kell vezetned, és nagyszerű játékokat kell kifejlesztened, hogy felvehesd a versenyt társaiddal a globális piacon. Egyes esetekben akár saját konzolt is készíthet, és bár ehhez hardvermérnökre van szüksége, ezt csak úgy szerezheti meg, ha frissíti a személyzetét, és munkahelyváltási kártyákat vásárol olyan szállítóktól, akik gyakran fordulnak meg a cégén keresztül. Gyerünk, szerezzen ilyen embereket. A személyzet képzésével különféle műfajokat és típusokat is feloldhat. A játék során a játékgyártó céged növekszik, nincsenek jelentős blokkolók a fejlesztés során, és a játék előrehaladtával több új mechanika is napvilágra kerül.

Az idő múlásával az emberei elkerülhetetlenül jobbak lesznek, és több bevételt hoznak, amit arra fordítanak majd, hogy továbbra is jobb fejlesztőket alkalmazzanak, hogy jobb játékot készítsenek, amely több bevételt hoz és hosszú ideig tart. Új konzolokat is bevezetnek, így drágább konzolokat módosíthat és fejleszthet, de ha több egységet ad el, az azt jelenti, hogy több potenciális ügyfelet vonz.

Ehhez a játékhoz saját konzolt is készíthet, de olyan alkalmazottakat kell találnia, akik rendelkeznek szoftveres ismeretekkel. Egyes marketingtrükkök egyszeri emlékeztetőként vagy promócióként használhatók, de azt hiszem, nem túl lenyűgözőek, hacsak nem az a cél, hogy gyorsan befejezze a játékot.

Röviden, maga a Game Dev Story egy játék, amelyet először iOS mobilra indítottak. Akkoriban a tulajdonságairól és a játékmenetéről nem kellett sokat beszélni. Viszont minden idők egyik legjobb “építőjátékának” nevezhető. Ez a játék számos platformon hatalmas sikert aratott, és már Xbox S|X konzolokra is elérhető, így újra megtapasztalhatod, és biztosan imádni fogod, ha még nem játszottál vele.

Az első dolog, ami felkelti a figyelmet, amikor belép a játékba, az a pixeles stílus. A játékkörnyezet nagyon kicsi, és főleg egy irodában összpontosul. Sok apró részlet jól kidolgozott. Több régi játékkonzol is látható. Minden korrekt és nagyon egyszerű, és teljesen logikus, mert a játék eredetileg mobilra jelent meg, és az Xbox konzolra átvitelkor szinte semmi változás nem történik. A játék negatívumai közé tartozik, hogy a zene a végén fejfájást okoz, mivel egy idő után nagyon ismétlődővé válik, a vezérlés konfigurációja pedig teljesen borzasztó, bár ez utóbbi probléma érthető, hiszen ez a játék lényegében egy mobil port.

Game Dev Story hihetetlenül rövid, de egy hétköznapi játékhoz nagyon szórakoztató volt és továbbra is az. Akár a magas pontszámot éri el, akár az összes konzolt feloldja (beleértve a sajátját is), ez egy nagyszerű játék, amelyre időt pazarol, bár a mai mércével mérve kezdetlegesnek találhatja. Ha szereted a Game Dev Tycoont, ezt a játékot is szeretni fogod, és érdemes elővenni, hogy gyarapítsd a gyűjteményed. Egyszóval csak azoknak ajánlom ezt a játékot, akik a menedzseri műfajba lépnek be, vagy azoknak, akik szeretnének rá szánni néhány nyugodt órát.

Overall
8/10
8/10
 • Grafika - 9/10
  9/10
 • Sztori - 7.5/10
  7.5/10
 • Zene - 7/10
  7/10
 • Játékmenet - 8.5/10
  8.5/10

Játék áttekintése Long Gone Days

Játék áttekintése CounterAttack: Uprising