in

Játék áttekintése Flying Neko Delivery

A Flying Neko Delivery egy nagyon szép és szórakoztató indie játék szimulátor és kaland stílusban, amely függőséget okozhat. Egy olyan korszakban, amikor a kalandok és a független címek egyre nagyobb kihívást jelentenek, és sok változás történt bennük, ez a játék gyöngyszemként tündökölhet, de egy sor olyan problémával szembesül, amelyek megakadályozzák, hogy igazán nagyszerű és csodálatra méltó cím legyen. Sokkal csiszoltabb és teljesebb játékban reménykedtem, de ez inkább korai béta, mint kész termék volt. Úgy érzem, a fejlesztők kicsit elkapkodták a végterméket, például nagyon kevés a tartalom a játékban, egyes kezelőszervek kínosak és a játékvilágban való eligazodás egy idő után unalmassá válhat. De minden problémája és hibája ellenére ez egy bájos és szerethető cím, amit érdemes megtapasztalni.

A Flying Neko Delivery egy Onigiri nevű varázslatos cica szerepébe helyez, aki egy kunyhóban él, és abból él, hogy csomagokat és rakományokat kézbesít a varázslatos seprűjével. Ezért a játékban töltött időd nagy részét azzal töltöd, hogy mozogsz és eljutsz egy adott pontból a másikba, és különböző csomagokat kell eljuttatnod a különböző falvak lakóihoz. Ezen kívül testreszabhatja kunyhóját, felfedezhet öt különböző és gyönyörű világot, fedezhet fel új növényeket és gombákat, valamint találkozhat és beszélgethet furcsa falusiakkal, és barátkozhat velük.

Ez egy nagyszerű játék, és a Kiki’s Delivery Service című animét juttatja eszembe. Bizonyos szempontból ennek a címnek az a célja, hogy világosabbá tegye a randevúzást, és ezt hihetetlenül szép környezet, fülbemászó hangsáv, valamint szerethető és vicces karakterek biztosításával teszi. Ami annyira jól működik és remekül működik ezzel a játékkal, az az, hogy a kezelőszervek és a küldetések egyszerűsége miatt lehetővé teszi, hogy a lehető legnagyobb mértékben távol maradjon a kihívást jelentő címektől, amennyire csak lehetséges, és egy gyönyörű világban repüljön színesen, minden percet megér azt.

Csomagokat mozgathatsz a repülő seprűn keresztül, amelyet frissíthetsz, ahogy haladsz a szakaszokon és teljesíted a küldetéseket. A falubelieknek való csomagok kézbesítése mély barátságot hoz létre közted és közöttük, és fel kell keresned őket, hogy jutalmakat és portálokat nyerj, amelyek új világokba vezetnek. A játékmenet minden bizonnyal a játék legügyetlenebb része, kicsit zavaró az elején kitalálni, hogyan kell mozogni, de ha megszokja az irányítást, rendkívül elégedettnek érzi magát. Engedélyezheti a végtelen állóképesség opciót is, amely befolyásolja az általános játékélményt, és sokkal kényelmesebbé teszi.

A Nintendo Switch vezérlői zökkenőmentesen működnek, és nem lehet hibás. Összességében ennek a játéknak a teljesítménye a Nintendo Switch konzolon többnyire jó, a legtöbb játékvilágba való belépés a legtöbb esetben jól megy, és csak időnként észleli a hirtelen képkocka-leeséseket. A játék nagyon hiányosnak és csiszolatlannak tűnik, és emiatt nem kapott túl pozitív és érdekes visszajelzéseket. Nem érzi magát elégedettnek repülés és séta közben, és hamarosan megszűnik a szórakozás, és nincs sok tennivaló.

A játék problémái olyanok, hogy bizonyos területeken észreveszed, hogy a környezet elemei lemaradnak. Remélem, hogy a fejlesztő kijavítja néhány apró kétértelműségét. Imádom a játék egyedi grafikáját és művészeti stílusát. A környezet és a karakterek kialakítása valóban kiváló, a környezet elemeiben pedig különböző színpaletták használatát látjuk. A Mark Sparling által készített filmzene egy másik pozitív pontja a játéknak, ami igazán jól hallható. Ez egy pihentető játék lefekvés előtt.

Összességében élveztem a Flying Neko Delivery játékot. A játék egészséges légköre nagyszerű, különösen akkor, ha a kívánt rakományt eljuttatod bizonyos falubeliekhez. Az összes különböző állat ebben a játékban nagyon aranyos. Nagyon boldoggá tettek, és mindegyiknek megvolt a saját identitása, és nagyon izgatott vagyok emiatt. Ez a játék is csodálatos, ha mély történetet és játékmenetet keresel, ebben a játékban nem fogod megtalálni. Ha pihentető érzést keres hallható zenével, jó repülési mechanikával és egy aranyos macskával, ne hagyja ki ennek a játéknak az élményét. Egy hosszú munkahétvége után ez a játék nagyszerű lehetőség a kikapcsolódásra és a szórakozásra.

Overall
7.4/10
7.4/10
 • Grafika - 7.5/10
  7.5/10
 • Sztori - 7/10
  7/10
 • Zene - 8/10
  8/10
 • Játékmenet - 7/10
  7/10

Játék áttekintése Astronite

Játék áttekintése Speedgunner Ultra