in

Játék áttekintése Electrician Simulator

Egyes szimulációs játékokat úgy tervezték, hogy bizonyos munkákat és szakmákat tanítsanak meg kevés pénzért, és céljuk inkább oktató, mint egyszerű időtöltés. Bár a speciális munkák nagy részét csak képzett emberek végzik, de a szimulátoros címek iránt érdeklődők legalább a való világban el tudják látni feladataik egy részét. A Villanyszerelő Szimulátor játéknak köszönhetően ez lehetséges, és rövid időn belül azok a készségek, amelyeket egy képzett villanyszerelő megtanít. A Take IT Studios fejlesztette és az Ultimate Games S.A. adta ki, 2022-ben adták ki PC-re, most pedig 2024. január 5-én jelenik meg Nintendo Switch-re, figyelmeztetve az elektromos áramkörökkel való játék veszélyeire. Ezután a feladatok elvégzése marad.

A történetet tekintve édesapánk elektromos és elektronikai technikus és mi kezdjük el helyette édesapánk munkáját. Legalábbis én ezt értem abból, amit a játék elején olvastam. Ön vállalja a villanyszerelő/készülékjavító feladatait, és hoz magával egy csavarhúzót és néhány vontatóhuzalt. A játék nagyon barátságos, és oktatóanyagokat és tippeket kínál a fejlődéshez. Jelenleg azonban több probléma is van a játékkal, amelyeket remélem a jövőben meg lehet javítani.

Villanyszerelőként kezdjük a játékunkat, és kiválasztjuk cégünk nevét és szlogenjét. Ezt követően különféle feladatok érkeznek a számítógépünkre. Míg egyes feladatok a mérnökiskola által ránk bízott oktatási feladatok, vannak olyan feladatok, amelyeket otthonról is elvégezhetünk, és nem kell elhagynunk a házat.

A villanyszerelő szimulátor egyszerű játékmenettel rendelkezik, amely alapvetően kétféle feladatot oszt ki: vagy a dolgok javítását, ami a dolgok szétszedését és a törött alkatrészek cseréjét jelenti (például hajszárító vagy kézi konzol javítása), vagy hazautazás, kábelek és aljzatok. Meg kell tanulnia az elektromosság alapvető ismereteit és működését. A megfelelő tanúsítvány kézhezvétele után egy sor feladatot végezhet el a számítógépen. A legegyszerűbb feladatoktól, mint például a villanykörte cseréje, a bonyolultabb aljzat-bontáson és -javításon át a tűz- és földelővezetékek bekötéséig természetesen minden művelethez először a főkapcsolót kell kikapcsolnia a játékosnak, ami nagyon fontos.

Ha egy háztartási készülék dugóját csatlakoztatjuk a konnektorhoz, hogy ellenőrizzük, jól működik-e a konnektor, és abban a pillanatban, amikor a készülék működésbe lép, nagy sikerélményt fogunk érezni. A játék előrehaladtával később fali vezetékezést kell végeznünk a háztartási gépeknél, ami meglehetősen bonyolult lépés. Figyelembe kell venni a háztartási gépek soros és párhuzamos bekötését és az igényeknek megfelelő módosításokat végezni. A házban található konnektorok és elektromos készülékek miatt a játék elegendő utasítást ad ahhoz, hogy a játékosok ne tudják kitalálni a következő lépést. A nagyon egyszerű és kényelmes interaktív felhasználói felület nagy érdeklődést kelt a játék iránt.

Az aljzatok csatlakoztatása kissé fárasztó lehet. Csavarja be a konnektort, rögzítse a kábeleket, tegye vissza a csavarokat, mindig ugyanaz és nem túl érdekes. És bárcsak lenne valami követelmény, hogy “szépítsd” a kábelbeállítást és jutalmazd meg, mert technikailag le tudod tenni őket a földre, és még mindig átvészelheted a küldetéseket, teljesen mindegy, hogyan megy.

Sok egyszerű küldetés van, csak dugj be néhány villanykörtét, és néhány perc alatt kész is, a későbbiek egy kicsit jobban beletartoznak, de továbbra is számíthatok olyan forgatókönyvekre, amelyeket nagyon élveztem (valahogy így kezdöd). a semmiből, így láthatja, hogy a teljes energiaellátó rendszer életre kel).

Ne várjon nagyszerű grafikát, de van elég részlet ehhez a játékhoz, amely letisztult és egyszerű stílussal rendelkezik. Szerencsére a felkeresett területek elég változatosak ahhoz, hogy valamelyest csökkentsék az unalmat. Egyes pillanatokban a képkockasebesség jelentősen visszaesett, és összeomlott a játékom, de ez kevés volt, és nem zavart túlságosan. A játék hangeffektusai kellemesek, szépek és kielégítőek, emellett egyfajta energikus filmzene szól a háttérben, ami feldobja a játék akcióelemeit. A játék kezelőszervei nem okoznak gondot, nagyon szép és egyszerű gombokat rendeltek hozzá.

Szerintem az Electrician Simulator egy igazán szórakoztató és pihentető játék, bár nem tökéletes, és különféle problémákkal jár. A játékmenet rövid, és nem biztos, hogy olyan valósághű vagy mély, mint amennyire egy szimulátortól szeretné. Összességében ez egy jó játék. Néhány küldetés egy kicsit szórakoztató. Ne várj sok realizmust, de játszva tanulhatsz valami újat. Tetszett az eszközjavítás, és néhány küldetés nagyon érdekes, és úgy érzem, hogy a fejlesztők hozzáadnak majd néhány dolgot. De ez egyike azoknak a játékoknak, amelyek finom határvonalat követnek az elfogadható és a nem egészen, és én ezt elfogadhatónak találtam.

 

Overall
7/10
7/10
 • Grafika - 6.5/10
  6.5/10
 • Sztori - 7/10
  7/10
 • Zene - 7.5/10
  7.5/10
 • Játékmenet - 7/10
  7/10

Játék áttekintése Hidden through Time 2: Myths and Magic

Játék áttekintése Rising Dusk