in

Játék áttekintése Echo Generation: Midnight Edition

Az Echo Generation: Midnight Edition egy kaland- és szerepjáték, amelyet a kanadai Cococucumber stúdió fejlesztett ki. A játék 2021 októberében jelent meg Xbox Series X|S-re, Xbox One-ra, és már 2024. június 19-én elérhető Nintendo Switchen és Steamen. Nagyon tetszett ez a játék, érdekes a sztori, a harc megváltoztatja a megszokott “Paper Mario” stílusú akcióparancsokat, hogy érdekesebb legyen a játék és a zene is remek legyen.

Az egyik legnagyobb probléma azonban az, hogy a játék “Midnight Edition”-nek hívja magát, ami azt jelenti, hogy feltételezem, hogy a játék valamiféle kiterjesztett változata, de nem az. Ha tudod, mit csinálsz, 3 óra alatt legyőzheted ezt a játékot. Csak a tartalom alapján nem éri meg a kért árat. Egyébként ez egy szórakoztató játék és egy pörgős RPG, amit kevesebb mint egy nap alatt meg lehet győzni.

A játék története Maple külvárosi környezetében játszódik 1993 nyarán, ahol gyerekek egy csoportja természetfeletti eseményeket kutat szülővárosában. A „Stranger Things” és az „EarthBound”-hoz hasonló művek ihlette történet a 80-as és 90-es évek nosztalgiájának elemeit a misztérium és a kaland narratívájával ötvözi. Kishúgoddal együtt mersz kivizsgálni az idegenek városi jelenlétéről szóló pletykák igazságát. Az Ön kis utazása azonban szörnyű fordulatot vesz. Feladatod a város felfedezése és a Maple Cityt fenyegető idegen fenyegetés elleni küzdelem a körökre osztott csatákban.

A játékmenet szempontjából az Echo Generation: Midnight Edition egy hagyományos körökre osztott RPG, amelyben minden támadás különbözik a következőtől, egyedi minijátékokkal, amelyek minden csatát élvezetessé és szórakoztatóvá tesznek, valójában az összes támadásodat és speciális támadásaidat a Ezekből játszanak. rövid minijátékok. Változatos környezeteket fedezhet fel, beleértve az erdőket, iskolákat és lakónegyedeket, interakcióba léphet különféle NPC-kkel, és feltárhat rejtett titkokat.

A harc körökre osztott, ahol a játékosok különböző ellenségekkel néznek szembe speciális képességeik és az utazás során fellelhető tárgyak segítségével. A karakterek testreszabhatók különböző felszerelésekkel és képességekkel, így a játékosok a kedvenc játékstílusukra szabhatják hőseiket. A játék egy sor mellékküldetést és rejtvényt is tartalmaz, amelyeket a játékosoknak meg kell oldaniuk a történet előrehaladásához és új területek felszabadításához.

Személy szerint gyakori probléma a körökre osztott harcokkal, hogy ismétlődővé válhat, de itt nem volt ilyen probléma, mert más és jobb támadásokat kapsz, amelyek jó ütemben megváltoztathatják a csatákat. A csaták alatti minijátékok téged is igazán lendületben tartanak. Ha a legtöbbet szeretné kihozni a csatákból, azt javaslom, nézzen be többször különböző karakterekkel, és segítsen barátainak az úton.

Noha az Echo Generation játékmenetének legtöbb aspektusa dicséretes, néhány játékost frusztrálhat az unortodox megoldásaival és a rejtvényekkel kapcsolatos kudarcokkal. Több problémám is volt a rejtvények kitalálásával. Körbefutottam a világot, minden apróság után kutatva. Még el is tévedtem, és nem tudtam rájönni, hogyan szerezzem meg a koordinátákat, mert nagyon kevés vagy egyáltalán nem volt használható tipp.

A játék karaktertervezése is fantasztikus, a főnökök pedig különösen lenyűgözőek. Különösen a harcok válhatnak kihívást jelentővé, mivel a főnöki harcok során a reakcióidőt és a tárgykezelést tesztelik. De ha készen állsz a beugrásra, a harcrendszert kielégítőnek fogod találni.

Minden bizonnyal az Echo Generation egyik kiemelkedő tulajdonsága a művészi grafikája. Így ez a játék a voxel art grafikai stílust használja, amely olyan, mint egy 3D pixel, amely egyedi és vonzó megjelenést kölcsönöz a játéknak. Ez a vizuális stílus hozzájárul a játék nosztalgikus és szórakoztató atmoszférájához, és kiemelkedik a játék egyik legvonzóbb aspektusaként. A filmzene is egy másik csúcspont, amelyet a történet nosztalgikus és titokzatos atmoszférájának kiegészítésére hoztak létre, a 80-as és 90-es évekre jellemző harmóniák és hangzások felhasználásával.

Az Echo Generation: Midnight Edition mindent tartalmaz, amit egy 90-es évek ihlette körökre osztott kalandjátéktól remélhettem. A zene fantasztikus, a játék voxel alapú grafikája valóban egyedi, a játék egyszerű és egyértelmű atmoszférája is nagyon csábító, anélkül, hogy órákat vesztegetne a játékos a végtelen oktatóprogramokkal. Ez egy rövid és egyszerű játék, és szeretem a sci-fi környezetet, amely jó történeteket mesél el. A harc nem bonyolult, és nem kell őrölni. Előfordulhat, hogy apró részletekkel küszködik, de a legjobb megoldás az, ha mindent átnéz, amivel kapcsolatba tud lépni. Azt mondom, hogy az ár egy kicsit magas a tartalomhoz képest, és ha szeretnél játszani a hétvégén, akkor nagyon ajánlom ezt a játékot, ami elég a játék befejezéséhez.

Overall
8/10
8/10
 • Grafika - 9/10
  9/10
 • Sztori - 7.5/10
  7.5/10
 • Zene - 8/10
  8/10
 • Játékmenet - 7.5/10
  7.5/10

Játék áttekintése Raccoo Venture

Játék áttekintése DETECTIVE – Minerva case