in

Játék áttekintése Bucket Crusher

Különböző dolgok elpusztítása és elpusztítása egyedülálló örömöt jelent, ami a legtöbb játékos álma, de a való világban nem lehet ilyesmit csinálni. A hálószoba falaiba kalapálni, egy kotrógéppel egy ház bejáratát köszönteni, vagy egy gyár oszlopait bombázni a valóságban egyik sem lehetséges, de szerencsére az indie videojátékok adtak alapot az ilyen dolgokhoz. Az olyan játékok megjelenése után, mint a Red Faction, a BeamNG Drive vagy akár az ABRISS – build to rombolás, most az új, független cím Bucket Crusher készen áll, hogy egy teljesen elpusztítható világot biztosítson számodra.

Ez egy szórakoztató és pihentető bontási játék, ahol egy hatalmas mechanikus kart kell irányítanod egy forgó fűrésszel a falak lerombolásához. A Bucket Crusher, egy bontási szimulátor 2024. február 16-án jelent meg kizárólag Nintendo Switch konzolra. Természetesen ez a játék már elérhető volt a mobileszközök tulajdonosai számára, és itt láthatjuk a Nintendo Switch portált verziójának megjelenését.

Egy dolog, amit az indie játékoknak sikerült megtenniük, ha jól csinálják, hogy segítsenek rávilágítani arra, hogy pusztán azért, mert a játékok olcsók, nem kell feláldozniuk az innovációt vagy a jó dizájnt. Megállapíthatja, ha véletlenül megnézi az elmúlt néhány évben kiadott alacsony költségvetésű független címeket, vagy akár néhány más címet is, amelyek az élmény minden aspektusát viszonylag egyszerűnek, de vonzónak tartják.

Sajnos a költségvetési térnek van egy másik oldala is, ezek azok a játékok, amelyek nem valódi ambícióval vagy potenciális nagyszerűség szikrájával kerülnek az asztalra. Csak abban reménykednek, hogy eleget tesznek azért, hogy megkeressék azt a pénzt, amiből megcsinálták, és semmi többet. Ezen a téren is a Bucket Crusher játékot tartják az egyik legjobb példának, amely nem hoz semmi újat az asztalra, ugyanakkor érdekes lehet a korlátozott mennyiségű szabadidő eltöltése.

Ebben a játékban átveszi az irányítást egy építőjármű felett, amely lassan tönkreteheti a téglablokkokból álló szerkezetet. Ne törekedj valami szórakoztatóbbra, például egy épületre, mivel figyeli a fizikát, és lehetővé teszi, hogy dolgozz az összeomláson. Itt a blokkok egymástól függetlenül megrekednek a térben, és csak akkor esnek a tartályba, ha összekevered és összetöröd a gépi fűrésszel. Eleinte az eszköz nagyon korlátozott olyan paramétereket tekintve, mint a hossz, az erő és a képesség, így megadja a terepet a nagyon ismétlődő daráláshoz, amelyet a játék tartogat számodra.

Minden új szint egy új, elpusztítandó szerkezettel indít, így néha homályosan úgy néznek ki, mint a nagyon régi mémek, és tesztelik az összes képességedet, így kezdheted elölről. Összetörheti az összes téglát, majd a megkeresett pénzzel fejlesztheti szerkezetét, tovább csiszolhatja, és újra és újra megismételheti ugyanazt a folyamatot.

Ezeknek a dolgoknak az elvégzése elsőre nagyon addiktívnak tűnhet, de úgy gondolom, hogy a játékszerkezet egy idő után ismétlődő, és hiányzik belőle a változatosság és a mélység. Több pénzt keresve frissítheti eszköze paramétereit, például növelheti a penge teljesítményét vagy megnövelheti a mechanikus kar hosszát. Még a penge forgási teljesítménye is növelhető. A korlátozó paraméter az üzemanyag, amely szintén bővíthető. De még akkor is korlátozott értéke van.

Még a viszonylag magas ár igazolására is, a Bucket Crusher számos DLC-t is tartalmaz a játékmenet hiányosságainak pótlására, vagy akár abban a reményben, hogy a közönség rájön, milyen korlátozottnak tűnik az élmény, mielőtt észrevenné. Költsön plusz pénzt kozmetikai változások. De ezek a munkák egyike sem tudja kijavítani a játék hibáit, és végül egy átlagos független játék lesz.

Ha csak valami hasonlót keresel, mint amilyen címet játszol a telefonodon, miközben mégis figyelsz valami másra, akkor a Bucket Crusher működhet, és jó választás, de más hasonló játékokkal összehasonlítva a Nintendo Switch áruházban talált rombolás úgy néz ki. gyenge és hiányzik belőle semmi figyelemre méltó. Ha nagyon alacsony elvárásokkal jössz ehhez a játékhoz, remélhetőleg kielégíti majd. Egyébként azt javaslom, keress más hasonló játékokat, amelyek sokkal érdekesebb és érdekesebb tartalmat kínálnak.

Overall
5.9/10
5.9/10
 • Grafika - 7/10
  7/10
 • Sztori - 5/10
  5/10
 • Zene - 5.5/10
  5.5/10
 • Játékmenet - 6/10
  6/10

Játék áttekintése Gastro Force

Játék áttekintése Wira and Taksa: Against the Master of Gravity