in

Játék áttekintése Wira and Taksa: Against the Master of Gravity

Egy szórakoztató platformer játék, ahol megváltoztathatod a gravitációt! Testvérpárként játszol a világ megmentésére irányuló küldetésben, mindegyik más-más képességgel. Ezt a játékot a 3S Design fejlesztette ki, és először 2020-ban jelent meg korai hozzáférésben a Steamen, most pedig a teljes verzióját a híres RedDeer.Games cég portolta át a Nintendo Switch konzolra. A 2D platformerek telített piaca közül az indie játék egy kis gyöngyszemnek tekinthető, amely több figyelmet érdemel, és biztos vagyok benne, hogy élvezni fogja az élményt.

A játék története az univerzum létrejöttének bemutatásával kezdődik, az elején nem volt semmi, de valamiféle energiára koncentrálva, ami hatalmas robbanást okozott, semmi sem lett minden és a világ, ahogyan ismerjük. ma. , lett. Ennek a robbanásnak a pontos helye, amely a világ létrejöttéhez vezetett, egy “NUNH” nevű bolygóhoz tartozik. A bolygó most veszélyben van, és egy hatalmas gonosz erő megpróbálja meghódítani a bolygó teljes környezetét. Ebben a helyzetben most a két főszereplőn, Wira és Taksa dolga, hogy megmentsék bolygójukat egy izgalmas kaland során.

A Wira & Taksa: Against the Master of Gravity egyike azon korlátozott címeknek, amelyek két különböző karaktert irányítanak. Wira egy hatalmas harcos, aki egy hatalmas kalapáccsal van felszerelve, amellyel elpusztíthatja az útjába kerülő ellenségeket. Taksa viszont hihetetlen gyorsasággal és mozgékonysággal rendelkezik, ami lehetővé teszi számára, hogy kiszabaduljon a csapdákból és leküzdje a különféle időalapú kihívásokat.

Bolygóját a kegyetlen “Master of Gravity” varázslat sújtja, így könnyedén sétálhat a falakon és a mennyezeten. Ez a funkció segít a játék platformer részeiben, és lehetővé teszi mindenféle csapda átjutását. A két főszereplő képességeinek kiegyensúlyozott felhasználásával képes leszel legyőzni a játék szintjeit.

Bolygóját a kegyetlen “Master of Gravity” varázslat sújtja, így könnyedén sétálhat a falakon és a mennyezeten. Ez a funkció segít a játék platformer részeiben, és lehetővé teszi mindenféle csapda átjutását. A két főszereplő képességeinek kiegyensúlyozott felhasználásával sikerül leküzdeni a játék szintjeit.

Valójában a játék fő játékmenete a gravitáció változása, Wira sebességével és Taksa erejével együtt különféle problémákat tud legyőzni és sok rejtvényt megoldani. Más szóval azt mondhatom, hogy ez a játék egy 2D platformer ugráshoz Helyette a gravitációs kapcsoló gomb. A kezdeti szakasz egy edzési szakasz, a következő szakaszban kezdődik a kézsebességért folytatott harc, így a nehézségek meredeken emelkednek. Tehát itt megtudhatja, hogy a Wira & Taksa: Against the Master of Gravity nem egy egyszerű játék, ellentétben a gyönyörű megjelenésével, és a legtöbb esetben kihívást jelent.

A Taksa agilitását használja a platformozás végrehajtásához. Válts a Wira-ra, hogy harcolj, és fejtörővé válj. Wira ezután a kalapácsával szétzúzhatja a mozgó ellenségeket. A platformos részeken kívül vannak még olyan rejtvényelemek, amelyeknek viszonylag egyszerű a megoldása, és legtöbbször ezeknél a feladványoknál egy kicsit vissza kell térni A játék a megoldhatatlannak tűnő nagy termekkel is eltölti az időt Belevonja a. Szintjei nem lineáris kialakítása lehetővé teszi, hogy kihagyjon néhányat a legnagyobb kihívást jelentő szobák közül, vagy később újra meglátogassa őket, amikor jobban érzi magát a játékban.

A Nintendo Switch játék kezelőszervei is sokkal egyszerűbbek, mint gondolnád, és szerencsére teljesen érzékenyek és gördülékenyek. A játék legendás művészeti stílusa nagyon szép, és a zöld növények, utcai lámpák, kerítések stb. lenyűgözően néznek ki. A játék környezete igazán szép és részletes, és lenyűgöző tájat kínál.

A legtöbb animáció is jól sikerült, és nem érzi magát merevnek. A játék háttérzenéje is jól illeszkedik a környezethez, és nagyon ritmikus és magával ragadó. Például a játék első szakasza egy erdőben játszódik, és a háttérzene pontosan a környezet pihentető ritmusának megfelelően változik.

A fejlesztő 3S Design első termékeként a Wira & Taksa: Against the Master of Gravity egy ütős sláger, amiben megvan a lehetőség, hogy egy szórakoztató platformer legyen szerethető karakterekkel és tetszetős grafikával. Bár van benne néhány apróbb probléma, nem hiszem, hogy nagy hatással lenne az élvezetes játékmenetre. A játék nagyon egyszerűen indul, de ahogy haladsz, úgy találod, hogy kihívásokkal teli játékmenettel kell szembenézned. Emiatt ez a játék jobban megfelel azoknak a játékosoknak, akik kihívásokkal teli, de élvezetes élményre vágynak, mivel folyamatosan váltani kell a két főszereplő képességei között.

Overall
8.6/10
8.6/10
 • Grafika - 9.5/10
  9.5/10
 • Sztori - 8/10
  8/10
 • Zene - 9/10
  9/10
 • Játékmenet - 8/10
  8/10

Játék áttekintése Bucket Crusher

Játék áttekintése Turret Rampage