in ,

Card Shark Felülvizsgálat

A Card Shark játékkal a Nerial Studio a 18. századi Franciaországba viszi a játékost, hogy egyszerű fiatalemberként különböző trükköket tanuljon meg különböző emberek megtévesztésére.

A független játékokban rengeteg lehetőség rejlik a közönség kreatív szórakoztatására és a saját lábukra való megállásra. A művek elkészítésének minden kihívása ellenére nem tagadható, hogy néha érdekes eredményeket hozhatnak az alkotóik, akik nem reagálnak a nagybefektetőkre; Olyan játékokat készíteni, amelyek egyáltalán nem egy sikeres képlet és a piacon adott válasz másolásának eredménye.

A Card Shark játékélmény legelejétől érezhető, hogy ez a termék a produkciós csapat azon erőfeszítéseinek eredménye, hogy megalkossák kedvenc művüket. A többnyire Reigns játékokkal készülő Nerial Studio ezúttal saját kalandját akarta eljuttatni a közönséghez, és ez sikerült is. Tehát a játék egyik gyenge pontja sem tudja elfelejteni “azonosságát”. Különféle elemekkel, amelyek ezt a játékot alakították, a Card Shark képes különleges videojátékká válni a célközönség elméjében; Főleg, ha figyelembe vesszük a sztori beállításait és a mű különleges hangulatát.

A játék egy egyszerű karakter szerepében elvisz Franciaország különböző részeire; A 18. század folyamán beszélni nem tudó, a különféle eseményekre csak arckifejezéssel reagáló karakter formájában. Egy nap a szokásos munkáját végzi a kantinban, és hirtelen találkozik Comte Saint-Germainnel; Egy férfi, aki új szakaszba lép életében.

Miután megtanította a szóban forgó fiatalembert egy egyszerű és érdekes trükkre, Kent belekeveri egy olyan incidensbe, ami után nincs más választása, mint mindent maga mögött hagyni. Így a történet főhőse elszakad a szokásos életétől, mint Gróf tanítványa, és egy tábori élet felé fordul. Lépésről lépésre fejleszti mesterségét abban, hogy kártyával csapjon be embereket; Hogy megnyerje a versenyeket és több pénzt kereshessen csalással.

A lépésről lépésre bemutatott játékmenet bonyolultabb csalási trükkökbe vezet be. A játékosnak folyamatosan jól kell emlékeznie egy-egy új trükkre, és azzal több embert megtéveszteni, kártyajátékot nyerni és jó pénzt zsebelni. Ily módon különböző szakaszokon mész keresztül, és lehetőséget kapsz arra, hogy különleges helyeken nagyobb karakterekkel kártyázz.

A Card Shark játék egyik első erőssége, amely gyorsan nyilvánvalóvá válik, a fejlesztőcsapat nagyszerű kreativitása a különböző trükkök tervezésében. Mivel minden szakaszban tudnod kell, hogyan lehet megtéveszteni a versenytársakat, a játék valójában megkérdőjelezi a memóriádat és a cselekvési sebességedet. Ezért nagyon fontos, hogy a gyorsgombokra épülő játékmenetben az alkotók képesek legyenek különféle kihívásokat létrehozni. Szóval milyen jó, hogy a Nerial Stúdiónak sikerült ezt megtennie.

Ugyanakkor úgy tűnik, hogy a produkciós csapat sokáig nem gondolkodott annyit azon, hogy a játékmenetet integritábban és a közönség kihívásai elé állítsa. A Card Shark kevesebb trükköt alkalmazhatott volna egymással kombinálva, ahelyett, hogy gyakorlatilag minden szakasz előtt tartott volna egy oktatóprogramot az adott szakaszban használt trükkhöz.

A játékos elégedettsége a Card Shark játék szakaszainak teljesítése után mindig rövid távúnak tűnik. Mert a játék jelentős része csak egy trükk megtanulásának és a trükk helyes végrehajtásának ismétlődő folyamatára összpontosít; Nem arról van szó, hogy például lépésről lépésre megtanulsz három különböző módot az emberek megtévesztésére egy kártyajátékban, és a negyedik lépésben hirtelen rájössz, hogy egyszerre két trükköt kell bevetned.

A legmaradandóbb videojáték-élmények egy része abból az érzésből fakad, hogy a játékosnak fel kell használnia minden fejlődését és a megtanult apró dolgokat a játék befejezéséhez. De a Card Shark játékszerkezete gyakorlatilag szinte különálló minijátékokból áll, amelyek mindegyikét megtanítják neked; Ez majdnem olyan, mintha minden este a vizsga előtt valaki választ adna minden kérdésre, és csak annyit kell tennie, hogy jó osztályzatot kapjon, az az, hogy megjegyzi a válaszokat.

Ez a pont különösen akkor szembetűnő, amiko

r egy új trükk megtanulásának és végrehajtásának ismétlődő folyamata lassan unalmassá válik, és már nincs eredeti vonzereje. Tehát bár minden trükk és megvalósításuk érdekesnek tűnik, az említett trükkök közötti kapcsolat sokkal jobb lehet, mint a jelenlegi helyzet. A Card Shark egyik erőssége a memorizálás és a trükkök végrehajtásának kihívása. De a produkciós csapat nem tud

ta teljesen kihúzni egy koherens és folyamatos játékmenetet a szívéből.

Természetesen a kalandjáték, amelyről itt beszélünk, számos pozitív ponton alapul, amelyek megvannak a szükséges erők a Card Shark sokféleségének növeléséhez. Például bizonyos helyzetekben a játék váratlanul egy bizonyos helyzetbe hoz, és például egy másik helyre küld; Hogy a játékos lássa vereségének vagy győzelmének eredményét egy bizonyos szakaszban, és egy kicsit meglepje a Card Shark dinamikus szintje.

Amikor a játékosnak nem sikerül végrehajtania egy trükköt, és a főszereplő börtönbe kerül, nagyon érdekesnek tűnik, amikor megérkezik a táborfőnök, és kiszabadul a fizetése miatt. A Card Shark-nak három különböző és érdekes nehézségi szintje is van, amelyek valóban befolyásolják a játékos stresszszintjének növekedését vagy csökkenését a különböző szakaszok során.

Ehhez a nyerő kombinációhoz hozzá kell adni néhány érdekes karakter jelenléte, néhány kulcsfontosságú pillanat jól sikerült párbeszéd-írása és a játékos döntéseinek minimális, de érdekes hatása a befejezésre. Nem szabad megfeledkezni a Card Shark játék vonzó művészi illusztrációjáról sem. Mert a hallható hangsávjával összhangban jócskán elvezet minket a 18. századi Franciaországba.

A Card Shark játék nem használja ki teljes mértékben a többszálú történetmesélés lehetőségét, de annyira sikeres az általános légkör megteremtésében és érdekes karakterek bemutatásában a történetben, hogy a játékosnak megvan a kellő oka a játék élményének folytatására. vége. Természetesen, ha a játékos egyéni kudarcai és győzelmei nagyobb hatással lennének a teljes történetfolyamatra, és a főszereplő arckifejezésének megválasztása az egyes szituációkban valóban más párbeszédeket eredményezne, akkor a játék magasabb szinten állna .

Mindezek mellett a Card Shark nem egy tökéletes termék, amely az egyik legjobb független játékként akar emlékezni rá, de néhány órára képes szórakoztatni néhány játékost. Ennek a független játéknak a legjobb pillanataiban élvezheti, ha megpróbál emlékezni egy trükk minden részletére, és helyesen végrehajtani; Miközben tudjuk, hogy a bemutatott élmény egy kis csapat átgondolt terméke, nem pedig egy újabb képletjáték, amely csak kereskedelmi céljait akarja elérni.

Overall
7/10
7/10
 • Grafika - 7.2/10
  7.2/10
 • Sztori - 7.4/10
  7.4/10
 • Zene - 6.8/10
  6.8/10
 • Játékmenet - 6.6/10
  6.6/10

Roller Champions játék áttekintése

Fire Emblem Warriors: Three Hopes játékismertető