in , ,

Heti brit eladási lista: A Horizon Forbidden West folytatja sikerét az Egyesült Királyságban

Az augusztus 1-jével záruló héten a Horizon Forbidden West ismét az Egyesült Királyság heti eladási toplistájának élére került.

A Horizon Forbidden West játék nagyon jó teljesítményt tudott felmutatni a nyári szezonban, és a PlayStation 5 elérhetősége miatt az Egyesült Királyságban. Ezért többször láthattuk, hogy ez a játék volt az első, és az augusztus 1-jén (július 23-án) végződő héten ismét a Horizon Forbidden West került a tabella élére.

A második helyen a Nintendo Switch Sports, a harmadik helyen a Lego Star Wars: The Skywalker Saga végzett. Eközben a Mario Kart 8 Deluxe és az F1 22 játékok a negyedik, illetve az ötödik helyen állnak.

A táblázat második felében a Live a Live, az új Nintendo Switch kiadás a hatodik, a Minecraft Nintendo Switch verziója pedig a hetedik. Az Animal Crossing: New Horizons a nyolcadik helyet szerezte meg, a Pokemon Legends: Arceus és a Grand Theft Auto V pedig a kilencedik, illetve a tizedik helyen végzett az Egyesült Királyság heti fizikai eladási listáján.

A Microsoft kísérlete az Xbox rendszerindítási sebességének növelésére A Microsoft kísérlete az Xbox rendszerindítási sebességének növelésére

Bejelentjük az Apex Legends játék 14. évadának kezdő dátumát az előzetes megjelenésével