in , ,

Bejelentjük az Apex Legends játék 14. évadának kezdő dátumát az előzetes megjelenésével

Az új előzetes kiadásával a Respawn Studio bejelentette, hogy a rajongók mikorra számíthatnak az Apex Legends Hunted című 14. évadának kezdetére.

A játékkal kapcsolatos legfrissebb hírek között megtudtuk, hogy a Respawn Studio és az Electronic Arts Company egy trailer lejátszásával tájékoztatta a rajongókat az Apex Legends következő évadának részleteiről. A játék Hunted néven ismert 14. fejezete egy új Vantage nevű karakterrel egészíti ki a játékot. Augusztus 9-én kezdődik az Apex Legends játék 14. szezonja. Alább megtekintheti az új évad előzetesét.

A Vantage játékmenetének bemutatása helyett az új előzetes bepillantást enged a karakter történetébe és egyéni jellemzőibe. A jeges és kopár Pagus bolygón nőtt fel Vantage minden szerencsétlenségre, és kockázatvállaló kilátásokkal rendelkezik. Az Apex Legends webhelye azt jelzi, hogy a Kings Canyon térképe idővel valószínűleg megváltozik. Az Apex Legends 14. évadának egyéb tartalmai között megemlíthető az új Battle Pass és a játékosok végső szintkorlátjának növelése.

A Respawn Studios nemrégiben elérhetővé tette a korlátozott ideig tartó Gaiden eseményt, amely egyedi kiegészítőket hoz a játékba néhány korábbi mód mellett. Az Apex Legends játék jelenleg PC, PlayStation 4, PlayStation 5 , Xbox One és Xbox Series X platformokon érhető el . Xbox Series S és Nintendo Switch tapasztalható.

Heti brit eladási lista: A Horizon Forbidden West folytatja sikerét az Egyesült Királyságban

A Roller Champions támogatásának Ubisoft általi visszavonásáról szóló pletyka tagadása