in , ,

Degrading Bugs Bunny a MultiVersusban az Evo 2022 után

Tony Huynh, a MultiVersus játék igazgatója egy új tweetben jelentette be, hogy az Evo 2022 verseny után Bugs Bunny karaktere meggyengül.

A Bugs Bunny karakter nagy erejének köszönhetően nagyon népszerűvé vált a MultiVersus platformer harci játék nyilvános béta verziójában szereplő játékosok körében. Most a játékkal kapcsolatos legfrissebb hírek között megtudtuk, hogy Tony Huynh , a játék rendezője bejelentette, hogy a közelgő Evo 2022 verseny után csökkenti ennek a karakternek az erejét egy új tweet közzétételével.

A játékosoknak valószínűleg meg kell várniuk a Bugs Bunny’s MultiVersus debuffot augusztus 7-én, ami az Evo 2022 verseny utolsó napja. Tony Huynh elismerte, hogy a rajongóknak nem kell aggódniuk a Bugs Bunny teljesítménycsökkenése miatt, és a változtatások után is érdekes lesz a játék élménye ezzel a karakterrel.

A MultiVersus játék sok játékos figyelmét felkeltette, és a béta verzió megjelenése idején több mint 144 ezer játékost ért el egyidejűleg. Ez a játék volt a legsikeresebb kiadás a WB Games munkái közül; A rekordot korábban a LEGO Star Wars: The Skywalker Saga tartotta 82 000 egyidejű játékossal a megjelenés napján.

A MultiVersus játék béta verziója jelenleg PC, PlayStation 4, PlayStation és Xbox Series X platformokon érhető el . Xbox Series S és Xbox One tapasztalható.

Az a lehetőség, hogy Lara Croft vezesse a tomb raiderek csoportját az új Tomb Raiderben

A The Ascent készítői a játék új tartalmára utalnak