in , ,

Bejelentjük a Goat Simulator 3 megjelenési idejét

A Coffee Stain Studio bejelentette a Goat Simulator 3 megjelenési dátumát, és felfedte a különböző verzióinak tartalmát.

A legújabb játékhírekben a Coffee Stain játékstúdió bejelentette a Goat Simulator 3 megjelenési dátumát. A Coffee Stain Studio Youtube-csatornáján sugárzott előzetes szerint ez a játék a tervek szerint 26 Aban 1401-re (2022. november 17-én) fog megjelenni, a személyi számítógépeken kívül PlayStation 5 -re és Xbox Series X -re is. Megjelenik az Xbox Series S. A játék PC-s verziója kizárólag az Epic Games digitális áruházában lesz elérhető.

Az új Goat Simulator játék főszereplőjét Pilgornak hívják, aki San Angora városába készül. Ennek a városnak különböző területei, új kihívásai és gyakori rendezvényei lesznek. Ezenkívül Pilgor megtámadhatja a városlakókat, és különféle helyeket pusztíthat el fizikai ütésekkel és különféle harci eszközökkel, például lézerekkel és rakétákkal.

A Goat Simulator 3-ban különböző típusú kecskéket fedezhet fel, amelyek mindegyike testreszabható egzotikus felszerelésekkel, például jetpackkal és különféle dekorációs tárgyakkal. Ezenkívül a játékosok használhatják a négyjátékos vagy online kooperációs funkciót, hogy elpusztítsák a várost, és megtámadják az embereket egy csoportban más kecskékkel.

A Goat Simulator 3 megjelenési dátumának bejelentése mellett a produkciós csapat bemutatta a különböző verzióinak tartalmát. Ennek a játéknak az egyik fizikai változata a Goat In A Box Edition nevet viseli, amely minden platformra elérhető lesz, és az érdeklődők előre is megvásárolhatják. A kiadás tartalma az eredeti játék, egy egyedi kecskedoboz, egy plüss kecskebaba, egy fém jegyzetfüzet, három képeslap és egy kétoldalas poszter. A kiadás digitális tartalma tartalmazza majd a hangsávot, az előre megvásárolt berendezéseket, a 3D-s nyomtatási fájlokat és az újraalkotott skineket, amelyek korábban a Goat Simulatorban elérhetők voltak a játékosok számára.

Ezután azoknak a játékosoknak, akiket nem érdekelnek a fizikai tartalmak, a Coffee Stain Studio bemutatta a Goat Simulator 3 Pre-Udder Editiont, amely speciális felszerelést és a játék Digital Downgrade verzióját tartalmazza, amely sok, a régi verzióból származó remasterelt tartalmat tartalmaz. sorozatból.hozza

A végén megoszthatod a véleményed a játék híreiről a Gamesfold csapatával.

A The Ascent készítői a játék új tartalmára utalnak

A Sony Team ASOBI stúdiója az eddigi legnagyobb játékán dolgozik